Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пакард-1955 год.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пакард-1955 год.

Днес случайно се заговорих с един човек и той ми каза, че притежава този Пакард. Ето снимките.
    Прикачени файлове
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

От: Пакард-1955 год.

Абе това чудо дизел ли е? Или само ми се струва че виждам помпа с дюзи?
    Ники

Коментар

Да дизел е. Монтиран е двигател Перкинс.
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Готина кола! Но освен двигателя и скоростите, май и по ходовата част има творчество?
        Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнение
          Готина кола! Но освен двигателя и скоростите, май и по ходовата част има творчество?
          Тези гуми му придават вид на бъги макар, че с този перкинс се движи не по бързо от трактор

Коментар

То май не е просто гуми, ами и диференциал - присадка? Предните главини също ми навяват колхозни асоциации, като ги гледам
            Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Като гледам снимките,СК и дифа са от волга.
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Може би задния мост е от бусче “Чавдар” 5С 4х4.......

Коментар

еи.....като почнете да ги оплювате..оригинално та оригинално..радвайте се че има въобще такива машини в бг..и чат пат за опазени....не такива"очакващи реставрация"съответно клиенти на вторични суровини....класики....преди 20 години от и бей- ли да поръчат диф и мотор..???от европата или русия както и да е...ама от хамериката...едва ли е било лесно постижимо...

Коментар

Колеги и аз днес бях със драго когато разглеждахме този уникат,значи тои е от 1955год и ме учуди че е бил автоматик и после е побългарен защото както казва колегата от къде части по онова време.И много ме учуди и това че е със 4 бр ел стъкла и седалката се движи в 4 тири посоки пак на ток.И аз като вас се обърках като видях гумите от уаз че е някакси побългарено но след като пгледнах отдолу видях че просто главините са със такава изработка и са си оригинални а само двигателя и скоростите са преправяни и си има вече и долен ляв педал.И си мисля че това е станало така само заради скоростната кутия която трябва да е автоматик и сигурно е дала дефект и затова е заменена със друга комплект със двигател перкинс които е служил вярно на собственика до 2006год има преглед и гражданска отговорност
                    0885 297985,мтел-Радо
                    0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Браво за снимките, Драго!!! Пакарда е интересен, дано попадне в ръцете на някой фен, който да му вдъхне 2ри живот... Това, че има документи и се е движел до скоро определено е добре.
                      С "Фармахим" - непобедим
                      Дизел - само дънки!

Коментар

Packard 55th Series 400 2 door hardtop е модела. Много хубав и качествен автомобил. Всъщност Пакард са били законодателите в американските луксозни автомобили, преди Кадилак. Славели са се с много високo качество на изработката и добрите материали. Грешните решения на шефовете са затрили компанията.
                        В Packard Series 400 за времето си са приложени и доста иновативни решения, като например "Load leveler weight control"- след като се натовари някаква тежест в багажника, автомобила автоматично се повдига и задницата не "увисва" и "Torsion-Level Suspension", което е електрическо активно окачване.
                        Двигателя е класически пет литров осмак с автоматична СК. Ауспусите са интегрирани в задната броня, под стоповете.
                        От показаните снимки се вижда, че нищо не липсва от арматурното табло. Колата изглежда, че може да се спаси, въпреки смененият двигател.
                        There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                        No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от esteo Преглед на мнение
                          еи.....като почнете да ги оплювате..оригинално та оригинално..радвайте се че има въобще такива машини в бг..
                          На какво да се радваме ? Колата е пълна развалина .Не виждам нищо ценно или красиво в нея ,по-скоро гледката е тъжна .
                          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Това от Packard-Bell ли е произведено?
                            Има ли нещо общо с Hewlett-Packard?
                            Ники

Коментар

Стига се будалка бре, засрами се поне от ръждивите ламарини на тази 55 годишна кола.
                              Packard-Bell и Hewlett-Packard са оригинални китайски ментета, а тази кола е от времето, когато американците използваха ума и ръцете си по предназначение.
                              There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                              No wahalla.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X