Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това ли е офф-роуд състезание

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Това ли е офф-роуд състезание

Състезанието си отговаряше на името, офроуд рали. А и честно да ви кажа, пет пари не давам за сиирджиите дето само чакат някой да закъса или преобърне. Такива селяци изобщо не трябва да се допускат в близост да маркировките. На някой от клиповете се чуват доста тъпи коментари и хилене, интересно ми е какво ли щяхте да представлявате вие господа сеирджии на техно место.

Коментар

Първоначално публикуван от g3rmin Преглед на мнение
      Състезанието си отговаряше на името, офроуд рали. А и честно да ви кажа, пет пари не давам за сиирджиите дето само чакат някой да закъса или преобърне. Такива селяци изобщо не трябва да се допускат в близост да маркировките. На някой от клиповете се чуват доста тъпи коментари и хилене, интересно ми е какво ли щяхте да представлявате вие господа сеирджии на техно место.
      Не съм го гледал състезанието на живо, но очаквам да го гледам по TV. За сеирджите и при нас е така , тъпи коментари и ако никои не падне си казват "е к'во гледаме тука сега то това и ние го можем" мен това малко ме дразни. За тях наи-важното е да има катастрофи, не се кефят на това как изкачваме баир на които те не могат да се качат пеша.
      Подкрепям мнението ти, пък и незнам кои истински offroad-ер няма да те подкрепи.

Коментар

Защо чудесно Рали ! То си пише "BALKAN OFFROAD RALLYE 2007", какво састезание си е !
        Просто трябва да има и Траял,Трофи,НавиРън,УинчЧалиндж и всички останали видове !!!!!
        Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

абе кво обръщате внимание на някои с магистрален ,,джип,, нека си мисли 4е това което е джип които може да се сравнява с бегацките

Коментар

Първоначално публикуван от antongton Преглед на мнение
            абе кво обръщате внимание на някои с магистрален ,,джип,, нека си мисли 4е това което е джип които може да се сравнява с бегацките
            Джипа, за който говориш, няма нищо общо с човека пуснал филмчето. Няколко мнения по-нагоре си го пише. Джипа е на колега от форума ( Kinex ), който няма амбиции за състезател или за каквото и да е било.

П.С. Четете внимателно и не хранете хора, дето нямат нищо общо с даден проблем.
            RB Patrol Team

Коментар

ако някой си мисли че састезанието е било лесно, го каня да заповяда на следващия кръг да премерим сили, защото на мен ми се видя много тежко.

иначе всеки има право на коментар.
              drive alive

Коментар

Честно да си кажа и на мене не ми допада този тип състезания , НО все пак участвах . Искам да благодаря на организаторите за перфектната организация ! А че беше тежко - ТЕЖКО СИ БЕШЕ ! И за машините и за екипажите .

Коментар

ops ,soryy no taka se qdosah na tozi che napravo napisah otgovora.da vzeme da razgleda nmalko klipcheta vuv Vbox7 i togava da pita tvo off-road li e

Опс,сори, но така се ядосах на този, че направо написах отговора.Да вземе да разгледа малко клипчета във Vbox и тогава да пита това оффроуд ли е?
                  Последно редактирано от VE LA; 08-05-07, 18:17.

Коментар

Първоначално публикуван от antongton Преглед на мнение
                    ops ,soryy no taka se qdosah na tozi che napravo napisah otgovora.da vzeme da razgleda nmalko klipcheta vuv Vbox7 i togava da pita tvo off-road li e
                    Колега, тук всички пишат на кирилица , не ви ли прави впечатление?

Коментар

Аз пък не намирам за коректно да се използват клипчета с оффроуд или каквото и да било без знанието на шофиращите ги и да се правят колажи без изричното им съгласие

освен това не мисля,че ако на дадено място е било скучно и разочароващо за ентусиазма на публиката - това означава, че във всички етапи е било така.

Смятам за редно, когато се критикува нещо или на някого не му е харесало да се обоснове и да е бил очевидец на случващото се,

смятам също, че всички трябва да уважават публиката си (всеки от нас в нещо е участник а в друг спорт или дейност е публика - все пак ходим и на театър например, а не си изиграваме пиесите сами, на футболния стадион не ритаме ние, нали ) и да понасят конструктивна критика - от там нататък всичко е огромна доза заядливост граничеща с други недотам добри обноски и качества

Коментар

Всеки има право на мнение.Въпросът е да не се правят такива генерални констатации и изводи-"Това ли е офроуда"? Или "май е това".

А в употребата и показването на клипчетата няма нищо лошо .Лошото е в провокацията на "монтажиста ".

Що се отнася до публиката, май наистина тя харесва 5 джипа да се въртят в кръг покрай тях с бясна скорост.
                        B+

Коментар

Здравйте Колеги,аз от скоро съм фен на оффроуда и нямам голям опит,но присъствах на състезанието на 05.05.07 над Първенец,Пловдив и мнението ми е,че това беше много добро състезание-уникално.Наистина трасето беше трудно според моите критерии но като зрител се забавлявах (и не само аз) през цялото време Поздрави!

Коментар

Точно "голямото" филмче от последния ден на ралито според мен представя българския офроад в най-добра светлина - скорост и екстрйм. Всички виждаме, че 90% от стартиралите трудно взеха още първия баир... Какво повече? По интересно ли ще е всеки да се мъчи по два часа в кална локва два на два метра?
                            Според мен чисто "екстрйм" траялите са отегчително скучни, добре,че организаторите на състезания в България мислят и за адреналина на публиката. От мен АПЛОДИСМЕНТИ !!!

Коментар

ехееееееее ,тук за 24часа са се развили такива коментари че се чудя на всичките. Аз просто видях клипа на който един редови паркетник мина през реката по лесно от така наречените състезателни машини и реших да го споделя със всички без лоши чувства/каква я мислех каква стана/. Към хората правили трасето нямам лоши чувста,защото знам какви трасета са създавали. Благодаря за поканата за Варненското състезание аз така или иначе ще съм там. Ако някой се е почувствал засегнат моля да бъда извинен но моля въздържайте се от напатки и квалификации към хората пишещи във този форум.

P.S.- моля затворете темата
                              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                              Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                                ехееееееее ,тук за 24часа са се развили такива коментари че се чудя на всичките. Аз просто видях клипа на който един редови паркетник мина през реката по лесно от така наречените състезателни машини и реших да го споделя със всички без лоши чувства/каква я мислех каква стана/. Към хората правили трасето нямам лоши чувста,защото знам какви трасета са създавали. Благодаря за поканата за Варненското състезание аз така или иначе ще съм там. Ако някой се е почувствал засегнат моля да бъда извинен но моля въздържайте се от напатки и квалификации към хората пишещи във този форум.

P.S.- моля затворете темата
                                Градски, не ги обиждай на паркетни старшите началници, че ще те наложат за назидание..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X