Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световен шанпионат по мотокрос (сайдкар) в Севлиево + СНИМКИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от mitkov
    ей накрая ще вземе да ма къндардисате и аз да дойда
    ама за сега май не сте
    ще ти пратим струва ми се София с пушката
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Sofia obache tozi pyt shte si pochine, vie shte razkazvate posle!
      [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Добриютро!
        Днвс бях в Севлиево по работа, но много бързах и не се обадих на никой там. Прекосих Балкана с джипа през Осеникова поляна.Много дървета беше съборила бурята и беше голям зор. Хубаво, че бях с джипа,щото пеша нямаше да мога да мина Даже на Долна Росица караха някакво състезание, но дори не спрях да погледам. Заваля и на връщане едвам изкарах нагорнището през гората на Кладев рът.Хубаво,че карам джипката като ендуро!
        Това го казвам за севлиевци и габровци, че на Митков нищо не му говорят тези места, а май и няма да му говорят и за в бъдеще.
        Гледам тук, че пак са се размахали пищови и пушки, но Митков е непреклонен,а София е ясно що не ще да идва!

Коментар

абе хора и аз си тарся нещо ,ама и незнам какво да е и да не е много парички,нали все сам по горите,трябва ми нещо и за път да става и що годе и в гората да върви
          "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Камене, всички търсят този джип, но никой още не го е произвел!
            Аз карам Витарка, но блъскам ли я яко на off road, веднага тичам при Митко, навигатора на Янчо за ремонт. Няма такива тук-там излизания по черно. Излезеш ли веднъж и задълбаваш. Дори и най-тунингования за off road джип пак се разбива, а какво остава за стандартните
            Мисля, че с един добър тунинг най-много ще издържат G класата и Тойота.

Коментар

Боже, ти сигурно имаш в предвид мотор! Колко съм тъп!
              Ами търси си средно тежко ендуро.То е компромис между едното и другото, но и там нещата долу-горе стоят като при джиповете. Няма универсален мотор.
              Можеш все пак да опиташ със Suzuki DR 350 или DR 600/650, Yamaha TTR 600 или XT 600. Виж не лош вариант е Honda XR 600 или Kwasaki KLX 650, но по-трудно се намират и са по-скъпи!
              Ако ходиш в Германия, по обяви можеш и да намериш нещо изгодно.
              Успех!

Коментар

току що качих малко снимки от уйкенда в севлиево

ето тук

https://htftp.offroad-bulgaria.com/krasi/Sidecar05/

голяма кал беше в събота, чужденците ринеха с лопати под калниците на моторите и псуваха на ум, при тях такава лепкава кал май няма

мотора на шампионите от миналата година

и райдера

правят скокове на по лошо от соло мотоциклетите

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

краси тва голяма пързалка е било май

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                    краси тва голяма пързалка е било май
                    във какъв смисъл пързалка? заради това че в събота беше адска кал или затова че в неделя като изсъхна и пистата се цементира. абе и в 2-та случая си е пързалка де но беше много интересно, голяма гонка направиха световните от минаталато година със традиционно най-добрите, латвииците които миналата година на участваха, но сега пак са най-добрите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                    X