Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шкода 1000мб

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шкода 1000мб

Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнение
    Малката ръчка - за малкото стъкло
    И то ли слиза? Или е ключалка? Сори, ама ми стана интересно.

Коментар

Имам спомени, че като се върти малката ръчка, триъгълното прозорче се върти. Стига да не бъркам колата, разбира се , но мисля, че беше точно на този модел!
      Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнение
        Имам спомени, че като се върти малката ръчка, триъгълното прозорче се върти. Стига да не бъркам колата, разбира се , но мисля, че беше точно на този модел!
        То и аз имам някакви спомени и за това питам човека с бижуто.

Коментар

ами точно за малките прозорчета,задните стъкла не се свалат заводски, само малките се отварят.

Коментар

Наистина, и от завода като е излязла не е изглеждала така,но като хромирам и другите детаили пак ще я снимам.

Коментар

Браво колега! Имахме такава, от моето детство!!!Колко пъти сме ходили на морето...после спука блок и...замина..

Коментар

Колата по принцип си е симпатична и интересна, пък камо ли след реставрация! Браво,колега! Свалям ти шапка.
                диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

Първоначално публикуван от LZ3YY Преглед на мнение
                  Колега, 1000 Малки Болести е станала върхът! Баща ми ако я види ще вдигне кръвно,че имаше една 100S , на която навъртя над 500000км и като я взимаха за скрап само дето не се разрева.Гледам си с бургаска регистрация, ако си
                  наблизо да ти подскажа че навремето Айтоския поп беше събрал в двора на църквата ламарини и части за 2 такива шкоди.Ще проуча въпроса за преден капак.
                  Поздрави
                  Колега виж и за калници, че и аз имам тази малка гадина от 1000 болести
                  Теодоре и Пенчо елате някой път да ви покажа и моята да и видите всички ръчки и копчета Капачката за бензина и тя се отваря от една ръчка вътре в купето както и задния капак

Коментар

Колега даи малко снимки да видим твоя шкодак.Поздрави

Коментар

От няколко години не съм я пипал, защото имах проблеми със спирачната помпа, сега след като съм я намерил остава да почна малко по малко да я възтановявам .

Коментар

Поздравления колега за това бижу,малко работа по шкодака и ще греине, аз също имах проблем със спирачната помпа, но се запознах с един човек баи Иван които е карал 46 години мб, и ми подари оригинални гумички и си я отремонтирах,но ме предопреди че тези помпи не са много за вярване понеже са еднокръгови,и ако имаш някъде теч на спирачна течност оставаш без спирачки.Даже тои самият се чуди как е карал толкова години кола с такива опасни спирачки.Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от jorko palav pi4orko Преглед на мнение
                          Поздравления колега за това бижу,малко работа по шкодака и ще греине, аз също имах проблем със спирачната помпа, но се запознах с един човек баи Иван които е карал 46 години мб, и ми подари оригинални гумички и си я отремонтирах,но ме предопреди че тези помпи не са много за вярване понеже са еднокръгови,и ако имаш някъде теч на спирачна течност оставаш без спирачки.Даже тои самият се чуди как е карал толкова години кола с такива опасни спирачки.Поздрави
                          Мерси! Мен също много хора ме караха да махам тази помпа но аз пък исках колата да ми е оригинална и не ми се занимаваше с преправяне с помпи от други коли - шкоди. Сега и правя Рената като по направя някои от тях трябва да почвам шкодата !

Коментар

Евала коелга страшна е станала.

Коментар

Колеги търся запазени,или нови брони за 1000мб

Коментар

Re: Шкода 1000мб

Много добьр резултат..Предполагам че вложения труд е трудно измерим, но ще се радвам да споделиш като вложени средства колко излиза реставрирането на една соц.кола.Видях че освен ламарини,боя,хром и салона е сменен.БРАВО..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X