Обява

Свий
Няма добавени обяви.

самоделни offroad в шампионата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=338
    Тук има нещо по темата.Нашите полицаи още не са ме забравили,като ме видят от километър и ме спират,следва обиколка на УАЗ-ката и ми пожелават лек път/много им харесва /

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
      предстои да пререгистрирам вранглера и се чудя има ли смисъл да му направя един технотест зада го направим от 5+1 на 2 местен. някой правил ли е такива неща, трудно ли е и какво ще искат
      А ако махнеш седалките на "МОСКВИЧА",някой ще пита ли защо е 1+1 ,но нали си с джип ще има проблеми/финансови/.По добре не си давай парите,освен ако имаш излишни

Коментар

аз ще го регистрирам на фирма и в талона ще пише, че е с рекламни лепенки на фирмата, наговорил съм се с данъчните да ми признават за разход горивото и ремонтите, смо че с данъчните всяка уговорка важи докато сме заедно, а после вече не, та си мисля ако стане 2 местен може да го регистрирам, като баничарка, та да е сигурно че няма да имам проблеми, баничарка с рекламни лепенки, чиста работа
        drive alive

Коментар

diavol koleda

Това за баничарката добре амама някои от баничарките се водят товарни кажи имали смисъл да се набутваш с пари за винетка разликата си е бая голямавсе пак едно е 54 лв. друго е 271 лв. нали така
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

зада се води товарна кола трябва да има някаква сериозна товароподемност, поне аз така съм чувал
            drive alive

Коментар

А, няма страшно, на мен ми казаха че каквато и да е кола с 3 или 5 врати става (справка тикота, опелчета и т.н), джип също - махат ти задните седалки, турят една настилка на пода. слагат ти мрежа зад предните седалки, плащаш 400 лв. и заминаваш!
              Само че така и не рабрах при джипове-кабрио какво се прави

Коментар

Re: diavol koleda

Първоначално публикуван от diavol koleda
                Това за баничарката добре амама някои от баничарките се водят товарни кажи имали смисъл да се набутваш с пари за винетка разликата си е бая голямавсе пак едно е 54 лв. друго е 271 лв. нали така
                За винетката се гледа в талона.Ако там пише примерно камион тогава е с винетка за товарна кола.
                За товароносимоста за да се води камион трябва да е над 3500кг.
                А пък тогава се управлява и с категория "С".
                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ако си направиш леката кола 1+1 за данъчен кредит, в талона тя става лекотоварна и те цедят с по-скъпата винетка

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                    правилниците на всички организатори в българия са така написани, че не допускат участници без регистрация в КАТ. това вероятно е продиктувано от това, че няма хомулогационни изисквания поради факта че, офроуда още не е официален моторен спорт, регистриран в ФИА. затова организаторите казват, че колите трябва да отговарят на хомулогацията, която искат в КАТ, тоест да са серийно произвеждани автомобили без непозволени модификации.

интересното е, че в франция съм виждал офроуд машини със състезателен паспорт и хомологация, които нямат право да се движат по шосетата

тук трябва някой организатор да се включи и да ни осветли как точно стоят нещата тук и по света
                    ne znam dali e oficialen sport ili ne,no homologizacii/registracii pone w ispaniq si gi ima...kato se po4ne ot nai-elementarniqt tuning(po-golemi gumi) i se stigne do "dzwerowe" za trial,traql,BAJA, 4elendji...
                    i si ima to4no opredeleni izizkwaniq kakwo,kak i kolko za razli4nite e6ta) mogat da se smenqt...i kakwo moje da se tuningowa bez da se iziskwa homologizaciq...
                    БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
                    (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X