Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"LAURA"-втори шанс за живот!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "LAURA"-втори шанс за живот!

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
    Гумата не си боядисал хубаво, на места боята не е хванала
    Като дойдат новите няма да си личи!
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Напредвам по-малко!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1784.jpg
Прегледи:1
Размер:147.4 КБ
ID:5588844
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ти със шпрей ли го боядисваш ?
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
          Ти със шпрей ли го боядисваш ?
          Да,и накрая с безцветен лак няколко ръце.Както казах по-горе домашни условия.Знам че не е за предпочитане със спрей...,маааа
          Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 21-05-14, 21:38.
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Добре става но: на тези бели калници, синьото ще подхожда повече!
            0осем9осем7шест0осем7едно
            Миро

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
              Добре става но: на тези бели калници, синьото ще подхожда повече!
              Следващия проект ще е синьо,че ме изядохте-дава ева!
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Вземи една четка и малко черна боя и му наслагай кантове - ще заспи

Коментар

Малко информация да вкарам

От няколко дена почиствам двигателчето по малко а днес дойде редна и на каплите!Доста са бронзирани с четката ,и ще ровя сега из нета да събирам идеи как да ги лъсна малко!Скоро ще има и снимки!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                    ....и ще ровя сега из нета да събирам идеи как да ги лъсна малко....
                    Извън сега предлаганите навсякъде шлайф пасти с всякакви едрини, тези дни някой ми спомена за стар метод за лъскане на хромирани части с отработен карбид от заваръчен апарат, ама кой беше не помня. Просто се вземал отработения материал и се ползвал като шлайф паста. Разговора не беше майтапчийски, но практически не съм го пробвал, ако имаш под ръка - опитай.
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                      Извън сега предлаганите навсякъде шлайф пасти с всякакви едрини, тези дни някой ми спомена за стар метод за лъскане на хромирани части с отработен карбид от заваръчен апарат, ама кой беше не помня. Просто се вземал отработения материал и се ползвал като шлайф паста. Разговора не беше майтапчийски, но практически не съм го пробвал, ако имаш под ръка - опитай.
                      Под ръка нямам,но имам едно-две места където мога да попитам!Благодаря за информацията дядо Владо!
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Аз така и не успях да открия начин за полиране на хром...много е твърдо като покритие и относително тънко. Ако става въпрос само за почистване ЦИФ върши добра работа. Има визуален ефект, затова сигурно много хора казват, че "полират" хрома, а те всъщност просто го почистват...

За карбита аз лично се съмнявам... това ми се струва като с цимента. На ръждясал, не почистван хром и с телена четка да го минеш пак ще е по-добре, ама пак не е полиране Теоретично трябва да се ползва нещо стрито много фино и по-твърдо от хрома/никела. Малко се увлякох ама това ми е болна тема

Коментар

Полиране става с паста за зъби и вълнен парцал.
                          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

[QUOTE=Caxo;2519499]Аз така и не успях да открия начин за полиране на хром...много е твърдо като покритие и относително тънко. Ако става въпрос само за почистване ЦИФ върши добра работа. Има визуален ефект, затова сигурно много хора казват, че "полират" хрома, а те всъщност просто го почистват...[QUOTE]

Аз използвам преобразовател за ръжда. По принцип с течение на времето по покритието се образуват микроскопични пукнатини и отдолу избива ръждата. Зависи и от степента на поражение по покритието.
                            сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                            dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                              Метода е изпитан и работи при помътнял хром,ако има ръждиви язви не се получава.Навремето лъсках кюнците на тати на ижето,после на жигулито броните,имаше поразителен ефект.
                              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Пробвайте с паста за хромирани детайли и вълнен парцал. Аз ползвам немска, на Sonax. През годините съм драл брони с какво ли не - истината е в новия или перфектно запазен хром. На броня с язви може да се замаже положението с фин шмиргелов прах и гъбичка за загоряло. Очистват се стечените окиси, но проблемът си остава. Ако много се престараваш и покритието е тънко, лесно ще стигнеш до долния слой от мед. Преди години си купих чисто нова задна броня за Жигули и първата зима изби ръжда. Явно турска или "новодел". Търках здраво, показа се медта. Пу...... @%$№@ И сега сложих брони 2-ра ръка от 1972г. с качествен съветски хром - много по-дебел е от съвременните ментета и не са мръднали за 42 години. Качество...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X