Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ М21 - едно ново начало.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Газ М21 - едно ново начало.

Първоначално публикуван от mickele Преглед на мнение
    как така?
    Този двигател колега, е монтиран на УАЗките след 1986 година. Оригиналния двигател на Волгата е подобен на твоя на външен вид, но масления филтър е на купето и блока не е оребрен под колекторните тръби.
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Това не е ли двигател от УАЗ-ка? /докато напиша и отговорът се появил!/
      Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Ето качвам ти снимка от моя двигател за да видиш разликите,като масленият маркуч отива във филтъра който стои отпред на купето, ако искаш погледни темата ми там има повече снимки.
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0429.jpg
Прегледи:2
Размер:150.6 КБ
ID:5367386
        Последно редактирано от vasko4; 21-04-12, 22:05.

Коментар

A буталата от къде пристигнаха? /Русия ясно, но кой им е дилър тук на мотордетаил/
          Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Всичко взех от магазина в Пловдив , на изхода за Карлово "Агроцентър" има доста голям и зареден магазин за руски машини .

Коментар

Първоначално публикуван от vasko4 Преглед на мнение
              Ето качвам ти снимка от моя двигател за да видиш разликите,като масленият маркуч отива във филтъра който стои отпред на купето, ако искаш погледни темата ми там има повече снимки.
              [ATTACH=CONFIG]443090[/ATTACH]
              Колега след като ми каза за двигателя направо се побърквам. сега искам направо да изтрия темата и да я залича.Даже обмислям да търся друг двигател. Или продължавам но всичко ще бъде през пръсти.А защо дядото ми каза че двигателя е оригинален това се чудя .

Коментар

Първоначално публикуван от mickele Преглед на мнение
                Колега след като ми каза за двигателя направо се побърквам. сега искам направо да изтрия темата и да я залича.Даже обмислям да търся друг двигател. Или продължавам но всичко ще бъде през пръсти.А защо дядото ми каза че двигателя е оригинален това се чудя .
                Колега, не се отчайвай. Оригинален двигател според мен може да се намери на цената на старо желязо.

Коментар

Колега няма място за притеснение , и да я оставиш с този мотор ,освен това винаги можеш да го подмениш, горе главата не се отказвай,малко за хъс виж колегата какви трансформации е направил и не се спира http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=110217
                  ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Все пак благодаря,е ме подкрепяте.

Колкото и да ми говорите, ИСКАМ ПЪЛЕН ОРИГИНАЛ ДА МИ Е КОЛАТА.
                    Следващата инвестиция мисля да е във Вартбурга 311. Поне документите да му оправя.
                    А с волгата ще решавам.

Коментар

Разбирам те, че искаш колата ти да е в заводската комплектация. Просто пусни две обяви: първата, че продаваш двигател за УАЗ (Драго сигурно ще ти помогне с точната му идентификация) плюс частите- бутала, цилиндрови втулки и др. Хората, които биха купили този двигател сигурно ще предпочетат да си го съберат сами, така, че за сега не го сглобявай.
                      Втората обява я пусни, че търсиш еди какъв си ( и тук ще ти помогнат със съвет) двигател за Волга и съвсем скоро ще си събереш колата. Желая ти успех.
                      There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                      No wahalla.

Коментар

Баща ми три волги смени. От модела 24. Взема и една за части на цената на старо желязо. Точно тази която взема е някаква междинка. Двигателя и е монтират както на волги, така и ма някой модели уаз. Не се отчайвай. Може оригинално да си е комплектована с този двигател. Поразтърси се и ще намериш информация за двигателя.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0288.jpg
Прегледи:1
Размер:105.0 КБ
ID:5370364Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P4210225.jpg
Размер:143.7 КБ
ID:5370365Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0287.jpg
Прегледи:2
Размер:110.4 КБ
ID:5370363Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0288.jpg
Размер:105.0 КБ
ID:5370364 Колеги това е по двигателя
                          как да разбера нещо повече

Коментар

Не съм специалист по моделите, но може да си потърсиш от някаде нещо като каталог. Да разгледаш, ако има разбира се.

Коментар

Колеги друго нещо което намерих.
                              ГАЗ 22
                              КАЖЕТЕ ми нещо за нея. Утре отивам да я снимам и разгледам двигателя,Но ако може малко инфо намират ли се

Коментар

А това намерих за VIN code
                                http://in-drive.ru/vin.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X