Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Москвич 412 - 1974г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Москвич 412 - 1974г.

Браво,браво!!!От завода не излизат толкова лъскави надявам се да се засечем на някои ретро парад и да се полюбувам на Моско отблизо.

Коментар

До: Москвич 412 - 1974г.

Моите поздравления колега! Сега прочетох темата и се удивих като разбрах, че автомобила е закупен от Габрово. Преди двадесетина години, когато бях студент съм минавал много пъти покрай гаража, в който стоеше /под "Баждар"/. Винаги съм се възхищавал на собственика му. Той притежаваше и ЗАЗ 965А със същия цвят и също "ловещ окото". Дали е все още в движение?

Коментар

От: Москвич 412 - 1974г.

Време е да свалим покривалата от моторизираните любимци и да им се порадваме на пролетните слънчеви лъчи.......

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0563.jpg
Прегледи:1
Размер:168.8 КБ
ID:5262383

Коментар

Тая снимка съм сигурен, че е по - хубава, от която и да е от оригиналните рекламни! Просто най - хубавата снимка на Москвич за мен! Направо Космич... Как я направи бре Насе...

Коментар

Много запазен Москвич!!БРАВО!!И аз имам спомени с такъв Москвич, бяхме на риба с него, комшията имаше такъв, още от на бащаму времето....Абе направо.....Водната помпа не му работеше, водата къпваше, та спираме източваме я, наливаме нова и газ нагоре, това се случи точно когато едни момчета с джипове(от нашия форум, май)Слизаха от месноста Нехтеница, но май са идвали от Бели.Искър..Порадвахме им се и на тях и пак поехме нагоре
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Москвича няма равен!А колега тези джанти оригинални ли са?Гумите с бял кант ли са или ти си боядисал?Много ми допадат.

Коментар

Най запазения Москвич 412 който съм виждал! Поздрави на собственика и ако може още снимки на този красавец!
                УАЗ 31512 Мицубиши L 200

Коментар

Нямам думи! Москвича е уникален!
                  УАЗ 31512-Тото

Коментар

Благодаря на всички за добрите отзиви за автомобила. Джантите и тасовете са оригиналните, добавил съм алуминиеви гривни, предлагани като опция за 412 и 2140. На гумите са монтирани бели кантове - защипват се между джантата и гумата при монтажа. За съжаление не са удачно решение, т.к. при въртене на колелата белите кантове постоянно се трият в гумата и се вулканизират/потъмняват. По тази причина скоро ще ги сваля и изхвърля. Също така не ги препоръчвам за употреба поради горепосочената причина, освена ако автомобила, на който ще се монтират е музеен експонат и не се кара.
                    Снимки ще допълня скоро и на втория автомобил в гаража Рила 1400, assembled in Lovech.

Коментар

Москвича ти е страшно красив. Веднага се набива на очи завършеният вид и прекрасните свежи детайли!
                      Караш много хора да поглеждат назад към миналото и да съжаляват за изхвърлените си съветски автомобили.
                      Поздравления и от мен, с нетърпения очаквам да се срещнем на някой ретро парад за да го разгледам още по-детайлно.
                      Alfetta GT

Коментар

Да питам и в тази тема:
                        Някой да знае за дванайсетица с четири фара?
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Да, аз имам такава. Т.е. на баща ми е , но вече над 10 години не е карана и след време и нея ще я огрее реставрация, най-вероятно. Произведена е през месец март 1969 г. - една от първите серии четирифари "дванайстици", чиито скоростен лост е разположен на пода.
                          С "Фармахим" - непобедим
                          Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                            Да питам и в тази тема:
                            Някой да знае за дванайсетица с четири фара?
                            Има цяла тема:
                            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=77458
                            Рила 1400/Москвич 408 - 1969г. завод "Балкан" гр. Ловеч! :D

Коментар

Вчера като си търсех нещо из гаража попаднах на ос с центробежния регулатор която по спомени е за Москвич 412 . Чисто нова е от стария матерял и я подарявам на някой който има нужда от нея . За предпочитане да е от София не ми се занимава с куриери за тая дреболия. Не е зле да се оформи нещо като раздел подарявам/продавам части за ретро автомобили да не пускаме за всяка дреболия отделна тема или да пълним някоя тема на колега.
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM6462.jpg
Прегледи:1
Размер:134.2 КБ
ID:5262743
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                                Да, аз имам такава.
                                Ама не се продава.
                                Мераклия съм да стягам такава. Това ми беше първият състезателен автомобил.
                                А един приятел даде на вторични дванайсетица на 41 000км! Беше ми я обещал. Тиквеник! Утехата е, че беше с горни скорости и с два фара. Ако това е утеха де...
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X