Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Porsche 924 S 2.5 1987 Старец, но с мощно сърце

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Porsche 924 S 2.5 1987 Старец, но с мощно сърце

Много отговорен подход! Поздравления!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Чудесна тема!
      Не съм фен на порше, а този модел още от излизането му не ми е симпатичен. Порше маниаците редови двигател пред себе си не обичат. Но не знаех тези интересни подробности, че точно този модел е спасил порше от крах. Знам също така, че е много икономичен и при нормално каране гори под 6/100 заради лекото купе и добра форма.
      От снимките видях, че много професионално се занимаваш с реставрацията на това бижу. Само не знам защо подменяш цялата кабелна инсталация.

Желая ти да имаш време и довършиш начинанието си.

Ще следя темата ти, огромно удоволствие ми достави със сутрешното ми кафе.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

На един шейновец май беше черното порше кабрио. Като бяхме деца това ни беше атракцията в селото.
        Нива е горски автомобил (когато изобщо се брои за автомобил).

- Ясен

Коментар

Успех в начинанието.Хубава машина.
          I am just a simple man.

Коментар

Това Порше което имам предвид, не е мърдало от мястото си от 2-3 години, стои пред сервиза на един познат, и не знам дали е негова собственост. Състоянието му не е цвете, доколкото помня имаше някакви свалени седалки или нещо друго голямо накриво вътре в купето. Намира се в уличките източно от Розариума.
            п.п. шейновското кабио не изчезна ли отдавна?

Коментар

Подхода наистина е отговорен, и ако таблото стане като този подлакътник на снимката не си струва да търсиш друго табло.

Коментар

Успех, сериозна работа си захванал

Коментар

Първоначално публикуван от Pancho77 Преглед на мнение
                  Това Порше което имам предвид, не е мърдало от мястото си от 2-3 години, стои пред сервиза на един познат, и не знам дали е негова собственост. Състоянието му не е цвете, доколкото помня имаше някакви свалени седалки или нещо друго голямо накриво вътре в купето. Намира се в уличките източно от Розариума.
                  п.п. шейновското кабио не изчезна ли отдавна?

За този Porsch ли става въпрос до Розариума.

Коментар

Днес видях едно бяло на паркинга на КАТ в Пловдив

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                      Днес видях едно бяло на паркинга на КАТ в Пловдив
                      Да не е тази?

Коментар

Първоначално публикуван от Porsche924S Преглед на мнение
                        Да не е тази?
                        Ами често да ти кажа вдях и самоа задницата в движение. Утре пак имам път натам, така че ще погледна с точност

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                          Ами често да ти кажа вдях и самоа задницата в движение. Утре пак имам път натам, така че ще погледна с точност

Ако имаш възможност направи 1-2 снимки че си правя Колекционерски Албум с всички ретро поршета в България.До момента имам снимки на около 85 модела ретро поршета.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                            Чудесна тема!
                            Не съм фен на порше, а този модел още от излизането му не ми е симпатичен. Порше маниаците редови двигател пред себе си не обичат. Но не знаех тези интересни подробности, че точно този модел е спасил порше от крах. Знам също така, че е много икономичен и при нормално каране гори под 6/100 заради лекото купе и добра форма.
                            От снимките видях, че много професионално се занимаваш с реставрацията на това бижу. Само не знам защо подменяш цялата кабелна инсталация.

Желая ти да имаш време и довършиш начинанието си.

Ще следя темата ти, огромно удоволствие ми достави със сутрешното ми кафе.

Инсталацията се подменя защото беше изгоряла и щеше да пламне таблото на два пъти в движение. Поради тази причина ще подменя цялостно инсталацията - кабели, букси, ушички...

Коментар

Първоначално публикуван от Porsche924S Преглед на мнение
                              Инсталацията се подменя защото беше изгоряла и щеше да пламне таблото на два пъти в движение. Поради тази причина ще подменя цялостно инсталацията - кабели, букси, ушички...
                              Те по ония години германците нещо не са били много силни с опроводяването и свръзките - мога да приведа десетки примери за одъртяли ел.инсталации на Мерседеси от тия години.
                              За студени, разбити и строшени спойки да не говорим - има стандартен комплект дертове, чието решаване започва и завършва с думите - повтори спойките, провери окабеляването. Дори някои ентусиасти пари правят от това, да ти преокабелят моторния отсек.

Отплеснах се...

Колега, давай - силата и желанието са в тебе!!
                              Ще го направиш като слънце - мерак и кинти да има само. На теб мерака не ти липсва, дано да има и парички за останалото.

Стискам ти палци!

Марката ме кефи - от десетки години назад.
                              Дори съм си мислил, като ми се падне късмета от тотото, как ще си взема чопър, порше-кабрио, и ако остане някой лев, някоя яхтичка ( това е, за да не стават зян парите, де)..

Успех!!!

Коментар

Хареса ми какво се получава Браво!
                                ... to be continued

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X