Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Стари автомобили на служба
Да не е случайно тази ? https://nova.bg/news/view/2016/02/16...BD%D1%82%D0%B8 Каква ще и е съдбата от тук нататък ?Последно редактирано от sek.1; 22-07-19, 07:02.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
[QUOTE=sek.1;3482396]Да не е случайно тази ? https://nova.bg/news/view/2016/02/16...BD%D1%82%D0%B8 Каква ще и е съдбата от тук нататък ?[/QUOTE
Даа, точно това е Волгата! Като я купих беше със свалена глава. Направих двигателя, сега пали и върви. Пуснал съм я за продажба.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеДаа, точно това е Волгата! Като я купих беше със свалена глава. Направих двигателя, сега пали и върви. Пуснал съм я за продажба.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнениеЕй това вече е на Димас помпата. Само не знам къде около Габрово са я опънали тая стена.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеАсене, и на СМК-то беше същата. Като я бракуваха стоя доста време на базата до Стъкларския завод.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Първоначално публикуван от BRANCO Преглед на мнениеСамо този белия липсва на снимката, но го срещнах на разклона за Бела ряка.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от dino412 Преглед на мнениеFonte Италия сервиз на IVECOПървоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнениеТака е, но за другата техника е малко тегаво да работиш с 40 годишни камиони. При специалните е нормално, те и като нови струват една камара пари, съответно и срока на експлоатация е по-дълъг.Последно редактирано от sek.1; 24-07-19, 06:33.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеДано си намери правилния нов собственик . Къде си я пуснал да му кажа на един ретро маниак ?ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 1 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар