Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Волга 21 - Заслужава ли си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Волга 21 - Заслужава ли си?

Първоначално публикуван от Димитър Парталин Преглед на мнение
    Драгомир_68 , ще го питаш ли дали му трябват черните номера и ,
    ако не му трябват да ми пишеш да се споразумееме нещо ?

Поздрави !

А колега
    Москвич 408 , оня бежовия с четирите фара !
    42°41'3.72"N 23°14'6.45"E

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Парталин Преглед на мнение
      А колега
      Не съм го виждал собственика на Волгата. Като го видя ще го питам.
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dyankog Преглед на мнение
        От два дни чета обявата ти в Мобиле и се чудя. Писал си с главни Букви "за части не се продава". Всеки има право да поставя някакви предварителни условия, но това изречение щеше да е в реда на нещата, ако се беше постарал да осигуриш някакви документи за автомобила. Нима очакваш, че някой ще ти даде исканите от теб пари, ще налее още поне осем пъти по толкова и накрая, ще се окаже, че може да си я държи само в гаража. Или най-много да я изкара на някой ретро парад /с платформа/, но без почетната обиколка из съответния град, просто защото няма никакви документи.
        Ако беше осигурил документи за движение и беше намерил подслон за автомобила, сега можеше да и искаш около 4 до 4.5 пъти по-голяма сума.
        Колата в момента е на кръстопът. Дали да отиде в Надин или за донор на друг проект. Изваждането на автомобила от сегашното му местоположение, ще изисква сериозни усилия. На моята и бяха залепнали накладките за барабаните /а беше се застояла три години в гараж/. Представям си с твоята какво се случва.
        Колега, имаш e-mail с предложение от мен.
        значи колега, ако искаше да я беше купил цялата, да си беше доокомплектовал твоята. цената й никак не беше голяма, а и ти щом си решил да реставрираш твоята, значи си се приготвил психически...
        ти искаше да го изкл@т*ш колегата като си купиш някви части за смешни пари и айде...

Все пак успех в начинанието и на двамата нови щастливи собственици и чакам теми със снимки

Коментар

Добре колега и мерси отново .

Поздрави !
          Москвич 408 , оня бежовия с четирите фара !
          42°41'3.72"N 23°14'6.45"E

Коментар

Хубаво,че нещата се развиха така и колата ще се възтановява вместо да седи така или да замине за скрап.Ще следя темата с интерес и ще видим резултата.Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от maistora_1 Преглед на мнение
              ти искаше да го изкл@т*ш колегата като си купиш някви части за смешни пари и айде...
              Не мога да пиша лични, затова изяснявам въпроса тук пред всички:
              1. Никого не съм искал да "изкл@т*" - направих предложение, не се прие и толкова.
              2. Не съм искал да си купя "някви части за смешни пари и айде..." - предложих да я взема цялата.
              3. Мисля, че предложението ми можеше да бъде прието и в потвърждение на това, ето ви едно друго предложение от колега: забележете ДОКУМЕНТИ и отразена смяна на двигателя, а и външно изглежда по-добре.
              4. Подготвил съм се не само психически, но и финансово - все пак това не е хоби за социално слаби.
              5. Благодаря за пожеланията. Успех на колегата закупил автомобила. Дано публикува снимки с процеса на реставрация.

Коментар

Да колегата dyankog отправи предложение но то не беше прието тъй като искаше колата за части.
                Идеята ми да продам автомобила беше породена не толкова от финансова нужда колкото от желанието Волгата да бъде върната към живот.
                В същност я продадох за по малко пари от колкото ми беше предложил dyankog но сега с радост установявам че колата вече е в процес на реставрация както обещаха момчетата които я взеха така че съм доволен.

Коментар

Радвам се, че не си се засегнал от моето предложение.
                  Преди два дни предния собственик на моята ГАЗ 21 дойде да си я нагледа и ми даде три торби с части/да си изчисти гаража/. На първо четене 10 релета за мигачи, поне пет бензинови помпи, четири филтъра за фино пречистване на маслото и други неща, които още не съм огледал напълно/всичко е в насипно състояние/. Казвам го във връзка с това, че съм готов да подаря някои от излишните ми части на колегата захванал се с тежката задача по реставрацията. Може да контактува с мен на : dyankog@abv.bg

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                    Волгата е вече в Бяла Слатина при новия си собственик.
                    Колега, работи ли се по колата. Гледам бързо я разглобиха

Коментар

Видяхте ли това:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=122926
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

....Видяхте ли това:...

Видях го. На Ретро парада в Бургас се запознах с колега от Варна. Има доста чаркълъци и повечето ги подарява. Так че въпроса с липсващите ми части започва да се решава.

По въпроса за тази 21-ца някой има ли информация докъде стигна проекта. Дали се работи по колата. Както писах по-горе доста бързо я разглобиха. Дано да работят момчетата и да не им остава врема за снимки.
                        Успех!!!

Коментар

Ако някой има информация за проекта нека я публикува. Лично аз смятам, че автомобила е станал донор на доста проекти под формата на части, а също така е донесло средства на новия собственик от фирма "НАДИН".
                          Ще се радвам някой да ме опровергае.
                          Успех!!!

Коментар

Вече годинка ще стане откакто някой излъга собственика - даде му някакъв лев и разчепати колата на части. Много се дразня от такива изпълнения. Честно и почтено казах на собственика, какво ще се получи от неговия автомобил, но той реши да се довери на някакви субекти, които му обещаха, че автомобила няма да става донор.
                            Аз съм такъв човек, че искам да казвам само истината /очевидно губеща позиция/. Не искам да лъжа никой по никакъв повод. Опитах се да получа въпросния автомобил казвайки истината за по-нататъшната съдба на автомобила.
                            От сега нататък ще обещавам всичко, което собственика иска да чуе - само и само да се сдобия с автомобила. Пък после очевидно, никой не се интересува какво става с продаваната от него стока.
                            Поздрави - имам няколко никнейма.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                              Ако искаш да направиш тази кола (единственият смислен съветски лек автомобил) си купи телоподаващо, флекс и и бормашина и се научи ДОБРЕ да си служиш с тях. Така може цената на реставрацията да стане поносима. Малко са тенекиджиите, които не са мърлячи и маскирачи на изгнило.
                              Правилната тактика се свежда до изрязване до здраво и челно заваряване. Гредите отдолу, дори да са тотално изгнили се правят лесно и просто.
                              Конкретната 21 ми се струва недотам зле, така че действай. Не я давай на талибаните.
                              Аз лично бих я разглобил на неделими части. После песъкоструене, грундиране кърпене и т.н. Агрегатите и възлите са достъпни, ремонтопригодни и не изискват кой знае каква квалификация.
                              Тези коли, въпреки че са съветски, са направени по честния начин и кърпенето им е доста по-лесно от това на съвременен автомобил, направен от кенове за бира.
                              Отделни участъци от купето са с оловно-калаено покритие.
                              Това е верния съвет + много работа, мотора като го гледам на снимката с малко раздвижване направо е запалил.Колега ,ако имаш време и някой лев малко по малко ще стане струва си да се заиграе с това човек!/към инструменти-трябва ти и горелка руските пущини много запичат по ходовата част/.
                              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                                Това е верния съвет + много работа,
                                То вярно, че е верния съвет, но ако прочетеш темата до края, ще разбереш, че в случая не е нужен.
                                А за запичането ми е интересно - Какво точно запича???
                                Имам три руски автомобила и нищо не ми е "запекло". Интересно ми е просто!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X