Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Стари автомобили на служба
Една статия за автопарка на ДАП Враца. http://socbg.com/2015/02/%D0%B1%D1%8...%86%D0%B0.htmlГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Същите модели, само че сега като машини за автомобилни каскади. Едно време, като дете, посетих такова шоу, трябва да е било през 80-те години на миналия век. На плакатите пишеше: ''KASKARO-RODEO''. Струва ми се, че беше под шапката на цирка... Не помня дали бяха от СССР или Чехословакия. Останало ми е като ярък детски спомен. За жалост от тогава не ми се е отдавало да посетя подобна проява. Някой спомня ли си?
Коментар
-
Коментар
-
ха, това го бях забравил..... правиха го това шоу на стадиона в Троян, някъде около 80-та година трябва да е било, бяхме много впечатлени, то тогава лесно се впечатлявахме де, нет нямашеПървоначално публикуван от centurio Преглед на мнениеСъщите модели, само че сега като машини за автомобилни каскади. Едно време, като дете, посетих такова шоу, трябва да е било през 80-те години на миналия век. На плакатите пишеше: ''KASKARO-RODEO''. Струва ми се, че беше под шапката на цирка... Не помня дали бяха от СССР или Чехословакия. Останало ми е като ярък детски спомен. За жалост от тогава не ми се е отдавало да посетя подобна проява. Някой спомня ли си?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар