Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Стари автомобили на служба
Абе важното е че не е копи пейст от соц бгПървоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнениеАй сега ръжда. Кусури ... , по сделано къде ви виждал ръжда?
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Това трябва да е UNIMOG моделът на мерцедес от 70-те години. Доста корава версия на мерцедес, която се ползва и за военни цели и се произвежда и до днес. Ето и клип на пожарна от 1984г, което май е модификация на същия модел. Тук можете да се запознаете с моделът UNIMOG https://en.wikipedia.org/wiki/UnimogПървоначално публикуван от LAZZ Преглед на мнениеОт преди няколко дни. Видя ми се старо, ама явно върши работа, защото по някое време май отидоха, да гасят пожара на Атон.
[ATTACH=CONFIG]882769[/ATTACH]Билките - алтернатива на коктейла от химикали - хапче.
Коментар
-
Ай стига бе , тва е по дърто от Библията.........Първоначално публикуван от centurio Преглед на мнениеПомните ли хилядниците?
Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б
Коментар
-
Помним. Предимно ЗИС и Краз. Пишеше на вратите кой на колко е. Спираха на чешмата и с "кофа" от вътрешна гума допълваха радиатора и обливаха целия двигател с вода.Първоначално публикуван от centurio Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]976886[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]976887[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]976888[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]976889[/ATTACH]Помните ли хилядниците?сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Дядо ми беше монтьор на камиони в минно предприятие и казваше че ЗИС са много добри камиони. Стигали от Одеса до Бургас без основен ремонт (с кораб).
Имаше и още едно от рода на: "ЗИС пят не палят, пет манивели умарят"Biagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Това ми звучи, като онова, обущарското:Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнениеДядо ми беше монтьор на камиони в минно предприятие и казваше че ЗИС са много добри камиони. Стигали от Одеса до Бургас без основен ремонт (с кораб).
Имаше и още едно от рода на: "ЗИС пят не палят, пет манивели умарят"
Хич да не ги носиш, десет години ще те изкарат!
Коментар
-
Наш българоруски дападжийски фоклорПървоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнениеДядо ми беше монтьор на камиони в минно предприятие и казваше че ЗИС са много добри камиони. Стигали от Одеса до Бургас без основен ремонт (с кораб).
Имаше и още едно от рода на: "ЗИС пят не палят, пет манивели умарят"
. Автомата нет манивели пет ; врит кипит лагери не топит ; по нагоре закипает по надолу неспирает ; ЗиС пят хараша машинка из дерева и ламаринка
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Ползват един и същ двигател - 6 цилиндров Двутактов дизел .Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнениеНищо общо нямат.Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б
Коментар
-
Един и същ, да. Но четирицилиндров.Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнениеПолзват един и същ двигател - 6 цилиндров Двутактов дизел .
Шестцилиндровия само на по-тежките ЯАЗ и КрАЗ.
Освен това, тоя мотор е лиценз на американски двутактов дизел, който е създаден края на 30-те години, и се произвежда и развива в най-различни модификации до 1995г. (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Detr...esel_Series_71 )
Т.е. още по-различни возила могат да се дадат за пример, които да имат еднакви двигатели или поне части от двигателите им(щото тоя мотор е на модулен принцип и има варианти с различен брой и разположение на цилиндрите).Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар