От: "LAURA"-втори шанс за живот!
За замазването на положението сте прави,а и аз не очаквам и знам че няма да стане перфектно,все пак е от 1970г.!Днес след работа почнах със задната капла,почистих е от бронза за печки и започнах да полирам с паста за пастиране.Това което се получава ми харесва
,става добре почистена и лъсната а не полирана,като е писал по горе Сахо!Реших да свалям една спица,да почиствам около дупката,почиствам и нея и пак е слага.Работата става бавно но страшно ме кефи,а и с биричка направо не ми се излиза от гаража!
Ето и малко снимки как става!

Първоначално публикуван от m_g
Преглед на мнение
,става добре почистена и лъсната а не полирана,като е писал по горе Сахо!Реших да свалям една спица,да почиствам около дупката,почиствам и нея и пак е слага.Работата става бавно но страшно ме кефи,а и с биричка направо не ми се излиза от гаража!
Ето и малко снимки как става!
!После ще трябва да регулирам каплата,но и до там ще стигнем!Най-вероятно ще си направя едно станоче да е слагам на него.Може и на самото моторче,но ще преценявам в движение!
Вече забравих колко дена стана,след работа да се занимава с тях!Сложих и новите гуми и моторчето започна да придобива вид!
!Да не говорим отвътре колко гняс изкарах,но вече "пушка"
Като го погледнеш едно нищо е,ма си е играчка голяма!
Коментар