Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закриване на сезона!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

последно май се оказва че няма да идвам

димитър се е охарчил и не му се ходи та няма да можем да си разделим пътните и ми излиза много солено
    60лева като минимум само за горива трябва да похарча
    а тоя път май ще е по разумно да си ги спестя че и миналата седмица пак бях на състезание

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
      последно май се оказва че няма да идвам

димитър се е охарчил и не му се ходи та няма да можем да си разделим пътните и ми излиза много солено
      60лева като минимум само за горива трябва да похарча
      а тоя път май ще е по разумно да си ги спестя че и миналата седмица пак бях на състезание
      Как няма да се охарча като сиропите в аптеките са по 10лв единия , а мойте деца сега пият по 3. Тия от фармацевтчния бизнес свалят по 3 кожи от гърба на хората
      2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar
        Как няма да се охарча като сиропите в аптеките са по 10лв единия , а мойте деца сега пият по 3. Тия от фармацевтчния бизнес свалят по 3 кожи от гърба на хората
        Те твоите направо са се пристрастили бе Димитре! Това показва колко качествени бъркочи прави Митков! А бе да не им слага и нещо друго, та така да ги харесват?
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Те децата не искат да ги пият, ама жена ми е много упорита. Като чуе някое да киха и вади лъжицата и сиропа, и няма не искам.
          2010 CRF 250 R

Коментар

Здравейте всички! Този път аз ще направя първия коментар относно това интересно мероприятие - Закриването на ендуро сезона за 2005 година. Коментара ми няма да е голям, но искам да отбележа няколко неща. Първо: Имах честа да се запозная с Жоро Хаджиев и команията от Crazy Job и още много видни мотористи
            Второ: Изживях страхотни моменти, макар и на моменти адски трудни(питайте Different_Soul )
            Трето: Купона вечерта беше супер, манджата супер(така изглеждаше аз нямах право да ям )...

После ще постна няколко снимки

Коментар

Най-накрая и аз се прибрах и прочетох какво сте писали за закриването и прочетох последния пост, и искам да кажа 4 неща:
              -Изключително съм благодарен на Петър Манолев за това, което направи за мен, и за което ще съм му благодарен цял живот - това, че беше до мен в един труден момен и ме подкрепяше и не ме изостави, което ценя адски много..
              -Адски много се радвам, че разбрах кой е шампиона на сезона както и със другите 2-ма приятели, на които не запомних имената (извинете ме приятели ... ) !!!!
              -От каде да започна с 3-тото и аз незнам.. още от сутринта мотора ми, ми направи впечатление че трудно пали, след това започна да ми прави мизерии: глъхнеше гаснеше давеше се (с нещо което незнам всъшност с точност какво беше) и така нататък, след това пък по черното като тръгнахме бях станал в очите като този за това че нямах очила и понеже Манолев имаше доста солиден грайфер на гумите и аз като голям мъжага карах зад него без очила (как стигнахме до Каравелово не питайте ), след това пък освен, че мотора глъхнеше а и прегря и използвах 1/5-та от това, което може да прави само и само да се придвижа все по-напред (което след това ми излезе доста соленко.. ) и още много неща се случиха след това (като например 3 километра тикане на 160 кг.-вото ми животно (аз съм 61-2кг.) , за което определено ще претендирам за "най-корав дивак на годината" ), абе изобщо не мина по план пътуването, но какво да се прави вважен беше опита и желанието, а те бяха голееееееми !
              -4-то, но не на последно място се радвам че сте направили едно яко шоу включително и пича, който е претърпял до колкото разбрах "малка" катастрофа :x , но определено е било голям купон, надявам се да се че идната година няма да ме вземат войник та да мога тоя път поне да стигна до Фенера ....
              ----
              Ще се радваме ако сложите повечко снимки в тази тема :>
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

диферент
                съжалявам че така е станало
                макар че го предвиждах този развой на събитията
                затова и ти предложих КДХ 220R да ти дам да караш
                от теб се искаше да поемеш част от пътните да ти го докарам
                дори половината ми пътни /около 20 лв/ да бе поел щях да ти го докарам защото виждам какъв мерак имаш
                а и аз съм бил като теб -с много мерак и без мотор
                ти обаче направо ме изненада с отказа си и повече нямаше какво да направя за теб
                бях ти сипал и бензин в кдх са даже
                не знам защо но някой път като се опитам да направя нещо за някой той обикновенно си помисля че имам някакви други цели или и аз не знам какво но отказва
                явно хората не са свикнали че някой може да направи нещо добро за тях
                накрая димитър намаза вчера му дадох кдх са а аз бях с рм а и обикаляхме цял следобяд
                направихме няколко снимки после ще ги пуснем
                та така от теб се искаше само малко желание и инициатива и щеше да караш мотор свестен на закриването но...
                а някак си да ти го докарам без съвсем малко поне да се включиш и проявиш желание

Коментар

Първоначално публикуван от Galabin
                  Някой ще обясни ли кой е най-лесния път дотам и става ли за нормална кола?Принципно и с пикапа може да дойда?
                  Гълъбине, да не би да не съм обяснил достатъчно ясно?!
                  -------------

