Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект Шевролет Импала 1964

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проект Шевролет Импала 1964

да те радва дълго време!
    в оригинал скоростите са на волана? - велико
    а втората ръчка на вратата какво управлява?
    Последно редактирано от bubi; 15-07-11, 08:53.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:o632963571791875000.jpg
Прегледи:1
Размер:156.5 КБ
ID:5291116

известно време преди да попадне в "габровския консервант" - даже радиото е руско, на Жигулите ги мотираха, ако не се лъжа

Коментар

Първоначално публикуван от bubi Преглед на мнение
        да те радва дълго време!
        в оригинал скоростите са на волана? - велико
        а втората ръчка на вратата какво управлява?
        ако найстина питаш за ръчките на вратата---по принцип са 3..отваряне врата,сваляне вдигане прозорец,и дръжка за триъгълното вентилиращо прозорче..(да с върток е..

Коментар

Първоначално публикуван от bluebird Преглед на мнение
          [ATTACH=CONFIG]347550[/ATTACH]

известно време преди да попадне в "габровския консервант" - даже радиото е руско, на Жигулите ги мотираха, ако не се лъжа
          Да колега..имам дори и тази снимкаи още няколко от същия период..тя тука даже лачена изглежда,,,с червения губер.....и уникалния тунинг на кръпки на таблото..

Коментар

Така..Леко лирично продължение..тук,точно на този етап бях готов да се откажа.
            Като един нормален човек се замислих дали найстина мога да го направя.
            Хората около мене така ми се смяха и подиграваха--"тъп ли си,закво ти е тоя дарак,тва за скрапа ли си го подготвил,
            невъзможно е тва да стане кола,камо ли да тръгне..откажи се..ЗА 200 ЛЕВА ЛИ ГО КУПИ,ОТ КОЙ ОТПАДЪЦИ..И Т.НАТ."
            Почти се бях отказал.Най-мъчно ми стана че всички около мен,близки хора ми казаха че съм събирал толкова време пари-
            -и съм ги дал на вятъра.
            ..Помислих добре няколко дни..И нали съм тъп и упорит..Каквото такова си казах и тва е.
            Най-важна е първата крачка..Намах още помешение,гараж,нищо.Единственото което разбира се веднага купих,
            беше покривало....
            Разбира се размер 5х8м,по малко не ставаЗа късмет или случайност,импалата пак се озова под слива,
            но поне с покривало.
            Малко за колата:
            Шевролет импала 1964 година 4 врат седан,произведена февруари 64 година в Теритаун,Ню Йорк.
            Мотор-3,8
            ...
            Мотора е изхвърлен някога и на негово място е бил поставен мотор от волга-газ 21 ,
            и скоростна кутия от газка,
            Колата е била купеня някъде от Троян,предполагам на безценица,
            и е попаднала така в габровската вила-село..
            Това е което знам за колата като история..
            .....
            Разглобих предната решетка,че и без това беше понамачкана,махнахме с адаша(защото той доста си тежи)предния капак,
            и понаправих малко снимчици:

Накъдето и да се завъртах--все ръжда и дупки..
            Хванал съм се на хорото-ще го играя.

Уикенд е вече --отивам да почивам.Тая тема май доста ще се продочи,надявам се да не ви досаждам с тази история.
            тя сега едва започва.
            Лек уикенд и на вас.

Коментар

Лично на мен ми е много интересно и с нетърпение очаквам следващите снимки. Все съм си го представял като правене на много много снимки, после разглобяване и отново правене на снимки по време на разглобяването, после пясъкоструики, заварки, грундове, бой и т.н. Дълго и скъпоструващо занимание, но както всички виждаме явно с прекрасен резултат.
              Иван Маринов
              Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Страхотен резултат. И аз очаквам с нетърпение продължението на историята.
                Респект!!!

Коментар

По новините , мисля , че по БТВ .
                  Даваха за ретро парада и снимаха
                  колата , в която интервюираха
                  една жена . Интересно е било.

П.П. Да те радва много колата и да си я караш със удоволствие . Станала е прекрасна .

Поздрави !
                  Москвич 408 , оня бежовия с четирите фара !
                  42°41'3.72"N 23°14'6.45"E

Коментар

Ето го и клипчето от новините .
                    http://www.vbox7.com/play:75aac72871

Поздрави !
                    Москвич 408 , оня бежовия с четирите фара !
                    42°41'3.72"N 23°14'6.45"E

Коментар

Ей Ванка, кажи ми, че на тая снимка няма един стилен "Rat look"...

... ма нямаше как, да го е.а ...
                      VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                      SXS-Restorations 0886513079
                      Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

съжалявам, че толкова късно пиша по темата но сега я видях. Първо искам да те поздравя за постигнатото наистина е прекрасна. Но това което ме накара да ти пиша, е мисля че познавам автомобила от детството си. Намираше се в с. Черни вит близо до Тетевен беше в оригиналния си сив цвят след това го купи човек от Тетевен и мисля, че тогава почнаха преработките двигател,боя и т.н. Ако все още държиш да го върнеш в оригиналния му вид мисля че мога да ти помогна да се опитаме да открием двигателя или е в някоя изба в района или вече е на вторични защото не оценен от хората който са го притежавали. Не мисля че бъркам автомобила понеже от дълги години не живея там но такова нещо не се забравя. Ако мислиш че мога да ти бъда полезен за нещо имам близки там и ще се обадя да поразпитат какво е станало точно след модификациите. Моят тел. е 0879648708 ще се радвам да помогна

Коментар

Мойто мнение е че ако толкова искаш да имаш такъв шевролет импала,по евтино ще ти излезе да си го докараш от щатите,там тези коли са на килограм и без проблем ще намериш такъв на горе доло смешни пари.Начинанието със въстановяването не ми се струва рентабилно понеже ще глътне много пари и много труд а в действителност няма да можеш да си оправдаеш инвестицията понеже колата не е цена и е масова.
                          0 8 76 36 8 542

Коментар

Сега виждам снимките с червената болана ееех колко сме играли с тази кола.Беше в Тетевен всяко дете е знаеше на фона на всичко соц. тя се отличаваше незабравимо ,както и собственика и Симеон Фашиста и синът му Цезар !Първият почина ,Бог да го прости .Та още бяхме малки ,но -помня как зяпахме под капака руския мотор в американската кола-немислима сватба в очите на комунягите по-онова време!Отколко време се чудех къде е дянаха тази детска мечта!
                            Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
                              Мойто мнение е че ако толкова искаш да имаш такъв шевролет импала,по евтино ще ти излезе да си го докараш от щатите,там тези коли са на килограм и без проблем ще намериш такъв на горе доло смешни пари.Начинанието със въстановяването не ми се струва рентабилно понеже ще глътне много пари и много труд а в действителност няма да можеш да си оправдаеш инвестицията понеже колата не е цена и е масова.
                              Не е толкова розово, колкото го представяш....Дори и да са на килограм, това е кола от ерата, когато се правеха от желязо и си е бая килца....Това е краткия отговор. Има и доста по-дълъг.

Коментар

3 тона да е максимум тая кола.
                                0 8 76 36 8 542

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X