Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо се променя !?!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Скоро "докарвахме" така публиката и спонсорите и в ендурото и стигнахме до заключението, че при нашата подготовка, при нашето икономическо състояние, освен да оставим 3-4 трупа, с друго няма какво да привлечем хора и спонсори Още по-сложно е в 4Х4 !!!
    Сигурно всички гледате филмите за BAJA-та например. Виждате с каква скорост се кара там, но и колко кинти се хвърлят за да се подготви само едно окачване на една кола, което да ти осигурява необходимата суспенция и сигурност Ние какво правим тук? С трици - маймуни. Има що годе подготвени 3-4 G класи и това е, а и те са направо все едно сделани в Того (да ме извини посланика на страната, ако има такъв) в сравнение с тези от големия Off road. Близнаците поне от доста време се блъскат на тази вълна и знаят най-добре как стоят нещата.
    Така, че особено от както победи капитализма и у нас, хората вече гледат сателити и знаят какво правят там и какво правим тук.
    Така, че колкото и да говорим и умуваме без пари нищо не се постига!
    Другото е дрън-дрън.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Аз по-добре да си мълча, защото не се състезавам ... ама си мисля по 2 въпроса:

1- (по-НЕСЕРИОЗНО) - дали може да се даде на публиката повече зрелище? - например драг в кал, теглене на тежести ... не съм се интересувал много от възможностите ...
      В Ендурото пък малко траял и фристайл ... Митков прави няколко бакфлипа ... Жоро Хаджиев довършва всички с двоен аксел с винт ...

2- (Съвсем СЕРИОЗНО) - по-широка информираност - Оффроуда е доста затворен кръг - повечето младежи се литкат по "спортните" тунинги, Пернишки Голф 2 и т.н. - за да стигнеш до Офроуда трябва прозрение ... но не пречи да се пуска тема в тунинг форумите за офроуд събитията - сигурен съм че повечето джипове са по-тунинговани от болшинството Хонди и Тойоти нахлупени с пластмасови легени с големи фуги ... и ще им е интересно да видят ...
      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba
        ... фристайл ... Митков прави няколко бакфлипа ... Жоро Хаджиев довършва всички с двоен аксел с винт ... ...
        Сакън Не си ги даваме Кой ще Модерира и кой ще бъде Модериран след първото изпълнение

Коментар

Дявол Коледа

Да маи пак открихме топлата вода честно казано таи година да имаше едно или две добри състезания няма да споменавам кои щото не се знае на кои нямам да му хареса менинето ми и на кои не другото пак казвам деленето на такана наречения ни шампионата на две лиги или както и да се казва там освен да разделя и без това нищожната публика нищо друго не постига.По въпроса за зрелищноста ами ако си прави състезаниица тип както каза близнака друсни полянка хора няма да има че идват да видят как некои ще се смяже,обърне и тн. неща българина е сеирджия това всеки го знае гледаите само ка се гледа сапунения сериял БИГ там щуротия брадър щуротия щуротия ма сеир народа това търси и колкото по труден е един траял толкова повече публика ще има щото тя публика състезанието така или иначе малко хваща от него а и и не е възможно да хване.Друг момент са колите които участват ами така е тунингованите са по интересни по правят шоу проблема е колко хора могат да си позволят този тунинг за това нека участва кои както може тука вече зависи от карача дали ще стане шоу незнам дано другфата година нещата почнат да клонят към оправяне че както сме я подкарали ще си се сбираме маи само на сбор седянки и никои нема ама никакво внимание да ни обърне
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Re: Дявол Коледа

Първоначално публикуван от Дявол Коледа
            .По въпроса за зрелищноста ами ако си прави състезаниица тип както каза близнака друсни полянка хора няма да има че идват да видят как некои ще се смяже,обърне и тн. неща българина е сеирджия това всеки го знае е Друг момент са колите които участват ами така е тунингованите са по интересни по правят шоу проблема е колко хора могат да си позволят този тунинг за това нека
            А знаете ли колко коли се обърнаха в дън горите и то с по 50..70кмч

И стига с тия супер тунинговани коли В царството на слепите и едноокия е цар Специално за траял или ГПС-ориентиране подготовката е по евтина Наи ужасно става да се блъска бързо кола с цели мостове и лебетка на тъй нареченото скоростно каране Не че на мен не ми се кара бързо но тук няма къде Има начин но трябва трасе без опасни дерета камъни и дървета със скокове и попивки само дето с преден мост не става Ако търсиме публика трябва да има начин за гледане от много хора А не фантома от горското Само по този начин ще има екшън и ревяща публика
            Другото което е тук няма традиции в тези спортове На последния МХ в Севлиево имаше по малко публика и от най селското мачле в ь група А Българина няма и пари а това води до други работи
            На състезание през 2002г от група на едно от препятствията чувам следния разговор

-Аз нямам пари за чистачки а глееи тия копеленца кви джипове трошът
            -Ти не ги глееи те тия повечето са крадени

Коментар

Близнака е прав по отношение поднасянето на действието на тепсия на публиката След дълго умуване за сезон 2006 в ендурото и ние решихме състезанието по ендуро в Стара Загора едва ли не да го пренесем в града (специалните тестове) и на една педя от града - трасето. Мисля, че това е разковничето да накараме хора, а от там и спонсори да дойдат. Не знам обаче дали това е възможно и за 4Х4 ?!
              Колкото до зрелищния траял, съгласен съм, но пак нещата опират до пари. Едно търкаляне в дере на един джип, знаете колко ще глътне после за ремонт Всеки си прави и такива сметки, но няма как.
              -------------

Коментар

Ама траяла не е катерене по ски писти Като минаваш в големо село мини да ти дам дискове

Коментар

Що не ги донесеш в старите столици на България, че не можах да дойда тудей ?!
                  -------------

Коментар

Ето нещо подходящо за OFF ROAD.http://htftp.offroad-bulgaria.com/bu...ro1%5b1%5d.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от fulda
                      Точно за това говориме ! " ИЗВЪН ПЪТЯ " А повечето състезания по роадбук са ON-ROAD ! И много смахват на РАЛИ РЕЙД , не че не карам на тях , но предпочитам и да се мисли освен да се ръчка
                      За това става дума

Коментар

Дявол Коледа

Близнак кажи как да заслужа и аз някои от тези дискове дето периодично раздаваш интересно ми е да ги видя
                        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                        тел.088четири 9едно9 4нула4
                        -------------------------------------------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X