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                    диферент
                    съжалявам че така е станало
                    макар че го предвиждах този развой на събитията
                    затова и ти предложих КДХ 220R да ти дам да караш
                    от теб се искаше да поемеш част от пътните да ти го докарам
                    дори половината ми пътни /около 20 лв/ да бе поел щях да ти го докарам защото виждам какъв мерак имаш
                    а и аз съм бил като теб -с много мерак и без мотор
                    ти обаче направо ме изненада с отказа си и повече нямаше какво да направя за теб
                    бях ти сипал и бензин в кдх са даже
                    не знам защо но някой път като се опитам да направя нещо за някой той обикновенно си помисля че имам някакви други цели или и аз не знам какво но отказва
                    явно хората не са свикнали че някой може да направи нещо добро за тях
                    накрая димитър намаза вчера му дадох кдх са а аз бях с рм а и обикаляхме цял следобяд
                    направихме няколко снимки после ще ги пуснем
                    та така от теб се искаше само малко желание и инициатива и щеше да караш мотор свестен на закриването но...
                    а някак си да ти го докарам без съвсем малко поне да се включиш и проявиш желание
                    ----
                    Приятелю, виж сега...
                    Не че не исках да карам свестен мотор (аз и с моя щях да си направя шоу-то ако си вървеше както трябва и както се представяше тука в дерета и насам натам, но за съжаление аз съм си абсолютен карък и винаги когато за нещо имам много мерак то се осира (с извинение..)
                    Значи:
                    1-во: Преди да ми предложиш тази оферта аз бях дал на баща ми 30 лв. , от които 20 бяха за бензин а 10 за масла и свещ ... и във вечерта когато ти ми предложи това аз 1-во го помислих за майтап и 2-ро баща ми беше изпълнил поръчката която му бях поръчал и беше купил всичко и просто тези 30 лв. нямаше как да ги върна , няма как да върна времето назад нали ? Иначе не 20 а 40 лв. щях да ти дам за да покарам на закриването....
                    2-ро: Бяхме замислили с Манолев да тръгнем от тука (Сопот) , след това по черното до Каравелово след Каравелово към поляните тамка..не ги знам кои са и тамка от фенера трябваше да се прибера с браточед ми , който щеше да ме чака с едно ИЖе и да се приберем с него ( което е една от причините да ти откажа...щото едва ли щеше да ми го дадеш без да съм под погледа ти .. че и да идваш да ме търсиш да си взимаш мотора след това...) и вечерта да се нащуреем в една виличка и да закриеме сезона както си му е реда, НО......... работата беше там че аз още сутринта май се уаках и сложих повече масло, после времето беше влажничко а карбуратора ми няма филтър от там нататъка ... цапат се свещи сместа убеднява мотора загрява и неще да върви.... предполагам знаеш как е ... и от тамка тръгнаха всички проблеми после Кокера и Жоро Хаджиев дойдоха с още един приятел и ни срещнаха закъсали тамка по средата на пътя и от тамка май май преебахме и карбуратора и стана еднааааа да не ви говоря.. (вечерта до 8:30-9:00) съм се опитвал да си оправя мотора и накрая баща ми дойде и с него се опитвахме да го оправим, но в крайна сметка го оставихме в един човек тамка много добър приятел на баща ми ииии така завърших аз сезона...
                    3-то Човече аз ако не се бяха случили всички тези мизерии с мотора ми щях да си се накефя и с него но уви....
                    Съжалявам..., и не искам да си мислиш че аз съм си мислил че ти си имал някакви "задни мисли" , това изобщо не е така ако беше с ден преди това написал предложението, да се уговорим и така определено щях да се замисля и почти 100% гаранция че ще се съглася, нооо какво да се прави съдба...за друг път (незнам дали ще има такъв) определено ще размисля доста ...
                    ----
                    Жоро, Манолев ми показа подаръка на снимка и ........ приятелю незнам какво да кажа бях удивен !
                    За първи път в живота ми някой, който едва ме познава прави нещо подобно за мен и разбирам че имам истински приятели тук на, които винаги мога да разчитам .... просто нямам думи какво да кажа..... ако беше тук при мене определено щяхме да си разменим по една приятелска прегръдка и да ти се поклоня дето се вика...
                    Незнам човече, просто знай че имаш приятел за цял живот !!!
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Тези фанелки ни ги подариха от Семото като бяхме с моя партнер Данчо в Италия. Много си я харесвам, ама ти по-ще и се зарадваш, пък е и спомен от мен, така че носи я със здраве, приятелю!
                      -------------

Коментар

До: Закриване на сезона!

Някой да има някакви предположения за сезон 2007 кога ще е закриването, че аз съм малко притеснен, понеже все още частите ми за мотора пътуват насам и съм в невидение дали ще успея да дойда или не...?
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Айде кажете кой месец ще е поне, че се поболях от притеснение, че няма да мога да присъствам
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

може и без теб да се проведе закриването.Стягай моторетката и чакай за старта на закриването.

Коментар

Първоначално публикуван от Гено Сопот Преглед на мнение
                              може и без теб да се проведе закриването.Стягай моторетката и чакай за старта на закриването.
                              Спор - няма !
                              Просто искам да присъствам, колкото и да съм мразен
                              На мотора частите са пристигнали, но работата е дали да се бърза за подготовка или не ?
                              Като гледам, няма все още раздуване на въпроса значи сигурно ще е другия месец
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                                Спор - няма !
                                Просто искам да присъствам, колкото и да съм мразен
                                На мотора частите са пристигнали, но работата е дали да се бърза за подготовка или не ?
                                Като гледам, няма все още раздуване на въпроса значи сигурно ще е другия месец
                                ами май ще е на 10,11,07 така чух за последно
                                crf450 supermoto

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X