Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пакард-1955 год.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пакард-1955 год.

сподели ли какви са му намеренията???? ще я продава, възстановява или просто ще я държи, докато се разпадне..........

Коментар

Да Пакарда се продава за около 4000лв. Документите му са редовни и веднага може да се прехвърли на новия собственик.
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Бъдете по-позитивни
        Колата не е чак в окаяно състояние. Виждали сме и по-зле.
        Много от аксесоарите и' са налични. Един американски донор за 8ак и скорости и' трябва.
        Радва ме че е двувратка, че у нас се срещат по-рядко такива.
        Много зависи в какви ръце ще попадне, цената, поне на първо чтене не е чак толкова страшна.

Коментар

А защо решихте, че е критика, при това злонамерена? Просто изясняваме състоянието. Какво точно виждаме. В края на краищата тук сме все хора, много или повече наясно със състоянието на автомобилизма у нас Естествено, че части няма, огромна част от американките у нас са били така присаждани, при това обикновено с много повече намеси и разваляне на вида. И обикновено краят на историята е в пещите. А тази кола е доста запазена, много добре поне по снимки, отлична база за реставрация!
          Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Само на мен ли ми прилича на Чайка? Не казвам че е (то очевидно не е ), но особено по предницата, най-вече калници и фарове, поне на мен доста ми прилича.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Може би, Чайка-та прилича на Пакард
              There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
              No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                Може би, Чайка-та прилича на Пакард
                Вероятно...
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Как мислите , да не би руснаците сами да са измислили чайката.Точно от 55th series са взели купето

Коментар

Ехх тия руснаци все краднат бре... Безсрамници!

Замислете се малко, че винаги е имало модни тенденции, които производителите искат-не искат - спазват. Положението със съвременните автомобили е същото.
                    С "Фармахим" - непобедим
                    Дизел - само дънки!

Коментар

За модните тенденции, прав си.
                      Ама и при Руснаците много съвпадения бе
                      Да вземем Молотовката - дизайн на Щудебейкър. ЗиСа - Пакард, ама да речем там американците май са им продали лиценза. Старата Волга и тя едно към едно пак от един американец, не ми се рови из книгите да видя кой беше, Форд ли кво ли? Чайката я обсъдихме. ЗАЗ - първия прилича на Фиат500 а втория едно 1/1 на NSU. Моторът му на американски лодков мотор. Новият стар Москвич на един модел Симка/Талбот. Моторите на Москвичите, първо Опел-Адам, след това БМВ 1600. За големите V8 e ясно на кое приличат. Но за двигателите, хайде, там не може да има голямо мърдане от дадена конструктивна концепция. Но все пак, в учебника по конструиране на ДВГ за вузовете от преди повече от 20г. е написано(направи ми впечатление!) - взимаме за основа вече съществуващ проект и на негова база правим конструктивните изчисления за нашите нови нужди и цели. Цитирам по памет, но беше написано в този дух. А знаем нашите учебници от тези години по чия школа са писани, не че има нещо лошо в това.

Коментар

Така е. По принцип автомобилите от дадено поколение си приличат сравнително много. Но при руснаците приликите са леко твърде много Официално купени са Форд-А/АА и Жигулата, от там нататък пада едно бясно копиране. Ето тук една съпоставка, която може и още да се доразвие:

http://ned.ronet.ru/0/Autosalon06.htm

По-лошото е, че веднъж изкопирали нещо, те продължават да го лансират и 20, 30 години по-късно, когато вече оригиналната разработка е отдавна в историята, а по света автомобилостроенето е напреднало на светлинни години.
                        Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Само на мен ли ми прилича на Чайка? Не казвам че е (то очевидно не е ), но особено по предницата, най-вече калници и фарове, поне на мен доста ми прилича.
                          Спарки, руснаците изобщо не копират!!!
                          Само ти се струва така. Къде си виждал синя чайка?
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Синя Чайка, няма защото е MADE IN USSR и няма нужда да се говори повече, а Пакарда е демократически USA и може да го има всеки в какъвто цвят иска. Според мен синиото ще й отива на Чайката

Коментар

Има синя чайка! Видях я на времето в един източногерманси филм, но беше комедя

Коментар

Знае ли се каква и е историята на тая кола?
                                По какви пътища се е озовала в BG и кой я е карал/ползвал навремето.
                                Все пак едва ли я е вкарал "обикновен" човек в България.
                                Ники

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X