Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шкода 1000мб

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шкода 1000мб

Дам добри отзиви за тази фирма вече виждам от всякъде. Принципно искат снимки и ти казват ориентировачни цени. Определено ще се възползвам от услугите им.
    :eek:

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
      1000 Малки Бели, а.....
      Много хубава е станала!
      Нее 1000 мъки Божи!!! 81 година бях воиник във Враца,един наш фел Краси Босолов имаше рядак екземпляр1000МБ ДелуксБелгииско изпълнение с два карборатора.Но за жалост огъня прекъсна земния им път!!

Коментар

Убава работа аз пиша от профила на женами, ха ха тя и войник??Чичко фър!!

Коментар

Знам за тази фирма отдавна, но не съм ги тествал, доколкото знам възтановяват успешно е рефлектори, даже май и пластмасови... И на мен ми е интересно и важно как са станали, на снимките не изглеждат много-добре, Гоше донеси ги на гаража да ги проуча, че за топлото хромиране ми куцат нещата - ше черпя кафе - Митко съм...
          VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
          SXS-Restorations 0886513079
          Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

С автоматичния смукач ли е Шкодичката или с карб от 100S?
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

със автоматичния смукач е

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1010685.jpg
Прегледи:1
Размер:191.7 КБ
ID:5249927ето го стария пропелер в моторното

Коментар

Изглежда хората добре са си свършили работата.Интересума ме външните дръжки от цам ли са.И в какво състояние са били преди това.Имали ли са язви или някакви по сериозни наранявания?Защото знам че с цамовите детайли драмата е голяма.Включително и аз се боря с едни дръки и се чудя какво да ги правя.много са зле.

Коментар

ами дръжките са алуминиеви бяха понадраскани имаха и язви от корозията,но фирмата си ги обработва и след това хромира.Даже нещата ми се забавиха десетина дена понеже обработката на детаилите ги е забавила, но си струва.До няколко дена ще изпратяя други детаили за хромиране,и като са готови ще кача снимки.

Коментар

Колега, 1000 Малки Болести е станала върхът! Баща ми ако я види ще вдигне кръвно,че имаше една 100S , на която навъртя над 500000км и като я взимаха за скрап само дето не се разрева.Гледам си с бургаска регистрация, ако си
                      наблизо да ти подскажа че навремето Айтоския поп беше събрал в двора на църквата ламарини и части за 2 такива шкоди.Ще проуча въпроса за преден капак.
                      Поздрави
                      На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

Благодаря колега,ако изкочи нещо обаждаи се тел.ми е 0887417199-Георги, от Бургас съм

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0152.jpg
Размер:105.0 КБ
ID:5250061Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0154.jpg
Размер:128.6 КБ
ID:5250060Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0158.jpg
Размер:138.4 КБ
ID:5250059Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0156.jpg
Размер:103.0 КБ
ID:5250058Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0155.jpg
Размер:87.9 КБ
ID:5250057Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0153.jpg
Размер:95.2 КБ
ID:5250056Ето малко снимки да видите как стоят новите дръжки на вратите на шкодето.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0157.jpg
Размер:89.0 КБ
ID:5250055

Коментар

Просто идеално!!! Тя по-хубава станала, отколкото като е излязла от завода!
                            Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Браво, браво за старанието.
                              Да попитам: какви са функциите на трите врътки на вратата? Прозорец, брава и какво?

Коментар

Малката ръчка - за малкото стъкло
                                Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X