Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща - пазар за части, неделя, 25-ти април, Бояна

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    До: Среща - пазар за части, неделя, 25-ти април, Бояна

    Първоначално публикуван от trabantozavar Преглед на мнение
    Здравейте.Искам да направя едно предложение свързано с пазара за части.Защо не започнат да се правят тези пазари на края на всяко тримесечие или общо 4 пъти годишно.Като се определи всяка последна неделя на тримесечието с точен час и място.Така ще са доволни и продавачи и купувачи.Или другия вариант е да се направи интернет страница в която да има профили на продавачите в които да се публикуват обяви за предлаганите от тях части със снимки или да се направи такава тема във нашия форум и да седи най-отгоре като важна.
    Аз съм "ЗА". То и аз го пропуснах чудото...

    Коментар


    • #17
      До: Среща - пазар за части, неделя, 25-ти април, Бояна

      Четири пъти не знам дали не е малко множко. Особено за големите "сергии" - да се вадят частите, товарят, разнасят, предлагат, после прибиране обратно по мазета, тавани и гаражи... Не, че ще е лошо , дори напротив, но едвали ще се навият хората чак за 4. Пък и максимум 3 са възможни по тримесечия, четвъртото ще е със сигурност посред люта зима, както и да се брои, сиреч хич не става. Но идеята ти е много добра, 1 годишно определено е малко, според мен ще е хубаво да има поне 2 такива срещи, напремер пролетна и есенна среща-пазар.
      Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

      Коментар


      • #18
        До: Среща - пазар за части, неделя, 25-ти април, Бояна

        И аз съм на мнение че трябва да се прави повече от един път в годината и да бъде разпространено навсякъде. Освен в София, на съответната дата да има такова тържище и в Пловдив, Варна, Бургас, Русе и други големи градове с повече ретро маняци. Така освен пазар, ще се получи и обща сбирка на фенове от различните клубове. Важното е хората които знаят за такова събитие да го разпространяват навсякъде където имат достъп. Аз лично имам регистрации в почти всички форуми на соц.возила и лесно мога да създам подобна тема. Само искам да попитам за самата организация на подобен пазар, имаше ли уговаряне с власти, собственици на дадения имот и други лица?

        Коментар


        • #19
          До: Среща - пазар за части, неделя, 25-ти април, Бояна

          / Ако мнението ми не е на място модерите знаят какво да правят /

          Дядо ми изрови 8 нови свещи където едно време ги е купувал за вече бившия Москвич

          2лв/бр. ако представляват интерес
          Прикачени файлове

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X