Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форд Таунус

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: форд таунус

според мен и сложи 2,8 или 2,9 от сиера или скорпио каквото намериш,на външен вид да си е ретро но с як мотор,2,9 много носи на турбо и е разреден мотор 9:01 държи на 0,5-0,7 с оригиналните карантии и с една турбина по-яка дава към 400-450 коня,аз имам сиера с 2.0 в6 мотор 90 коня е няма 100 и звука е много добър с едно пазарско гърне ама си е слабичък мотор,аз сега ще правя сиера с 2,9 мотор

Коментар

До: Форд Таунус

Знам два двигатела за продаване 2.8 и 2.9(Комплект със скорости и инсатлации)
      Прикачени файлове
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
        Знам два двигатела за продаване 2.8 и 2.9(Комплект със скорости и инсатлации)
        Я дай и нещо като цена,че така си е само масло в огъня.Имам някъква идея за един такъв мотор.
        0887284106-Митко
        http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
        http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Първоначално публикуван от dino412 Преглед на мнение
          Я дай и нещо като цена,че така си е само масло в огъня.Имам някъква идея за един такъв мотор.
          На 2.8 цена 400 лева,на 2.9 е 800 лева (двигателите са два само че втория не е оборудван)

Коментар

за 800 лв направо си вземи цяло скорпио 2,8 или 2,9 и ще имаш всичко нужно,а не такива който не се знае в какво състояние са

Коментар

Първоначално публикуван от cosworth team ruse Преглед на мнение
              за 800 лв направо си вземи цяло скорпио 2,8 или 2,9 и ще имаш всичко нужно,а не такива който не се знае в какво състояние са
              Скорпио за 800 лева сигурно ще е в цветущо състояние

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                Скорпио за 800 лева сигурно ще е в цветущо състояние
                Излишен спор.Кола и жена е на късмет.
                0887284106-Митко
                http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
                http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Първоначално публикуван от dino412 Преглед на мнение
                  Излишен спор.Кола и жена е на късмет.
                  За двигателите има гаранция и са пълен комплект(инсталации , компове...).Купувани са за направата на ход-род коли(но са слаби за тази цел ).
                  Никой не карам да ги купува

Коментар

ами това скорпио за колко мислиш че съм го взел ,700 лева купето е зле но мотора и ск.кутия и повечето работи са здрави а на мен ми трябваше мотора и ск.кутия да са здрави,за хот род не знам колко са слаби но днеска го напънах скорпиото на една права с 2 завоя чак страшно ми стана на 3та

Коментар

Нема да се плашиш!
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

На двора се търкаля един ве образен шестак от сиера един си разлоби колата за вторични и сега двигател и автоматични скорости се търкалят у нас.Ако имаш интерес 0888506221 Тони това съм аз и трябва да питам дъртия колко иска човека .Дъртия му я разглоби та това знам
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

да и на мен ми е интересно какви пари,каква кубатура е инжекция-карбуратор че имам още една сиера която плаче за мотор

Коментар

Не ми се вярва колата да е след 70те години произведена, може в БГ да е регистрирана тогава. Лека им пръст на родителите ми през 1967г. купиха си от Кореком/а/ Форд Таунус 17М който беше на пет години тогава, разкошна и прекрасна кола беше, особенно в мойте детски очи още ми е като вчера как изглеждаше двуцветна бял таман и странични колонки, и тюркоазен метабик останалото купе, навсякъде лукс за времето си. На семейството не ни оставаше време да се разходим от ангажименти за свадби и новобрански. А беше и атракция в града имаше много малко лични автомобили, а вносни само на моряци и на още един двама та ги гледахме като чудесата на света.
                            Пусни някоя снимка че се развълнува старото ми сърце!!!!!!!!!
                            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

17м преди 10-тина години баща ми купи точно такав на 50хил. км от Стара Загора от някакъв доктор. Първото ми впечатление беше че това си е морално остаряла кола дори и на малко километри. След малка разходка с този автомобил искам да споделя че колата беше невороятна, но уви не се задържа дълго в това състояние. Колицата все още я имаме стои си и си гние пред блока. Двигателя им е някаде в гаражя понеже смеси масло и вода.

Коментар

От: До: Форд Таунус

Колега какво стана с Форда, аз все още си мисля за него.
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X