Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стрелча???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от fulda
    Ще цитирам един известен човек : Каквото си донесеш ще ядеш , каквото си доведеш ще ... .
    Така че си носи палатката
    Да а аз на този цитат отговорих "На бостан ходи ли се с диня" и за нещастие го прочете на един приятел жена му и от тогава му е навигатор

Коментар

Първоначално публикуван от VE LA
      Благодаря ти за добрите думи,но за мен състезанието в Смолян беше пълен провал.
      МММДааа... наистина е много трудно да се организира нещо подобно, още повече далече от вкъщи, да не говорим за двойно състезание - мотори и джипове. Верка се нагърби с повече от колкото може да понесе.... просто трябваше да прехвърлиш част от работата на други, може би дори платени професионалисти.

Примерно:

1. Някой от нас ти прави трасето а ти поемаш разноските за 1 седмица на 2 мотора(ендураджиите пари не искаме да изкарваме ... засега).
      2. Киро или някой друг прави джиповото трасе и му плащаш естествено.
      3. Ти и Йосиф гоните хилядите други неща по организацията, включително купонът, манджата и жените(за близнаците и др.(ако останът)).

Вярно, ще спечелите по малко пари, но всички ще са доволни и ще се знае че Верка прави уникални състезания(примерно)!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
        Първоначално публикуван от fulda
        Ще цитирам един известен човек : Каквото си донесеш ще ядеш , каквото си доведеш ще ... .
        Така че си носи палатката
        Да а аз на този цитат отговорих "На бостан ходи ли се с диня" и за нещастие го прочете на един приятел жена му и от тогава му е навигатор
        Туше .!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X