Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо се променя !?!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

на мен лично обикалянето на планината скомпас или гпс в ръка не ми допада вообще ако не бяхме спрели накрая на едни височини да си правиме кефа щех да си мисля че съм си изгубил времето, може да се разискват типовете маршрути в форума и да се стигне до нещо средно за всички?

Коментар

това с ГПС ите е много приятно за разходка, но за състезание по нашите земи може би не е най доброто.

вярно е че е пълно по света с такива състезания, но примерно в пустинята е друго
      drive alive

Коментар

Ааа да си дойдем на думата какво е OFF ROAD работа с GPS с карта или удоволствие от карането по непознот терен.Нищо против нямам GPS и картите но къде е адреналина караш по път(терен)и знаеш къде отиваш няма го неизвестното а от там и желанието да го търсиш .Когато е състезание е друг въпрос

Коментар

Тогава си изключи ГПСа и си купи щурманска линийка Ще останеш изненадан колко малко знаеш за това, къде всъщност отиваш.

Коментар

Всички пътища водят на някъде и Нямам GPS

Коментар

хахахахахаха

линейка, в гората

състезанията по пътна книга по ми харесват, има повече динамика и адреналин. ГПСа е повече тактика и логистика, не казвам че е гадно просто за мен е така
              drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                Тогава си изключи ГПСа и си купи щурманска линийка Ще останеш изненадан колко малко знаеш за това, къде всъщност отиваш.
                Някой тогава да ми преведе от английски на български OFF ROAD .

Коментар

Точно за това говориме ! " ИЗВЪН ПЪТЯ " А повечето състезания по роадбук са ON-ROAD ! И много смахват на РАЛИ РЕЙД , не че не карам на тях , но предпочитам и да се мисли освен да се ръчка

Коментар

Започнахме се
                    Очевидно "на вкус и цвет таварищ нет" не може с едно състезание да се угоди на всички пък чак пък страшно разнообразие от "траяли", "Рали реидове", "ориентирания" и каквото се сетите още, надали ще ни се случи скоро

Коментар

не забравятие за публиката все пак
                      при едно състезание с GPS къво ще гледа тя

Коментар

Първоначално публикуван от kraz
                        не забравятие за публиката все пак
                        при едно състезание с GPS къво ще гледа тя
                        Траяла в началото и после по избор интересни точки. Последното състезание доста голяма група се беше събрала да позяпа окло 5-та точка - много красиво местенце, ние пък позяпахме 9-та - ИМАШЕ КАКВО да се види

Коментар

По пътна книга е еквивалвнт на ралитата, а те са едни от най-посетените спортни мероприятия. Участвах на последното състезание по ГПС и публиката имаше какво да види. Достигането до някои от точките беше доста зрелищен траял. Преди години публиката се събираше на траялите които се рекламираха, имаше плакати, статии в някои вестници и тн.
                          IvoVarbanov.bg

Коментар

Е как какво ГПС разпечатки

Не е там работата виждам че има хора които и на тва се радват но просто не-е атрактивно Българина е гладен за зрелища Идете да видите колко народ се събира на така наречения драг-реисинг и ще разберете защо е така При полужение че там има и вход Бях няколко пъти и всеки път едно и също не разбирам какво му е интересното но хора всякакви За простолюдието зависи как ще бъде поднесена манджата а не каква е Браво на момчетата щом събират толкова хора значи знаят как

Не вярно че якия траял е по скъп да не говорим по опасен от коларското друсане да не говорим че е хиляди пъти по атрактивен а адреналина за състезателите по голям Плюс това там е и до техника и до кола а да се нагласят времена и контроли е сведено почти до минимум

Повредите са по малки като цяло за колата
                            Които мисли друго мога да го поканя на спор може и по телевизията

Коментар

Много си прав.
                              IvoVarbanov.bg

Коментар

Цялата работа е че както всичко друго в родината и в този спорт имената на стиловете каране са объркани и размити

Траял ------ друсни полянка по ленти за време и класове

Рали реид 60 километра с коли 80 коня по дерета и паланки

Роуд бук ориентиране 1000 стила като последната мода е каране по стари трасета на които някои от участниците имат ГПС-тракове и карат срещу хора дето стъпват за първи път там да не говорим за миестните каращи и разни шорт кътове :x Е какъв роуд бук какво ориентиране

Ако щете вярваите ама нито на Руснаци нито на Германци да не говорим на Американци мога да обесня какво караме тук

На едно състезание един познат Италианец вика
                                --Ама тука много хубаво кой каквото намери кара както знае То това нали не официялно организирано състезание

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X