Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тежко (Алфа)вирусно заболяване или криза на средната възраст...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тежко (Алфа)вирусно заболяване или криза на средната възраст...

Мдам, типичен случай на криза на средната възраст. Такова нещо се купува пет години предни космо диска и седем преди магнитните наколенки на доктор ливайн , обаче е гоооолям кеф.

Да ти е честита. Ама много постни снимки така, къде са момичетата по бански?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Яааааа колко Благородни хора имало дето ти честитят и ти спестяват Тъжната Истина, а тя е - КРИЗА НА СРЕДНАТА ВЪЗРАСТ
      Но не се притеснявай, НЕ СИ САМ!
      Така че докато не си фалирал - ЗАБАВЛЯВАЙ се!
      Честито!

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
        Както някои от вас може би вече знаят, защото се похвалих на някои приятели от този форум, тия дни спазарих една Alfa Romeo Spider и в ...
        Никак не съм фен на Алфа, но това не ми пречи да те разбера и да се усмихна заедно с теб. Играчката изглежда отлично, а и си е култов модел отвсякъде.
        Опитвам се да се сетя за името на един стар филм, в който главния герой (сякаш беше Челентано?) караше такава Алфа на задни гуми

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
        ...Карай си колега кабриото и не мисли. Просто като ти омръзне го подпали.
        Разби ме бе, човек! До сега съм се търкалял от смях
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не ги слушай тези трактористи, дето им дай самоцелно да се ръгат из калта, щото това е много зряло и смислено занимание. Само който не е карал роудстър, може да говори за възрастови кризи. Това са най-правилните откъм движение по път коли. Всичко друго е компромис заради багаж, пътници, коловози и т.н.

Коментар

Страхотна машина, честито! Това е истински spider - две седалки пред задната ос, късо междуосие, мек таван. Освен това е Alfa Romeo, италианка, червена, страстна...
            А лично на мен последните модификации много ми харесват с този "цял" стоп отзад и големите си брони. Във Варна имаше една - две такива, винаги много са ме радвали, но досега не бях обръщал внимание, как е разположен скоростния лост... Сигурно е удобно, близо до волана... С две думи - Bella macchina!

Коментар

Класическа красота!Честито!Прекрасна кола.Криза не криза на средната възраст-определението няма никакво значение!А ако е наистина криза,значи и кризите могат да носят удоволствие!А иначе предразсъдъците относно произхода на колите,особено на такива красавици,са създадени от хора без въображение.
              Много удоволствие и усмивки с новата придобивка!

Коментар

Хубава кола, ама много червена бе.

Честито! Със здраве да я ползваш!

Коментар

Такава кола се купува със сърце,а не с разум!А и кеф цена няма!Честито колега,със здраве да си я караш!
                  TLC 120 Prado
                  Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Фен съм на Алфа Ромео. Собственик също, макар да не съм карала моята алфа никога. Само се возех. Красиви са като победителки в световен кастинг. Радвай и се, струва си адреналина!

Коментар

Ваньо честито! Със здраве да я ползваш! И по-добре криза на средната възраст отколкото тая дето ни опердаши всичките ...

Коментар

Тази тема малко като извинение стои, но нищо

Честита придобивка.
                        Хич, ама хич да не ти пука.

Важното е на теб да ти доставя удоволствие.
                        Като я гледаш спряла до теб по време на залеза...
                        Като се качиш вътре и усетиш мириса на салона...
                        Като запалиш двигателяи усетиш "животното"...

Аз си падам по екзотики и постоянно си патя от това.
                        Но се смятам по моето за щастлив.
                        Защото дори и за малко, аз карам и претежавам нещо, което се среща по-рядко и не съм като другите.
                        Наричам ги "масовки".
                        Поне за малко.
                        А това хич не е малко, да знаеш че дори и за малко си по-различен от стадото.
                        Лично мнение.
                        .

Коментар

Честито.
                          Много красива кола. Карай я с кеф.

Защото дори и за малко, аз карам и претежавам нещо, което се среща по-рядко и не съм като другите.
                          Успокои ме, че има и други, които харесват редки коли.

Коментар

Прекрасна кола, изключителна, една от малкото красиви коли, които човек може лесно да си позволи. Купето като е здраво - другите неща са евтини и лесно и навсякъде има кой да направи като нови. Имах една мечта, да купя на жената такава, но още не съм я сбъднал, та разбирам поне малко, какъв празник ти е, желая ти да я караш дълго и безаварийно и изпиташ непредполагаеми емоций с нея. Нека не е последна, а поредна играчка, която си купуваш. Добре дошъл в бандата на тези, дето обичат всяко каране да е малък празник...
                            VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                            SXS-Restorations 0886513079
                            Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Ето ти и един алфаджийска празнична снимка. Да ти се похваля на какво попаднах (разказах ти на лично) .
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF8384.JPG
Прегледи:1
Размер:113.8 КБ
ID:5237903 Весели празници.
                              висете отпуснато

Коментар

Само сервиза не си избрал правилно колега ,смени екстрима ,при Лисан са по точни ,иначе алфата няма друга .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X