Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световен шанпионат по мотокрос (сайдкар) в Севлиево + СНИМКИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

в австрия в мотокроса имат клас от45 нагоре май се казваше като ги гледах как карат но поне докато станем на толкоз имаме много време за тренировки да ги стигнем
    Родни Смит пък който е шампион на САЩ в един от най трудните им ендуро шампионати тая година става на 41г като ставаше на 40 имаше интервю с него дали ще се отказва дали е стар и т.н.
    Човека много ме изкефи каза им следното "40 е като 39 -Просто едно число "

Коментар

Категорията, в която карат тези над 45 се казва "Сеньор", макар че за ендурото все още възрастовите граници се размиват.

Коментар

в ендурото ограничения няма това дето ти казвах е за мотокроса той все пак си е по силов спорт
        само мисля че в италянския шампионат имаше такива разграничения от ендуро шампионатите но там има много много участници

Коментар

цитат-
          А между другото има ли тук ловджии? Че София е запалена и сега си чисти новата пушка - Берета 687 Екстра. Била си купила и Sellier & Bellot MAGNUM 42,5 12х76* ... и каза че щяла да пробва по "Моторизирани птички дето се ебават с нея" ... Rolling Eyes

Абе верно някой ли се майтапил с София ли бре :x
          кой тоя бе само да ми падне тия нейните пищови майтап ще му се сторят ей

Коментар

Бре,бре!

Коментар

Ей, че то си било чиста далавера да си единственият "активен" участник във форума от женски пол. Много си ме пазите
              [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Ха, Английската кралица се появи най-после!!!
                Гладаш ни сеира тук,а? А ние с Митков до дуел я докарахме! Няма връщане назад, в Хасково който изяде повече агнешко, той печели дуела за теб!
                Направо го отписвай, ще го размажа!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                  Гладаш ни сеира тук,а?
                  Гледам, гледам, попрочитам - нали съм си ученолюбива... Но нали се разбрахме, че семейства няма да разбиваме, а вие чак пък дуели Направо яд ме хваща, че не ям агнешко - дали не може да се уреди некое прасенце за "английската кралица" (и нещо към него за преглъщане в по-големи дози
                  [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

За преглъщане съм ти обещал още преди месец ако си спомняш, ама все не мога да го уредя на лайф! (Сега Митков ще си помисли нещо друго,знам!) Така, че си запазвам правото за следващият кръг, а Митака да поразгледа у тях в двора дали не грухти мезето

Коментар

Няма страшно - доста кръгове предстоят в ендурото, но първо сте на моя почва, така че аз да му мисля как ще се отсрамвам. Пък и като предложих на колегата Ицо4х4 да ме отменя на състезанията, той прегърна горещо идеята, та щъ са бийм кой да ходи с ендураджийте

Коментар

Прати го на 4Х4. Пък и ще му отива на ник-а!

Коментар

що бе да дойде човека
                          той ще свърши работата а София тъкмо през това време да пооправи караванката малко че и обеща и да ни сготви нещо
                          иначе на сандвичи пак трябва да караме
                          Да хвърля ли нещо свинско в хладилника
                          или тя с пушката сама сигурно ще пушне някое прасенце
                          ще го вържем на едно АТВ и ще го довлечем в бивака.

Коментар

Ми да, тя и Пепеляшка е тръгнала от най долните слоеве на административната ерархия, ама я виж до къде я докарала !!!
                            Само дето идеята с тая пушка малко не ми допада. Митков, виж да не си объркал някоя буква!

Коментар

хей пичове, кво решихте за уйкенда, ще се видим ли на севлиевска земя ? елате малко на север че ще ви заврат мозъците на тоя юг
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

ей накрая ще вземе да ма къндардисате и аз да дойда
                                ама за сега май не сте

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X