Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект Шевролет Импала 1964

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проект Шевролет Импала 1964

КАКТО ПИШЕ ПО НАПРЕД В ТЕМАТА-двигателя не е оригинален..не ми и пука...НЕ претендирам за реставрация-мегауникална..не гоня оригинален вид.щастлив съм че си сбъднах детската мечта да карам такава кола,,,а и не само да карам--и да си е моя...въобще не ми пука за всички забележки и минуси...колата не е за продаване а за мой личен кефснимки на целия процес(доста са)малко по малко вече почвам да ги подреждам,и сега когато колата вече е чат пат готова,ще имам повече време да пускам на порций..посвещавам проекта на всички,който ме убеждаваха че това е невазможни,и ще се откажа съвсем скоро след началото.следва продължение..

Коментар

Респект, колега. Това е и моя детска мечта - дълга американска лимузина.

Коментар

Браво!!!
        Страхотен резултат!!!
        О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от esteo Преглед на мнение
          ...посвещавам проекта на всички,който ме убеждаваха че това е невазможни,и ще се откажа съвсем скоро след началото.следва продължение..
          Ванка, ако се замислиш, може да се окаже, че, точно Те са те амбицирали и имат най-голяма заслуга, след теб...
          VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
          SXS-Restorations 0886513079
          Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Респект за сбъднатата мечта,уникална е.

Коментар

Първоначално публикуван от esteo Преглед на мнение

айде топли топли..преди и след!!!!!!!!1964 ..
              Уау, бях на парада, видях албумчето с процеса на реставрация!!!

Поклон!!!

Добре дошъл в клуба на лудите реставратори!!!

Коментар

Респект!
                VARADERO SD2

Коментар

Още малко снимки

Още две с гсм снимани.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0160.jpg
Прегледи:1
Размер:187.4 КБ
ID:5290741Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo0159.jpg
Прегледи:1
Размер:152.1 КБ
ID:5290742
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

такаа...започвам отначало,понеже доста снимки се дублираха,изчезнаха,и понеже историята може да бъде разказана
                    най-добре от мен,с подробности
                    след може би година ,година и половина търсене на подходяща американска бабичка ,питане на многобройни
                    изкукуригали чички,с още по изкукуригали цени -

се спрях на този автомобил:

предполагам всеки фен го е виждал по форумите..имаше го на доста места.колко съм въздишал по негоо....ех.
                    това BTW е и любимия ми модел шеви..
                    та..издирих макар и трудно телефона на собственика му--ретро "СЪБИРАЧ"от Габрово..
                    след разговора стана ясно...колата е готова за боядисване.....ако не я купиш--чопваме и тавана и я пращаме на
                    морето да вози и забавлява чужденците...
                    ...
                    смятам всеки ретро уса фен знае какво се случи с двете импали отрязани за туристите,за снимки и гаври..
                    всеки да си прави избора сам що за човек е..заклевам се ще пиша безпристрастно,няма значение кого ще наредя
                    в темата--нека е за урок на всеки като мене..
                    питам...в движение ли е??----дааааа...докарахме я до сегашноото и положение на ход....
                    добрееее..викам си--какъвто ми е късмета..обадих се на познат с репатрак от Приморско,обадих се и на ванката-PACH,
                    да дойде с мен да каже мнение,че той е по врял и кипял...и рано рано в 5 часа тръгнахме за Габрово..
                    бах събирал доста години пари за тази ми мечта--не че бяха много ама..взех ги де,,пуст мерак..
                    след доста палави премеждия по пътя(няма да казвам да не злепоставям хората)пристигнахме в габрово..срещнахме се с човека,
                    който каза че колата е извън Габрово,в някакво село вилна зона..
                    както и да е ..продалжихме и стинахме до мястото..и...
                    намерихме това:

впрочем тези снимки дори са стари(благодаря на 1 приятел папарак че ми ги прати,макар и няколко месеца след това)
                    просто на място бях стресиран и онемях и не снимах.
                    ..всъщност преди доста време бяха свалили боята,оставили да ръждяса,,
                    години след това грундирали,и като им се обадих--
                    -замазали отгоре положението да не е плашещо съвсем,та като я видя да не се откажа ,де...
                    питах Ванката---Ванка може ли да стане тва кола----той вика--няма невъзможни неща..
                    .няколко хиляди лева и ше стане(няма да опиша колко каза че станаха няколко пъти по толкоз
                    викам си..мамка му-такъв ми бил късмета,квото--такова...няма невъзможни неща..нали.....
                    и като пълен новобранец се впуснах в филма..
                    стиснахме ръцете,(дадох на този 'цифроман" дооста пари,сега като се замисля)вкарахме репатрака в двора,
                    където импалата(приличаща на купчина ръжда)
                    стоеше вече мноооого години под сливата.,
                    ,закачихме я,качихме я и...тръгнахме..

ето ме--тъжно весел собственик на мечта -ръжда..

прибрахме се привечер благополучно в Бургас,и я закарах на базата.стрес..стрес..като не знаеш кво те чака...

сори че подробно всичко,ама нали обещах преди година две че ще е подробно..--така и ше бъде в тази тема-
                    обективно,тяака както съм го видял през очите си--за да не повтаряте моята грешка, да не се надъхвате излишно и безпочвено,
                    ако нямате опит и средства ,и да не си мислите че като по дискавъри--нещата стават ей така..
                    заболяха ме пръстите да пиша..следва продължение..мерси че изчетохте поста.

Коментар

ще помоля никой да не се сърди (те си знаят хората)-АЗ съм си виновен.не е луд тоз който дава баницата а тоз който я яде..

Коментар

Писането ти е екстра
                        Колкото повече инфо, толкова по-интересно, очаквам с нетърпение продължението.
                        Важното е че в крайна сметка е във вида, в който си я искал
                        Per aspera ad astra.

Коментар

Здравей !!! Ама защо колата на снимките е с различни номера ???? Едната снимка с бургаска регистрация, а другата с габровска !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yuriy29 Преглед на мнение
                            Здравей !!! Ама защо колата на снимките е с различни номера ???? Едната снимка с бургаска регистрация, а другата с габровска !!!
                            Защото няма смисъл да се регистрира преди да се реставрира.Като беше готова с новия цвят и двигател се регистрира наведнъж с всички новости.
                            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от yuriy29 Преглед на мнение
                              йес ..просто снимката е правена няколко дни преди пререгистрацията..

Коментар

За следващия сет от снимки подготвям малко ръжда и грозотий.за хората обичащи американките,като обърнете специално внимание на "опазването и КОНСЕРВАЦИЯТА"(както каза бившия собственик)..
                                И за да не сте валат , че сте чели до сега без снимки,--2 фотоса на интериора

това 'маркуче "на втората снимка виждате ли го???
                                Ако отговора е да--да знаете , че си беше там отдавна--това е горивопровода на импалата--сипваш в 1 бутилка от минерална вода бензин,
                                слагаш я на седалката до теб,пъхаш вътре маркуча и газ
                                Сори че съм кратък днес..ще се реванширам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X