Обява

Свий
Няма добавени обяви.

на какво се дължи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от go go go
    според мен сравнението е много просто, ако някой вземе една УАЗка и една Г класа, стандартни и ги подкара яко на офроуд, УАЗката ще се разпадне много преди Г класата.

а ако говорим за тунинг то там всичко се променя
    go go go
    Спорет мен лично сичко си е до задкормилното устройство!
    Защо?
    Защото ако примерно съм тъп и не знам кога да давам газ и кога не мога да счупя една Г-класа много по бързо от колкото един МОЖЕЩ карач който кара Уаз.
    Понеже съм само наблюдател по състезания и разни походи но никога не съм карал в по екстремни ситуаций извън пътя мога да кажа че съм виждал как уаз минава а друго не?
    Сега друг може да каже че е виждал как Г минава Уаз не!
    Това си е лично мнение.Аз лично симпатизирам на уаз поради следните причини.
    1.Без да пипаш толкова много с желание и умение може да се стигне до някаде!
    2.Евтин
    3.Не много труден за ремонтиране.
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

така си е но тук някой питаше с какво е по - добра една Г класа от УАЗ, а не кой е по добрия пилот и кое е по - евтино.

а за евтините УАЗки не съм съвсем съгласен, зада стане една УАЗка добра за офроуд трябва да се дадат доста пари, може да са по - малко то колкото за Г класа но пак са много, евтини моторни спортове няма
      drive alive

Коментар

като става въпрос за евтини моторни спортове
        искам да ви съобщя че наи евтиния моторен спорт които да доставя и удоволствие и да е свързан с офф роуд е триала с мотоциклети
        тва е и наи безопасния моторен спорт
        моторите за него са много прости и евтини
        и нямат почти никаква поддръжка
        освн това почти не се променят през годините така че и по стари модели са си актуални

за съжаление обаче с този спорт в българия никои никога не се е занимавал и такива мотори въобще не се и внасят

Коментар

евтино е ама пак ще трябва да стигнеш до състезанието, да докараш и машината, да сипеш бензин, да си платиш такасата и после, като потрошиш мотора да го стегнеш за следващото състезание. пак са си доста пари.
          drive alive

Коментар

е да де ама все пак УАЗ-а е проектиран спецялно за off-road докато Г класата не ми изглежда заводско да е мислен изцяло за off-road а има и доста електроника в него

Коментар

УАЗ е мислен за военна машина, а те не живеят дълго на фронта, стефан може да каже, колко е това средно, но май е към 3 дни, толкова е мислена да живее.

има и Г класа, която е създадена с тази функция, казват и WOLF и е нещо уникално, но нормалната Г класа си е мислена да живее дълго. електрониката не е лошо нещо, това че не се поправя с чук незначи, че трябва да се изхвърли, каквото се повреди се сменя много лесно, има само куплунги.
              drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X