Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЕНЕКИДЖИЯ WANTED

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТЕНЕКИДЖИЯ WANTED

Ебати тъпака съм , истинските неща са невидими за очите , нали все за тенекии мисля и бмв-та!

Коментар

Има хора за тази работа ама е скъпичко ..............
      Ако желаеш мога да те свържа ! Даже човека е голям фен на БМВ и с мерак ще го прави !
      Относно цената .................... няма да е евтино но ЩЕ Е КАКТО ТРЯБВА !

Във Варна се намира
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Здрасти, нямах време да разгледам проекта за да коментирам, но разбрах от приятели за темата и, че търсиш някой за реставрация на ретро автомобил, пиша, ама незнам дали няма да ми изтрият мнението щото е малко самореклама, но се обади ако желаеш на 0886513079 Димитър, телефома ми и базата са отворени повече за ретро и по малко за OFFRoad и помагам с каквото мога (както много от хората тук знаят), разтоянията за ретро-автомобилите нямат значение и можеби затова полувината ми клиенти са от Софето...
        VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
        SXS-Restorations 0886513079
        Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Първоначално публикуван от Bugman Преглед на мнение
          Здрасти, нямах време да разгледам проекта за да коментирам, но разбрах от приятели за темата и, че търсиш някой за реставрация на ретро автомобил, пиша, ама незнам дали няма да ми изтрият мнението щото е малко самореклама, но се обади ако желаеш на 0886513079 Димитър, телефома ми и базата са отворени повече за ретро и по малко за OFFRoad и помагам с каквото мога (както много от хората тук знаят), разтоянията за ретро-автомобилите нямат значение и можеби затова полувината ми клиенти са от Софето...
          Мите, за рекламата трябва да почерпиш поне една бира
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Карам си днес покрай Океански риболов и какво виждам на светофара до мен...едно много познато като модел БМВ и в него председателя на бургаския Ретро клуб, Димо Джамбазов Ухилен ми показва новата си придобивка:

Коментар

Еми етооо , има поне още един Болен мозък , значи не съм само аз!
              Бих обменил опит с човека ! Да му е здрава и да го радва още 40 години ! Хубава джанта има , но огледалата не са май от нея ! Все пак е уникален автомобил ,въпреки калпавата сглобка на фалиращия KARMANN !

Коментар

Първоначално публикуван от SimeonStanchev Преглед на мнение
                Еми етооо , има поне още един Болен мозък , значи не съм само аз!
                Бих обменил опит с човека ! Да му е здрава и да го радва още 40 години ! Хубава джанта има , но огледалата не са май от нея ! Все пак е уникален автомобил ,въпреки калпавата сглобка на фалиращия KARMANN !
                Обади му се, тел е: 0885 875 848, предай му поздрави от Ванката диджея

Коментар

Ха, ха да, не съм виждал наживо колата дали е просто запазена, добре раставрирана или умело маскирана, тай така я купи, но бат Димо ще помогне със сигурност, ако има нужда, то май и е съдба на тая кола да се прави при нас...
                  VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                  SXS-Restorations 0886513079
                  Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Изключително се радвам, за този раздел от форума.За калпавите майстори съм съгласен у нас понякога дори и да дадеш желаната сума от майстора въпреки че някои от тях искат космически хонорари вероятноста да е претупана колата е почети на сто процента.Имах поглед върху реставрацията на един класически автомобил и въпреки сумата за пълно реставриране 25000лв. се шокирах от резултата междувременно колата се прави година и половина, но реално времето което е отделено за нея е по малко от месец.Когато говорих с въпросните майстори ми казаха, че за тези пари толкова.Което меко казано ме вбесява защото по този начин заблуждаваш себе си, като не ти се работи или не можеш да работиш на ниво за парите които искаш, просто не работи това, ще го кажа грубо-ходи копай някъде дупки, поне там грешките са поправими.Винаги когато ходя при такива майстори им казвам че те съсипват още един автомобил без значение дали е класика или просто клиентски съвременен такъв.За боядисването ситуацията е подобна работи се през пръсти гледах как се боядисва автомобил от края на 60-те без да е матиран камо ли грундиран или нова кола 2008 г. сравнително скъпа със колонка за предното стъкло от кит и неизтеглен рог просто педупчен макферсън е това ако са майстори е по добре наистина да си правиш автомобила сам.Тук обаче идва другият проблем ентусиазъм е едно практика и поглед друго.Трябва помещение и то с подходящ размер, машини и то различни които да имат добри характеристики и най-важното да можете да работите с тях а не да се учите защото и другите "майстори" се учат като вас.Ходих скоро при едни приятели ето как правят там автомобилите http://urbandriftteam.com/forum/index.php?topic=60.0 има тема и за български проект.Това не е реклама на сайт просто не ми се качват и тук снимки за коете предварително се извинявам на модераторите.Бих качил снимки на окепазената кола, но сматам че е не коректно без знанието на нейният собственик.

