Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ладичка 2103

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ладичка 2103

Брей ми тя е като нова. Хлъцнах като я видях. На колко години е тая красавица?

Ааа видях на колко е. Почти сме наборчета.
    Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

Първоначално публикуван от bejanski Преглед на мнение
      Брей ми тя е като нова. Хлъцнах като я видях. На колко години е тая красавица?

Ааа видях на колко е. Почти сме наборчета.
      Ладата е 1977год. и всичко по нея е оригинално даже и чистачките. Стой в гараж на трупчета и се изкарва само в слънчево време!
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Собственика да си я кара със здраве. Браво!
        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Браво страхотна лада, много малко са такива като нея.

Коментар

Уникална е тази 3-ка. Колеги забравих за тази тема, пук и откакто се смени изгледа на форума, по-малко влизам тук. Бялата Лада в момента се кара интензивно и почти всичко по нея си е ОК след реставрацията. Тези дни Венци, ще си идва от Варна и като и ударим една мивка, ще я снимам да е покажа, почти 1 година след като почна да се кара

Коментар

И на колко хиляди км е тази гаражна Лада от 1977 г.?

Коментар

Първоначално публикуван от DiTBul Преглед на мнение
                И на колко хиляди км е тази гаражна Лада от 1977 г.?
                Ладата е на 110000км.
                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

По 3000 км на година....
                  Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Колко ли е пазарната цена на такава кола? Някой може ли да предположи.
                    Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

Пазарна поне според мен ще рече цена, на която колата би се продала.
                      Може би около 1500лв, ако се намери ентусиаст. При по-висока цена едва ли ще се продаде - един бърз поглед на мобилето е достатъчен.
                      Друг въпрос е, че изпадат и Лади по на 10000км - на тях им искат и по-тлъсти цифри, но като гледам, никой не купува.

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                        Ладата е на 110000км.
                        Благодаря! Питах просто от любопитство, защото съм изненадан колко могат да бъдат издръжливи някои от тези стари коли. Това, че е кътана, гаражна, не е мокрена и каляна е ясно, но за толкова години, както се казва, само от въздуха щеше малко да ръждяса. Явно там (предполагам от където си и ти) въздухът е много чист и няма киселинни дъждове. Докато по морето не е така - не само от "морския" въздух, но и от цялата тая мръсотия във въздуха, ръждицата тръгва...

И аз имам един съсед с ВАЗ 21011 (ако не бъркам) - гаражна все още (но не на трупчета), слънце До скоро тая кола се вадеше само събота или неделя за малко (сигурно до лозето и обратно). Чувал съм, че Ладите от реекспорт (купени от тогавашната Западна Европа или върнати с малки забележки, но не от Кореком) са много устойчиви на корозия и въобще с много по-добро изпълнение и качество, докато за вътрешния съветски пазар са отивали най-некачествените сглобки.

Коментар

Първоначално публикуван от bejanski Преглед на мнение
                          Колко ли е пазарната цена на такава кола? Някой може ли да предположи.
                          Цената на "средностатистическа" Лада е от толкова, колкото струва като скрап докъм 1300-1500лв.
                          Тези коли от темата, обаче изобщо не са средностатистически, да попаднеш на такива си е почти Тото, а чак след това може да се говори за цена
                          Едно разсъждение по принцип: Мислиш ли, че ако за тази врачанската от мнение №60, се предложи сума в порядъка на 10хил лв. собственикът няма да е склонен да се раздели с нея!
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

В България няма пазар! В България всичко е цигански битак!
                            Пазарната цена на тази Лада е доста повече от 1500 лева, но на битака и толкова няма да дадат.

Поклон пред човека, който я е съхранил така качествено!
                            Alfetta GT

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                              Ладата е 1977год. и всичко по нея е оригинално даже и чистачките. Стой в гараж на трупчета и се изкарва само в слънчево време!
                              Драго, нямам думи! Поздрави на собственника!!!Уникална ЛАДА, такава и в Толияти вероятно нямат. Е така искам да изглежда и моят УАЗ някой ден...
                              Това като спам, но като се замисля, имам спомен за един момък в Бяла Слатина,който има в двора си мотоцоклет от 30-те или 40 години на 20 век,не знам марката - вероятно Харлей или Индиан.Виждал съм го да го кара с една количка с акумолатора,вързана за багажника.С двойна газа, сиреч масур от ляво и дясно.Обаче ЛАДА-та ме порази,сериозно!!!

Коментар

Тази Лада е живо бижу.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X