Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Волга 21 - Заслужава ли си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Волга 21 - Заслужава ли си?

Какво реши колега...ще се хващаш ли на хорото и какви са ти плановете за нея Класика е и за това колегите са прави че е трудно пригодима за всекидневна употреба.За съботно-неделна кола е супер!
    https://www.facebook.com/JDMClassicsBG

Коментар

Мерака за нещо е като ревматизма.Идва без да го усетиш и цял живот ти е спътник.
      Щом колега си решил да се захванеш с възтановяването на този автомобил не се чуди много-много.Колкото по-вече отлагаш толкова по-труден ще ти се струва ремонта,а времето лети.Особенно,ако вземеш да правиш сметка за кое колко пари ще дадеш то до никъде няма да стигнеш.Такъв автомобил не е за всеки ден. С такъв автомобил да се возиш е заради самото удоволствие и за да разпуснеш от забързаното ежедневие забравил за собсвените проблеми,а и за самия гъдел.
      Преди години имахме на село един заболекар/бог да го прости/ той имаше такава "ВОЛГА" държеше я за да се хвали с нея.Иначе си имаше някаква японска мисля "Мицубиши" ако не си лъжа.Колкото пъти съм ходил в тях толкова пъти все говори за колата.Често отваряше гаража и я запалваше и се радваше като малко дете на скъпа играчка.Колата беше напълно изправна и много запазена както от вън така и от вътре.От време на време и удряше по една баня-беше влюбен в нея.При живе много хора са искали да я купят,но така и нея продаде.

Коментар

Развитието по темата е че Волгата си търси нов стопанин.
        Днес я обявих в мобиле за 1000 лв (първолачална цена). Ако някой от форума също проявява интерес - ЛС

Коментар

Според мен е по добре да я пооправиш хубавко и ще лъсне ! Ще е гадно ако продадеш това съкровище но твое си е решението ... Айде успех

Коментар

Притежавам такъв автомобил отскоро. Нямам никакви сантиментални връзки с него, просто го купих от един чичко /31 набор/, обещах да я реставрирам и сега се подготвям да си изпълня обещанието. Автомобила е доста добре запазен. Има някои липси и доработки /побългарявания/, като резервоар от форд транзит, радиатор отварян от някой, който е виждал поялник за първи път тогава и др. Също така липсват някои части от интериора, но останалото е съхранено много добре поради факта, че автомобила е съхраняван в гараж. Ето я: http://dyankog.snimka.bg/automobiles/gaz-21.586594

Сега за твоята -съдейки от скромния ми опит в реставрацията на такива машини - опита не си струва. Вярно е, че невъзможни неща няма, но и не трябва да стават нещата на ВСЯКА цена . Още повече, че и ти като мен нямаш връзка с автомобила. Даже не сте я пуснали в движение, така че нямаш скрупули, ако искаш да я възстановиш ще отнеме много време и енергия поради факта, че сте я оставили под открито небе и всичко което е могло да корозира е корозирало. 16 - 17 години са си доста време, вярно че ламарините са им дебели, но и времето не е малко.

П.с. Ако решиш да я продаваш на части - пиши на dyankog@abv.bg /в този форум още не мога да получавам и изпращам съобщения/.

Коментар

От два дни чета обявата ти в Мобиле и се чудя. Писал си с главни Букви "за части не се продава". Всеки има право да поставя някакви предварителни условия, но това изречение щеше да е в реда на нещата, ако се беше постарал да осигуриш някакви документи за автомобила. Нима очакваш, че някой ще ти даде исканите от теб пари, ще налее още поне осем пъти по толкова и накрая, ще се окаже, че може да си я държи само в гаража. Или най-много да я изкара на някой ретро парад /с платформа/, но без почетната обиколка из съответния град, просто защото няма никакви документи.
              Ако беше осигурил документи за движение и беше намерил подслон за автомобила, сега можеше да и искаш около 4 до 4.5 пъти по-голяма сума.
              Колата в момента е на кръстопът. Дали да отиде в Надин или за донор на друг проект. Изваждането на автомобила от сегашното му местоположение, ще изисква сериозни усилия. На моята и бяха залепнали накладките за барабаните /а беше се застояла три години в гараж/. Представям си с твоята какво се случва.
              Колега, имаш e-mail с предложение от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                ... най-смислено е колата да се възстанови в максимално оригинален вид и да бъде просто едно малко бижу, носещо радост на окото и душата.
                По-скоро ще е малък семеен танк...Не се харчи така яко, не си заслужава.
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Цената която съм посочил не е минимума който се опитвам да достигна а по скоро е средство за убиване на интереса на разни дървари и "тъмно зелени" които копуват такива Волги и ги правят на пикапи.
                  Решението да не я продавам на части - не виждам какво да го коментирам. Тази кола е ценна като пълен комплект, ако няма двигател или заден мост автоматично и безусловно се превръща единствено в старо желязо.
                  Състоянието с докуметите е такова каквото е. Баща ми когато я е купил е допуснал грешка с тях но аз сега нямам нито времето нито енергията да тичам по "компетентните институции" да я регистрирам а после да се опитвам да "избия" похарчените пари с нереално висока продажна цена.
                  За всички който имат интерес съм посочил достатачно средства за връзка с мен.
                  Поздрави

Коментар

Колега, аз те подкрепям. Прави ти чест факта, че не искаш да я продаваш на части. В каквото и състояние да е, от това което може да се види на снимките, колата поне е окомплектована. Цената, за ИСТИНСКИ ценители е повече от човешка, дори да я купят за донор.
                    Поздрави!

ПП: Аз, дори не бих я продавал на твое място , напук на кризата. Просто и бих пригодил някакъв, макар и импровизиран гараж или навес. След няколко години, дори и да не стигнеш да я реставрираш, то поне няма да стане по-евтина. Но, ти си знаеш най-добре.
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Волгата е вече в Бяла Слатина при новия си собственик.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00042.jpg
Прегледи:1
Размер:133.9 КБ
ID:5282665Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00039.jpg
Размер:135.4 КБ
ID:5282663Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00041.jpg
Размер:108.7 КБ
ID:5282664
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Промяната в каква посока ще е? 100% оригинал или тунинг с някой V8 от ГАЗ-53.

Коментар

Драгомир_68 , ще го питаш ли дали му трябват черните номера и ,
                          ако не му трябват да ми пишеш да се споразумееме нещо ?

Поздрави !
                          Москвич 408 , оня бежовия с четирите фара !
                          42°41'3.72"N 23°14'6.45"E

Коментар

И новия собственик да пусне една темичка с реставрацията на руския звяр Че не съм попадал на такава тема ,а гледам доста работа има по нея. Дано да е в добри ръце! днес видях във Варна един невероятно добре реставриран ГАЗ 21 с бял кожен салон... Утре снимки.
                            https://www.facebook.com/JDMClassicsBG

Коментар

Драго, преди седмица ми дадоха оригинално радио за такава волга, козметично е зле но работи.Ако искате да ви го изпратя ?
                              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Радвам се че ще можем да следим развитието на проекта във форума.
                                Както вече разбрахте Волгата вече има нов стопанин който съм сигурен че ще й се радва.
                                Доволен съм че колата ще бъде върната към живот защото машината наистина си заслужава.

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X