Коментар

Еми етооо , има поне още един Болен мозък , значи не съм само аз! .....
                      Здравей колега!В този форум повечето са такива и пият хапчета
                      Поздравления за проекта! Дано го докараш до край! Присъединявам се към мнението на останалите, че трябва да се довериш на някой , които влага душа в работата си.Тази кола според мен няма нужда от кърпене, а от изграждане.За това е и съмнението ми по-горе.Имам предвид, че това все пак е мощен, спортен автомобил, а няма да е добре да остане "мек".
                      Съжалявам, че не познавам човек, който да ти препоръчам.
                      Не споделям мнението , че това е работа, която можеш да свършиш сам, ако мямаш никакъв опит.Но контрол "изкъсо" е задължителен!
                      Искрено ти пожелавам успех!
                      [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

но огледалата не са май от нея !
                        От новите "Ситроен СХ"-и се слага на някои "Лотос"-и и т.н......кооперации....Огледалото е от старите "ситроен СХ", но може и на "БМВ" да са го слагали, колко ли голям е бил пазара на никилирани електрически огледала през 70-тте години
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от tna_bg Преглед на мнение
                          Здравей колега!В този форум повечето са такива и пият хапчета
                          Поздравления за проекта! Дано го докараш до край! Присъединявам се към мнението на останалите, че трябва да се довериш на някой , които влага душа в работата си.Тази кола според мен няма нужда от кърпене, а от изграждане.За това е и съмнението ми по-горе.Имам предвид, че това все пак е мощен, спортен автомобил, а няма да е добре да остане "мек".
                          Съжалявам, че не познавам човек, който да ти препоръчам.
                          Не споделям мнението , че това е работа, която можеш да свършиш сам, ако мямаш никакъв опит.Но контрол "изкъсо" е задължителен!
                          Искрено ти пожелавам успех!
                          Митко - Bugman e човека, ама как е с времето не знам.Изпипва всичко до последната ламаринка и всичко веднага се чисти с пясъкоструйката и се затваря с грунд.Всички заварки обработва с цинга, абеее занимава се момчето.

Коментар

Имам нужда от Вашата помощ в търсенето на талантлив тенекиджия

здравей колега
                            имам точно това което търсиш, точният и талантлив човек
                            ако те интересува
                            и е в софия
                            намери начин да се свържеш с мен през лично

Коментар

Интересна тема...взе да ме хваща срам,че с този занаят си вадя хляба .То, че има доста мърльовци сред автобояджиите и автотенекиджиите-има,ма ги има,щото има кои да ходи при тях...

Възтановяването на подобна кола е доста различен процес от кърпенето на Лада или Опел Кадет-поне според мен.За да стане,трябва инат ,заинатили се човек,да свърши нещо-ще го свърши.Пък,тука голям инат ще трябва..

ПП,извинавам се за офтопика.Поздрави към колегата SimeonStanchev ,притежавате наистина красива кола.
                              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Ето и моя телефон 0888102583. Купето наистина е много зле, но може да се оправи с малко повече желание. Правени са и по-лоши. Живея на 30 км от София в посока запад.А ко някой има нужда да ми звънне. Работя само по тенекиите, не боядисвам и не ремонтирам двигатели. Работил съм по стари коли отпреди войната.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X