Някъде бях чел, че на 2 и 3 юни ще има нещо в Стрелча. Вярно ли е и ако е, какво ще бъде, някой ще ходи ли? Дайте инфо.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стрелча???
Свий
X
-
Състезатели ми казаха, че е отменено, но не мога да гарантирам със сигурност колко е вярно това инфо. Засега не е обявена програма на състезанието, така че може би няма да го има.[url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]
-
СЪСТЕЗАНИЕТО В СТРЕЛЧА ЩЕ ИМА .ВЧЕРА ПОДГОТВИХМЕ ТРАСЕТО -МНОГО Е ЯКОПОВЕЧЕТО Е СПИД,НО ИМА И НЯКОЛКО ХУБАВИ ТРАЯЛЧЕТА. ЩЕ БЪДЕ ЕДИН ДЕН НА 02.07.2005 СЪБОТА И Е ОКОЛО 50 КМ.НЕДЕЛЯТА СМЕ Я ОСТАВИЛИ СВОБОДНА ЗА КУПОН ОКОЛО БАСЕЙНА И ИМА РАЛИ В ПАНАГЮРИЩЕ/АСАРЕЛ/НА 14КМ ОТ БАСЕЙНА ЗА КОИТО ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ.
Коментар
-
Добре,че се включи Камене! Още на обяд написах за състезанието, но ми изтриха отговора, защото имало препратка към сайта на Доктора. И точно сега е времето да питам София и Ицо да не би да са решили и те да отразяват само определени състезания. Ако е така да си спра абонамента за "OFF-ROAD BG" и 20 броя за Габрово.
Коментар
-
diavol koleda
Камене дай малко повече инфо къде да се позиционираме за да гледаме къде ше е по точно аз съм от Копривщица и ще съм там на 100% надявам с да стане яко състезанийцеДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
diavol koleda
От къде си кои е твоя регион ако искаш ела в петък в Копривщиа ще спиш в някои от нашите хотели и после заедно ще идем сутринта до Стрелча аз ще ходия с моита кола така че така или иначе ще се лангъркам до там мога да те водя иначе незнам може би има къде да се спи в Стрелча ма аз не съм запознат с цени и тн. неща за това ако искаш кажи ще те разведа из Копривщица харесваш си хотел и си готов от нас до Стрелча са некакви 22км мисля че не е голям проблем ако си навит напиши ми Л.С. да се раберем по обстоино това се отнася и за други които имат желание да идват !!! за сега дори имам май две свободни места в колата от Копривщица до СтрелчаДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Първоначално публикуван от VE LAДобре,че се включи Камене! Още на обяд написах за състезанието, но ми изтриха отговора, защото имало препратка към сайта на Доктора. И точно сега е времето да питам София и Ицо да не би да са решили и те да отразяват само определени състезания. Ако е така да си спра абонамента за "OFF-ROAD BG" и 20 броя за Габрово.
В новия ни брой ЩЕ ОТРАЗИМ състезанието в Смолян, което между другото беше едно добро приключение, поздравления.
Относно Стрелча - признаваме, че грешката е наша, тъй като в неофициален разговор сме получили неточна информация. И ако има състезание в Стрелча, то ще бъде отразено в нашето списание, както всяко едно оф-роуд и ендуро състезание в България, независимо от неговия организатор.
Дали Стрелча, Карпат трофи или "Дакар", за нас е важно да информираме читателите си за събития които се случват.
Като единствена медиа в сегмента смятам че сме подали ръка на цялото оф-роуд общество в България. И очаквам обществото да направи същото.
Така, че моля без обидени и заплахи. И Верче, мисля че многократно съм доказал че те уважавам и държа на теб и състезанията, които организираш. За другите организатори важи същото!
Коментар
-
Ицо,извинявай! Малко се подразних от това,че ми изтриха отговора.Мисля,че няма нищо по-нормално от това да посочиш къде има информация за състезанието.Винаги сме работили добре,но знам кой финансира списанието и ме хвана страх,че по същия начин ще се цензурира.В крайна сметка мероприятията не са толкова много.
Благодаря ти за добрите думи,но за мен състезанието в Смолян беше пълен провал.Участвала съм във всички състезания от 2002 г насам, знам какво искат състезателите,какво искат журналистите,какво иска публиката.Аз не успях да им го осигуря.Моето място е на трасето и няма да мъркам никога срещу организатори.
Ще се видим на Стрелча.Носете си бански.
Коментар
-
Верке, няма проблем. Пак грешна информация, обаче.
Offroad-Bulgaria финансира списанието като рекламодател, както и Сашо Ковачев и фирми като Mercedes, BMW, Kawasaki и още десетки. Досега никой не се е опитвал да ме цензурира. Списанието е независима медиа, доколкото може комерсиално издание да е независимо.И не вярвам Венци да има интерес да ни цензурира. Относно изтритото мнение не мога да ти помогна тъй като не съм администратор в този сайт и мога да модерирам мнения само в раздела касаещ списанието.
Коментар
-
Малко се подразних от това,че ми изтриха отговора.Мисля,че няма нищо по-нормално от това да посочиш къде има информация за състезанието
Проверих случая с т.н. „цензура” и ви отговарям публично. Първо по отношение на изтриването на вашето мнение сте получили и съответен писмен отговор защо и кога това е станало, така че няма защо да се учудвате.
Мнението ви е изтрито поради факта, че не съдържа никаква информация, а само препратка към друг сайт. Това е забранено от условията на нашия портал и вие сте се съгласили с тях още, когато сте се регистрирали.
До този момент както и за в бъдеще няма да допускаме подобни изяви, защото държим на обективността на информацията тук. Ако някой, който и да е, желае да уведоми обществеността за организирано от него състезание или каквато и да е проява свързана с офроуда е добре дошъл и може да го направи тук лично. Включително ако е необходимо ще му помогнем. Предполагам сте забелязали, че Камен го е направил и никой не му е пречил, той като организатор има това право. В тази връзка съвсем не разбирам къде е цензурата и за какво? Вие също много добре знаете от личен опит, че никой не е пречил на даването на публичност на ваши прояви. Досега няма организатор на каквато и да е проява свързана с офроуда, на който да му е отказано каквото и да е съдействие или помощ.
Много ви моля да уважавате приетите тук правила по същия начин както ние се стремим да уважаваме вас и останалите участници в портала.
Коментар
-
МЯСТОТО Е ГР.СТРЕЛЧА НА БАСЕЙНА,ПРИНЦИПНО СЕ СПИ НА ПАЛАТКИ В КОМПЛЕКСА КОЙТО РАБОТИ ДЕНОНОЩНО.ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ПО ИЗНЕЖЕНИ ИМА ХОТЕЛ И ДВЕ ПОЧИВНИ СТАНЦИИ КОИТО НЕ СА ОСОБЕН ЛУКС ,НО ЗА СПАНЕ СТАВАТ.НА МИНАЛОТО КОМ - ЕМИНЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ СПАХА НА ПАЛАТКИ И СИ ИЗКАРАХМЕ ЧУДЕСНОДО СУТРИНТА ИМАШЕ ХОРА В БАСЕЙНА. СТАРТА Е В 10.30 ОТ БАСЕЙНА И ЗАПОЧВА С ЛЕКО ТРАЯЛЧЕ В РЕКАТА.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар