Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уникална машина наречена ЛУНОХОД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Уникална машина наречена ЛУНОХОД

С две ръце съм за!
    Аз лично залагам на версията, че е реквизит от ниско бюджетен филм - български, или сниман в България.
    088/при нужда от помощ, или компания за бира/7908759

Коментар

Първоначално публикуван от The Namesake Преглед на мнение
      С две ръце съм за!
      Аз лично залагам на версията, че е реквизит от ниско бюджетен филм - български, или сниман в България.
      Прочети отново първият пост, информацията за автора, разгледай внимателно снимките. Може пък и да си промениш залога и версията. Или ще обясниш как се е замъкнало до Испания.

Коментар

Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнение
        Прочети отново първият пост, информацията за автора, разгледай внимателно снимките. Може пък и да си промениш залога и версията. Или ще обясниш как се е замъкнало до Испания.
        Променям версията: Испански ниско бюджетен филм. Или сниман в Испания.
        Но мога и да обясня как се е замъкнало до Испания... Филмът си е български... Ама високо бюджетен... Много високо... И бъгито, като много скъп реквизит, без съмнение има неведоми за обикновения човек способности... И тук вече версията придобива леко несигурен вид, защото се налага да гадаеме и един вид се получава версия във версията, но може би (без да е проверено в архивите на NASA) бъгито е закарано на автомивка... И там невнимателен служител (махмурлия?!?) безрасъдно е закачил с маркуча на прахосмукачката лоста за скок в хипер пространството, създавайки дупка във време-пространствения континиум... И е истински късмет, че без предварително зададени координати, бъгито се е появило в Испания, вместо (както обикновено става в такива случаи) в някоя паралелна вселена!!!
        088/при нужда от помощ, или компания за бира/7908759

Коментар

От: До: Уникална машина наречена ЛУНОХОД

Скъпи колеги, тази машина не е това което я представяте това е направено за спектакъл във един театър. Може да го видите на този сайт.http://www.festuc.net

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
          X