Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ М21 - едно ново начало.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Газ М21 - едно ново начало.

Първоначално публикуван от mickele Преглед на мнение
    ...ГАЗ 22...
    Популярното тук като "комби", руснаците му викат "универсал".
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Браво ,Човече!Такава щеше да е първата ми кола преди 23 лета,Бащата ме разкандардиса,беше бивша Милиционерка с бързите диференциали,бях се влюбил в нея/ с един багажник части от приятел/.Направи я като нова ,готини коли са ,индиго модел на Майбах само че с4 врати!
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
        Браво ,Човече!Такава щеше да е първата ми кола преди 23 лета,Бащата ме разкандардиса,беше бивша Милиционерка с бързите диференциали,бях се влюбил в нея/ с един багажник части от приятел/.Направи я като нова ,готини коли са ,индиго модел на Майбах само че с4 врати!
        Колега за М22 или М21 ли става въпрос .

Коментар

Колега, във форума на Газ се продава двигател за М21, както и в мобиле на раздел "части" ако зададеш във филтъра "Волга" и "м21" ще ти излязат още два двигателя. Цените са между 200 и 300лв, ако си решил да търсиш двигател, де

Коментар

Колега за М22 или М21 ли става въпрос .
            21.двувратото е майбах.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images.jpg
Прегледи:1
Размер:9.4 КБ
ID:5371188
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

21.двувратото е майбах.[ATTACH=CONFIG]447660[/ATTACH]
              Два майбаха слепени е
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Двувратото е Волга, минала през интензивно тунинговане
                Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Прав е колегата Теодор МБ имаше писано във форума преди време за тази кола. С две думи става въпрос за кръстоска между съвременно БМВ 5-та серия и купе на Волга с тунинг елементи. Професионално изпълнение на група автоинженери със сериозен бюджет.

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
                    Прав е колегата Теодор МБ имаше писано във форума преди време за тази кола. С две думи става въпрос за кръстоска между съвременно БМВ 5-та серия и купе на Волга с тунинг елементи. Професионално изпълнение на група автоинженери със сериозен бюджет.
                    Двигателят е 12 цилиндров от БМВ 850
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнение
                      Двувратото е Волга, минала през интензивно тунинговане
                      Не приятел,абсолютно сигурен съм,защото съм го гледал тоя Майбах и в Ауто билд преди много години и в търговски немски каталог за ценни ретро автомобили.Такива каталози събираше мой риятел и рециклираше от време на време за чужбина има реализиран отличен Опел Капитен за супер цена отделно имаше цял двор с различни ретро возила чакащи рециклиране!Така че инфото е от точни източници ,по-скоро някой се е опитал да краде визия!Не ,че не харесвам ВОЛГАТА ,но съм реалист,например феродов диск от Волга става на Форд Фаерлан 58 и69година и това е сигурно щото съм го правил!

С уважение към истината и към участниците в темата!

Коментар

А тва вероятно е Бентли?

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не приятел,абсолютно сигурен съм,защото съм го гледал тоя Майбах и в Ауто билд преди много години и в търговски немски каталог за ценни ретро автомобили.Такива каталози събираше мой риятел и рециклираше от време на време за чужбина има реализиран отличен Опел Капитен за супер цена отделно имаше цял двор с различни ретро возила чакащи рециклиране!Така че инфото е от точни източници ,по-скоро някой се е опитал да краде визия!Не ,че не харесвам ВОЛГАТА ,но съм реалист,например феродов диск от Волга става на Форд Фаерлан 58 и69година и това е сигурно щото съм го правил!

Между Форд и Волга (и изобщо ГАЗ) има много повече общи неща от просто "феродов диск". Между Форд (и въпросните производни) и Мерцедес, обаче, общото се свежда до това, че са автомобили
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Извинявам се колеги ,но неискам темата ми да се превръща в ....................................................
                            има доста писано по нея на други места.
                            Извинявам се за забележката.

1. Последно ставаше на въпрос за Двигателя от моята Газ-ка. (Уаз-ка) . Ако на някой му трябва може да каже . Има пълен ремнтен комплект , който все още несъм започнал да сглобявам.
                            2.Намерих и Газ 22 (Волга комби) на добра цена . Заслужава ли да я купувам за части или е по-деобре нея да възстановя.
                            3. Другото което ми минава през главата е Вартбурга 311. да захващам
                            Благодаря за съветите.

Коментар

Поинтересувай се пак за майбаха щото на снимката ти е баш БМВ 850 със сменени ламарини

http://forums.f-e-n.net/viewtopic.ph...8941272ac594a5

Коментар

Извинявам се колеги ,но неискам темата ми да се превръща в ....................................................
                                има доста писано по нея на други места.
                                Извинявам се за забележката.

1. Последно ставаше на въпрос за Двигателя от моята Газ-ка. (Уаз-ка) . Ако на някой му трябва може да каже . Има пълен ремнтен комплект , който все още несъм започнал да сглобявам.
                                2.Намерих и Газ 22 (Волга комби) на добра цена . Заслужава ли да я купувам за части или е по-деобре нея да възстановя.
                                3. Другото което ми минава през главата е Вартбурга 311. да захващам
                                Благодаря за съветите.
                                Волга комби е по-рядко срещан модел и на твое място бих се захванал да реставрирам него. Направи си добре сметката за парите и времето.
                                Вартбург-а, нека почака- и на него ще му дойде реда
                                There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                                No wahalla.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X