Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На жена ми колата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На жена ми колата

Ако на жена ти колата е мини, твоята макси ли ще и викаш?

Със здраве да си я кара и по-малко да те вика за нея!
    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

E количката е страшна...много безаварийни километри пожелавам.
      Има ли части за тези минита,защото чух че било нямало?

Коментар

Имал съм такова. Това е колата за която най-много съжалявам, че вече я нямам. Колкото и да е невероятно вътре съвсем не е толкова тясно. За дълъг път друсането идва в повечко, обаче градско и в завоите на петрохан трудно ме настигаше някой. Кара се като картинг. Абе, класика.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Добре де кво неи харесваш на тая кола.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
            Между другото мотора е 1.3 пълна инжекция 65к.с. и стига до 180км.ч
            .......и гумите свирят до трета .
            ...от друга страна, ако беше така, можеше да бъде и ако беше - щеше. Но не е така и след като не е, няма и да бъде.

Коментар

Хубава колица,ама ламарината и е като станиол
              Върви супер,ама като я дигнеш на крик,с отворени врати,не можеш да ги затвориш(проверено).И резбите май бяха нЕк'ви странни
              Истинска класика!
              Завиждам,благородно!
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                Хубава колица,ама ламарината и е като станиол
                Върви супер,ама като я дигнеш на крик,с отворени врати,не можеш да ги затвориш(проверено).И резбите май бяха нЕк'ви странни
                Истинска класика!
                Завиждам,благородно!
                Честно казано не съм я вдигал на крик,но предния капак няма проблем с двама седнали мъже за снимка,за другото незнам.Части каквито ми трябваха поръчах от Англия на много нормални цени.

Коментар

на входа на шипково има една кръчма баксух май се казваше,там имат едно мини,собственика е приятел на вуйчо ми ,и ме е возил него возията е като на каруца..питах го дали се продава,външния вид не беше перфектен,но интериора и ходавата част са перфектни- 1500лв,но това отпреди 2-3години..

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                    на входа на шипково има една кръчма баксух май се казваше,там имат едно мини,собственика е приятел на вуйчо ми ,и ме е возил него возията е като на каруца..питах го дали се продава,външния вид не беше перфектен,но интериора и ходавата част са перфектни- 1500лв,но това отпреди 2-3години..
                    Колега, мисли преди да пишеш глупости!
                    Последно редактирано от isso; 24-11-09, 23:58.
                    УАЗ 31512-Тото

Коментар

какви глупости съм написал ?
                      ако до това за возията,това си е лично мое виждане,и не те карам да го четеш!

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                        какви глупости съм написал ?
                        ако до това за возията,това си е лично мое виждане,и не те карам да го четеш!
                        Сам виж какво пишеш и го четат всички!
                        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

И кое е глупост, изключая обръщането на Бакхус в Баксух ?
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Това за друсането каруца.... ма не е глупост... те така си возят.
                            Към автора: не видях коя година е, окачването на кюфтета ли е?

*за незапознатите - "кюфтета" на монтьорския жаргон са плътните гумени тампони от окачването на ранните модели мини купър, в последствие заменени с въздушни възглавници.
                            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Имал съм такова. Друса си. Но си друса по негов си начин. За разлика от другите коли, минито влиза цялото дупката и излиза от нея. Подскача като пинг-понгово топче. Единствената кола в която друсането е само по вертикала
                              Уникална колица, още ми е мъчно за нея. Моята беше 1982ра, 25th Anniversary. 2500 бройки. Студентска радост. Сменях и кормилната рейка пред блока - отвиваш 4 болта, повдигаш муцуната над двигателя и буташ колата назад. И пред нея остава двигателчето с цялото предно окачване барбар с колелата.

PS Митко, на кое точно викаш кюфтета ? Всички минита са на възглавници с изключение на няколко години производство през шейсетте, със система Хидрагас. След което отново минават на кюфтета, поради прекалено трудната поддръжка и многобройните дефекти.

PSS За ламарините - така е до 1993та моделите. Нататък са оправени, почват да ги поцинковат като модерните коли. А тази на снимката си е май от последните, с ербега и новото табло. Или е стара, с табло и волан от последните модели след 1999. Ако е от тях - има и структурни промен и които я правят малко по-малко опасна при катастрофа.

А части има всякакви, и с минито може да се прави всичко. Единствено ограничение са портфейла и смелостта на водача.
                              Последно редактирано от Goblin; 25-11-09, 06:38.
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
                                Това за друсането каруца.... ма не е глупост... те така си возят.
                                Към автора: не видях коя година е, окачването на кюфтета ли е?

*за незапознатите - "кюфтета" на монтьорския жаргон са плътните гумени тампони от окачването на ранните модели мини купър, в последствие заменени с въздушни възглавници.
                                На някакви гумени тампони е ,ама какви точно незнам иначе е 1997год.
                                Последно редактирано от Гена; 25-11-09, 13:45.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X