Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся заз966

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся заз966

Здравейте.
    Понеже имам много части за 966 - всичко по двигателя и окачването и разни други неща, нови части отделно и цялата дясна страна - преден калник и праг нови се намериха, врата стара но перефектна, реших че гнилото 968М купе на което са повечето части отива за скрап, понеже е практически невъзможно да се възстанови, няма детайл който да не е изгнил зверски. Ще ми трябва ЗАЗ 966, като може и да е само купе, ако е цял ще има части с които да се поддържа.
    В момента намерих два екземпляра като единия е с огънат таван и е позагнил, а другия много изгнил и яко кърпен с нитачката.
    Ако някой забележи такова чудо някъде моля да го заснеме и да ми сподели местоположението, понеже от намерените два не съм много обнадежден.
    Гледам главно за здраво купе, другото не ме интересува много много.
    Също и всякакви части за 966 биха ме зарадвали - нови и употребявани. Здрави ламарини също не връщам.
    Поздрави.

До: Търся заз966

Има един колега от Пловдивската група "Бат Жоро", който има ЗАЗ ама не съм сигурен дали 966 или 968. На някоя среща ще го хвана на лаф. Преди време говорише, че ще го маха, защото няма време да го оправя. Поне ако е читав, да попадне в добри ръце!

Коментар

Ako ми покажеш снимка на 966 мисля че ще ти намеря.

Коментар

Това е купето с декоративната решетка отпред.

Коментар

Нищо не ми говори дай снимка.

Коментар

Ето снимка:
            С "Фармахим" - непобедим
            Дизел - само дънки!

Коментар

Ето го единия:

Ако не беше така тавана сериозно щях да се замисля да опитам да го закупя, но вярвам, че все ще се намери някое запазено купе. В коя ли плевня ме чака?!
              Иначе, може и 968 - само купето да е като на 966. Отпред с решетката и пълначката за бензина отвън. ГАЗ69 продаваше такъв, който се намираше в Добрич, обаче някой ме е изпреварил. Имам и 966 и 968 двигатели.

Коментар

В мобилето гледа ли?

Коментар

Няма - главно 965/А са.

Коментар

Ами тези са много по-редки.Моят беше 968 и действително беше много красив.Дори сега малко съжалявам,че го продадох и ми се върти идеята да попитам дали няма да ми го продадат обратно.Защото беше напълно редовен и доста запазен.Ама какво да се прави тогава купих Субаруто и колите щяха да станат много.Успех в търсенето.

Коментар

Първоначално публикуван от Sancho412 Преглед на мнение
                      Няма - главно 965/А са.
                      А този в Плевен 0889 709 594?

Коментар

Първоначално публикуван от Sancho412 Преглед на мнение
                        Ето го единия:
                        Ако не беше така тавана сериозно щях да се замисля да опитам да го закупя, но вярвам, че все ще се намери някое запазено купе. В коя ли плевня ме чака?!
                        Иначе, може и 968 - само купето да е като на 966. Отпред с решетката и пълначката за бензина отвън. ГАЗ69 продаваше такъв, който се намираше в Добрич, обаче някой ме е изпреварил. Имам и 966 и 968 двигатели.
                        Хич да не те притеснява тавана, влизаш вътре, подпираш го с гръб и напъваш на горе, ще видиш колко лесно се оправя.На единия Фолксваген едни хлапета бяха скачали отгоре и беше така хлътнал.Направих същата процедура, чу се едно Пук и тавана се намести както си беше.Отиди и опитай, ама пък така може да чупиш цена
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                          ...ама пък така може да чупиш цена
                          От 100 да му намалят на 95 лв ли

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                            От 100 да му намалят на 95 лв ли
                            Еее адаша, аз от къде да знам на колко сте се спазарили
                            Отиди и направи това което ти казах, знам че руската ламарина не е като немската, ама стискам палци.
                            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ааа, Ванка, аз нямам нищо общо с този звяр. Само си спамя.
                              Някой ако много закъса за части за 965, може да поровя в мазата. Но за 966-968 нямам нищо.
                              Но пък съм навит да си купя някоя 965-ца, ако е на цената на желязото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X