Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уникална машина наречена ЛУНОХОД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Уникална машина наречена ЛУНОХОД

на мен лично топката с дупчиците поразително ми прилича на цедка за спагети...Предполагам че филмът се развива в бъдещето , когато трафикът на луната е сериозен и затова са необходими и огледалца за задно виждане( или пък служат за да вижда водача дали двамата идиота седящи отстрани , са все още на седалките си)
    Never ride faster than your angel can fly !

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Нещо с дракони и мостове беше. Мостът на дракона, или на драконите, знам ли...
      Прекалено бях зает да се кискам и да изчислявам колко стотици лева е бил бюджета им и дали е стигнал хиляда. Изглеждаше като да съм го правил аз. А аз не умея да правя филми, ама хич.
      Това ли е???
      http://www.imdb.com/title/tt0194722/
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Баш същото. Не си губи времето. Ужасно е
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

И аз мисля като Rabin. 300 кусура му намерихте, а някой човечец си е поиграл да го направи. На мен ми харесва. Интересно е. Не се срещат всеки ден такива.
          GSM: 0898 554713
          Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

А има и теглич. Немога да си представа лунното ремарке как ще изглежда...

Коментар

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
              аз съм сигурен че не са гуми в общоприетия смисъл - даже не са от гума...но приличат на такива, нищо че са плетени от метална поцинкована нишка и имат грайферен протектор от титан
              все пак на луната има 1/6 G и никакво атмосферно налягане, така че е нормално да са различни. Просто са специални за лунно 4х4

А това за спора дали е стъпило - избий си го от главата - моля те. Стъпило е - и то три пъти...Чел съм достатъчно - и преди 20 години пак бях чел достатъчно и тогава си беше стъпвало. Пак три пъти...
              Не само, че е стъпило, ами от определени точки на земята може да се види, че още си стои там! С телескоп, разбира се.
              088/при нужда от помощ, или компания за бира/7908759

Коментар

Първоначално публикуван от The Namesake Преглед на мнение
                Не само, че е стъпило, ами от определени точки на земята може да се види, че още си стои там! С телескоп, разбира се.
                Тц. Не се вижда. Не че не е стъпвало. Но не се вижда с телескоп.

Коментар

За Лунния Роувър не съм сигурен в интерес на истината, но със сигурност се вижда част от железарията зарязана там.

Коментар

Нищо не се вижда с телескоп. Това е и една от причините да се плодят толкова успешно разните конспирационни теории. Японците май скоро уж видяха нещо, но беше от спътник около Луната, не от земен телескоп.

Коментар

The Namesake

Ама чия? СССР или САЩ. А дали е земна?
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Абе ,туй що ми прилича на онези машини дето поставят маркировката по шосетата?

Коментар

Първоначално публикуван от stangista007 Преглед на мнение
                          Абе ,туй що ми прилича на онези машини дето поставят маркировката по шосетата?
                          Е такова е де, ама за лунните шосета
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Вече ми е ясно. Българска фирма е асфалтирала Луната, затова е на такива кратери
                            Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Нищо не се вижда с телескоп. Това е и една от причините да се плодят толкова успешно разните конспирационни теории. Японците май скоро уж видяха нещо, но беше от спътник около Луната, не от земен телескоп.
                              Причината да се плодят толкова много конспирационни теории (не само относно кацането на Луната) се крие най-вече в донякъде уникалната за всеки глупак склонност да подозира заговор във всичко, което не може да си обясни или приеме.
                              А това, което се вижда от земята е едно огледало... Естествено всеки знае, че има различни видове огледала... За съжаление не си спомням какъв тип е въпросното, но колегите, които са по-напред с физиката могат да кажат - за разлика от обикновеното огледало при което ъгъла на падане на лъча е равен на ъгъла на пречупване, зарязаното горе винаги връща лъча точно обратно, независимо от ъгъла на падане. Насочен към него лазер се връща обратно в точката от която е задействан (на замята). Това беше и заключителният експеримент във филм на Discovery Chanel, от поредицата Myth Busters в който старателно и методично с помоща на експерименти разбиха всеки един от "аргументите" в полза на теорията за фалшифицираното кацане. Има още един подобен филм на Discovery, както и друг на History.

Коментар

Абе дайте да си бъбрим за машината или за други такива подобни ,а не за разни теории на конспирацията!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X