Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как си купих "трактор"...
Свий
X
-
От: Как си купих "трактор"...
Е за кой според теб ... тоя в подписа миПървоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнениеДжамбазов, честито!
Faca, уточни от кой W 140 е по-пъргава, че само така, не съм съгласен... За икономичен, сигурно е така- тежкото си е тежко...
където при вас го няма много много 
Стига сме спамили темите на хората
Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Коментар
-
Честита придобивка,Джамбазов.Много да те радва "вагона".На времето като бях малък и ми предстоеше покупка на първия западен автомобил,дилематабеше между ттова твоето и мерц 123.Е тогава ми изпадна 123 и не можах да притежавам този великолепен автомобил.Возил съм се на 2.0 с турбо-самолет.Честито.
Коментар
-
Честно да ти кажа, вече го огледах, може да се повдигне доста, но според мен е добре да се запази оригиналния му вид. За гората имам Парахода, Патрула, а дай боже, наскоро и още една луда техника."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Е то луд умора няма ,само се потиПървоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеЧестно да ти кажа, вече го огледах, може да се повдигне доста, но според мен е добре да се запази оригиналния му вид. За гората имам Парахода, Патрула, а дай боже, наскоро и още една луда техника.
Коментар
-
Когато си отиде Парахода, тогава. Че 5 ще са вече множко. Днес покарах Трактора тридесетина километра. Много ме радва. Силата ми е на пета с деветдесетина километра. Вози като лодка. За утре е планирана подмяна на масло на двигателя и горивен филтър, и то ако намеря време."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
След направена промивка на двигателя и зареждане с масло 10/40, двигателя заработи още по добре. Подмених също и горивен и въздушен филтър. Намерих един скъсан тампон на двигателя, жило на ръчната. Не остана време за повече. Другата седмица ще мина през Тото Мое да питам как стои въпроса с частите."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Малии колко време е минало от последния пост. Не остава никакво време за съжаление. Подмених двата шарнира. Едния беше оригиналния на колата
. Има за смяна един маншон на кормилната рейка, висящия лагер на кардана, един тампон на двигателя, жилото на ръчната, което ще остане за последно. Направих профилактика на коланите, че не излизаха лесно. Сложих и зимни гуми.
Добрата новина е, че при -1 все още пали като Тойота."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Не се продава. Може да се размени за нещо интересно. Реално не ми трябва. Покупката беше по скоро емоционална. Днес минах преглед. Отделно смених маншона на кормилната рейка който беше скъсан. Оказа се проблем намирането на хубав. За тая кола в Бургас нямаше никъде и сложих оригинален от Тойота Ярис. Различаваше се в диаметъра на страна на щангата с около 2мм, които компенсирах с втулка и стегнах с качествена скоба. Ще изкара поне петнадесетина години. Свалих и разглобих километража, че прави проблеми. За съжаление там положението е неспасяемо. Търся цяло табло. Само километраж не се предлага при вносителя а доставката на табло е невъзможна."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Както се казва тъп, но упорит. Поради липсата на табло от дизелово тракторче, днес закупих табло от бензиново и понеже е различно разглобих и двете и прехвърлих километража от бензиновото на дизеловото. Оказа се че са еднакви. Старата школа си личи. Вече не се правят такива коли и по този начин. Отзад даже имаше бележка с К фактора и изведени букси за евентиална настройка, незнайно за мене как. Подмених и всички неработещи лампи. Странното е, че няма жило а сигнала е по ток и това в онези далечни години. Сега имам прекрасно светещо и перфекно работещо табло."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Съвсем случайно от днес трактора си има нов собственик. Единствения по болен от мен на тема редови бавнооборотни шестаци който познавам. Хубавото е, че ще ми е наблизо и ще го виждам."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар