Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся заз966

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся заз966

Първо ще гледам един в Хасково, който е с новите номера.

Eдин колега от Хасково ми показа снимката, остава само да ми каже местоположението и ще ходя да го гледам другата събота. Тъкмо имам рожден ден, нищо чудно да поеме надолу към Кърджали и хоп в гаража.

А ето го и другия, който издирих - Nitachka Tuning

Btw, все на бели 966-ци попадам, този "червения" е грундиран, ама не е помогнало много като гледам.
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
      ...
      знам че руската ламарина не е като немската, ама стискам палци.
      Ми то разни типове (не коментирам умственото ниво) де що видят руска кола, широко оповестяват: "Еййй, това е от немски каски правено, ехееееййй". И без прословутите каски, пак си е здрава.

За ЗАЗа не знам, ама по Варшавата съм стрелял с въздушна пушка 5.5 калибър. Нищо й нЕма. Освен това като я минахме с песъкоструя, никъде не се деформира, въпреки крайния скептицизъм на някои от присъстващите и дюзата "фи" 50 на апарата.

Иначе това за тавана е точно така, ще се изправи почти до неузнаваемост.
      С "Фармахим" - непобедим
      Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
        Ааа, Ванка, аз нямам нищо общо с този звяр. Само си спамя.
        Някой ако много закъса за части за 965, може да поровя в мазата. Но за 966-968 нямам нищо.
        Но пък съм навит да си купя някоя 965-ца, ако е на цената на желязото.
        много трудно ги продават Аз за една 965-ца уговарям вече втори месец един мъж но не скланя за сега та на место нея взех ИЖ-1500 но не се отказвам и от ЗАЗ-ката ще правя гараж от гърбушковци.
        0887284106-Митко
        http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
        http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Първоначално публикуван от Sancho412 Преглед на мнение
          Няма - главно 965/А са.
          Имай предвид, че разликата между 966 и968 е само декоративна. При 968М вече няма джобове. Другото е същото. Само малко ламарини от охлаждането са други.

Коментар

Значи този белия с огънатия таван остава като резервен вариант.
            Просто ще ми излезе през носа репатрирането. И все пак гледам да не ми излеле пак от там гнилото, че още по-зле.

Пенчо - не искам 968А и М, знам добре разликите и определено не са само декоративни. М-ка си имам. Искам 966, защото такъв е бил първоначално този на дядо ми. Ако исках 968М просто щях да отворя мобилето, а не да търся като луд 966-ци. 968А също не ми върши работа, искам си декоративната решетка, металното табло и т.н.

Коментар

Преди 5-6 години като ми даваха 965 в движение с документи за 100-150 лв, много се чудих и не го взех. После го бракуваха и му вдигнаха цената на 400 лв. Още ме е яд за тази зазка, доста добре изглеждаше. Ама така е, човек като се чуди много-много.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Имай предвид, че разликата между 966 и968 е само декоративна. При 968М вече няма джобове. Другото е същото. Само малко ламарини от охлаждането са други.
                Разликата е има и в скоростите,на 966 са нормални,докато на 968А са обратни-първа е на местото на втора,предавателното число е еднакво с това на 968.
                Има разлика в контакният ключ,при 966 е посредата на таблото.....
                има още дребни разлики,сега се сещам,....ел.помпата за горивото ....еее,спомени бях изкарал В+С категория,а нямах навършени 18години и го обикалях с Влажен поглед...

Коментар

Първоначално публикуван от Lacho Botev Преглед на мнение
                  Разликата е има и в скоростите,на 966 са нормални,докато на 968А са обратни-първа е на местото на втора,предавателното число е еднакво с това на 968.
                  Има разлика в контакният ключ,при 966 е посредата на таблото.....
                  има още дребни разлики,сега се сещам,....ел.помпата за горивото ....еее,спомени бях изкарал В+С категория,а нямах навършени 18години и го обикалях с Влажен поглед...
                  Положението на скоростите се обръща много лесно от захващането към скоростния лост. Иначе самите ск. кутии са еднакви.
                  Аз на моя 966 му навъртях над 350000 . Вярно с няколко ремонта, ама го взех втора ръка за цели 500лв. през 1981г.
                  Ама пък където ме е закарвал, малко сегашни паркетници ще стигнат.

Коментар

Първоначално публикуван от Sancho412 Преглед на мнение
                    Значи този белия с огънатия таван остава като резервен вариант.
                    Просто ще ми излезе през носа репатрирането. И все пак гледам да не ми излеле пак от там гнилото, че още по-зле.

Пенчо - не искам 968А и М, знам добре разликите и определено не са само декоративни. М-ка си имам. Искам 966, защото такъв е бил първоначално този на дядо ми. Ако исках 968М просто щях да отворя мобилето, а не да търся като луд 966-ци. 968А също не ми върши работа, искам си декоративната решетка, металното табло и т.н.
                    Като дълбоко облъчен фен да ти кажа: "Дай малко повече парички, вземи по-запазена кола".В последствие ще си спестиш много пари, нерви и стоене в бокса.Червената изобщо не си прави труда да я гледаш.Бялата поне на пръв поглед няма такова изгнило.Друг ценен съвет "Не бързай, точната кола сама ще те намери, но като и дойде времето".Не си казвай ей сега до седмица трябва да я купя, винаги избираш най-голямото дърво Търспение му е майката, здрави нерви и добър пазарлък, с ретро колите винаги е така
                    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Нещо комуникацията, със закъснението от модераторите, не се получи, ама ти пожелавам успех.
                      Основно гният на снадката на предния калник и прага, както и самите прагове.
                      Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                        Ето снимка:
                        Съжалявам,моят е 965а в движение.Стари номера.

Коментар

Аз с гнилочи не се занимавам - ако 1-2 детайла са изгнили и може да се подменят с оригинални само тогава ще взема колата. А врати и капаци въобще не броя - не ме бъркат, нали са на панти. Единственото, което ме интересува е да е здраво купето. Нищо друго не ми трябва.

И продължавам да се запасявам със здрави ламарини - ако има нещо, свиркайте.

Ии, ако на някой му трябват части от 968М, които не стават на 966 да казва. Лайстни, стопове, брони, табла и всякакви други дреболии по поръчка свалям и продавам на народни цени.

Коментар

Цена1200лв.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                              Нещо комуникацията, със закъснението от модераторите, не се получи, ама ти пожелавам успех.
                              Основно гният на снадката на предния калник и прага, както и самите прагове.
                              Успех!
                              Да така е,ще добавя ,че основното напрежение е в радиус на 30-40 см от оста на армот..,особено, ако се товари повече,при положение че се работеше с оксижен....го кърпих три пъти.
                              Най ми доставаше удоволствие скоросто към 100км/ч..изпитвах усещането на летец-изпитател...

Коментар

Намират ми се скоростна кутия /цяла/ и части от двигател.
                                Преди години беше цял 966, но след разбор - колко ще ми излезе възстановяването му, получи грешка "М5" - с направление Металекс 5, и сега е някъде из Вечните ловни полета.
                                А иначе понякога търся някоя част за другата, която имам - 965, и смятам да я стегна за тая зима - сезонът в който се чувства най - добре, а покрай нея и аз.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X