Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закриване на сезона!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Закриване на сезона!

Първоначално публикуван от shumanski Преглед на мнение
    ами май ще е на 10,11,07 така чух за последно
    Ако наистина е така работата е повече от перфектна !
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Че какво е това 10-11
      То е средата на седмицата !
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
        Че какво е това 10-11
        То е средата на седмицата !
        10. ноември. 2007 според моя календар на телефона ми е събота, а къде ще го закривате и само моторетките ли го закриват на тази дата, а АТВ тата и джипките продължават?!?
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          10. ноември. 2007 според моя календар на телефона ми е събота, а къде ще го закривате и само моторетките ли го закриват на тази дата, а АТВ тата и джипките продължават?!?
          Така е като си забравям телефона насам-натам и смятам на пръсти.
          Вярно, че са събота и неделя !
          Само зависи колко сняг пак ще има !
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

И все пак къде ще бъде това закриване, че да дойдем да ви гледаме, като сме с джипки и АТВта как ще си закривате сезона, потапяте в консервационна смазка виригите и нафталинирате екипите.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Над село Каравелово мисля и аз да дойда с 1 фр с по 1 АТВ Мисля ,че ще стане купон?Но може да спим на Средногорец.Всички се събират на Лук-а на края на гр.Сопот s_s1 по добре да отидеш там и да караш след групата или нз как щото на горе са много пътища и....

Коментар

Хард ли е трасето Ви и колко км. е? Става ли за АТВта?
                Може би ще се включа, а ако има и купон поне за тази част винаги съм за. Пишете нещо повече за организацията, че то време не остана.

Коментар

Не е хард просто има мн пътища ама аз май нема да мога да доида А за организацията питаи Жоро

Коментар

Хора току що си дойдох от средногорец....преди една седмица пътя нямаше никакви проблеми,но вчера се качихме с баща ми с две работни атв-та с бая зор.На две места нямаше път а река тва беше преди разклона за с.Богдан.На хижата ни чакаха ловджийте,но и те бяха мн недоволни от другия път....два от джиповете бяха паднали в едни дво-метрови пропасти....и хубаво ,че са имали лебедка...та незнам какво закриване ще става....

Коментар

Ще можете ли да качите някаква карта на маршрута от към север (ако дойда ще съм с джип) ,че уж го знам ама да съм си по-сигурен.Предварително благодаря!!!

Коментар

Нямам трак,питай Жоро,но бая зор ще видиш!Дано имаш лебедка

Коментар

в неделя/вчера/ се прибрахме на фарове. патя от чевира/самолета/ кам каравелово е много зле. да некажа на места няма път но не е проблем кара се . зора ще е като сме голяма група. ще има таркаляне
                          crf450 supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от shumanski Преглед на мнение
                            в неделя/вчера/ се прибрахме на фарове. патя от чевира/самолета/ кам каравелово е много зле. да некажа на места няма път но не е проблем кара се . зора ще е като сме голяма група. ще има таркаляне
                            Супер.
                            Значи ще е истинско каране, а не само разходка
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                              Супер.
                              Значи ще е истинско каране, а не само разходка
                              така ще е. и в долината беше малко зор кал,листа и оголени корени. абе при голяма група ще е доста интересно.
                              crf450 supermoto

Коментар

За мотори проблеми няма ама за джипове.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X