Да се похваля на чужд гръб, с колата на жена ми.Ето няколко снимки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На жена ми колата
Свий
X
-
До: На жена ми колата
Минито е суперПървоначално публикуван от gena Преглед на мнениеДа се похваля на чужд гръб, с колата на жена ми.Ето няколко снимки.
.Само че му сложи оригинален волан за автентичност
.
harley davidson-fan
-
Ей Гена, ма много хубаво това миньонче бе. Да си го кара женати със здраве дъъъълги колометри.
ПП. на последната снимка ми прилича на детско автомобилче в сравнение с Тойотата
[I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]
Коментар
-
Нямаш си на идея как подскачаПървоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнениеЕдно въпросче... Не друса ли много това Мини. Гледах една жена... с него да паветата, ми то по-голям джизас от Самурая.
Наистина е хубава играчка...
като малка жабка.
Коментар
-
Тойотата е с оригиналното окачванеПървоначално публикуван от nola Преглед на мнениеЕй Гена, ма много хубаво това миньонче бе. Да си го кара женати със здраве дъъъълги колометри.
ПП. на последната снимка ми прилича на детско автомобилче в сравнение с Тойотата
не е повдигана като изключим 32ките
Коментар
-
И моя въпрос е същия! Това GLK кой го кара или ще го кара?За мъж не върви от сега ти казвам, да не си го "пришиеш".Първоначално публикуван от Дянков Преглед на мнениеДобре бе ,Гена, то Mini-то много добро за жена ти, ама това GLK отзад в гаража за кого е? Само не ми казвай, че е за теб! Не мога да повярвам, че точно ти ще смениш Toyota V8 за GLK!
B+
Коментар
-
То е общо бе,семейноПървоначално публикуван от Дянков Преглед на мнениеДобре бе ,Гена, то Mini-то много добро за жена ти, ама това GLK отзад в гаража за кого е? Само не ми казвай, че е за теб! Не мога да повярвам, че точно ти ще смениш Toyota V8 за GLK!
,реших да мина на нещо по малко
,абе много сте наблюдателни.
Коментар
-
Върви за мъж стига да не е 150килаПървоначално публикуван от vokel Преглед на мнениеИ моя въпрос е същия! Това GLK кой го кара или ще го кара?За мъж не върви от сега ти казвам, да не си го "пришиеш".
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар