Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Стари автомобили на служба
Разликата е че от европейския съюз и НАТО можем да излезем по всяко време когато пожелаем а от социалистическия лагер и ВД не че нямаше опити в Унгария и Чехословакия .Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнениеА сега навсякъде са звездичките на Европейския Съюз.
Понякога като гледам стари филми или чета книги писани през социализма, неволно правя сравнение с тогавашното говорене за Съветския Съюз и сегашното за Европейския.
"Ти съветски човек ли си?"/ "Ти европеец ли си"
"По европейски образец"/"По съветски тертип"
"Директива на ЕС"/" Препоръка от СССР"
И много други за които всеки може да се сети.
Само се питам, дали след години, няма и едните да ни изглеждат смешно както другите сега.Последно редактирано от sek.1; 29-06-17, 06:56.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Вярваш ли го това наистина ?!Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеРазликата е че от европейския съюз и НАТО можем да излезем по всяко време когато пожелаем ... .
42
Коментар
-
В момента нито ЕС нито НАТО имат механизми по които могат да задържат някой насила .Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнениеВярваш ли го това наистина ?!Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
А пробвай се из Европа , без адресна регистрация и съответен ЕГН.После , при наличието им ще разбереш , че си вързан към района.Ма верно е друга тема , както рече Слафчу.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеОттам нататък почват едни разлики. Примерно "Ius migrationis" (=Шенген) срещу "Прописка".
Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Коментар
-
Прекрасна снимка на един Катаджия до Жигулата. В нашата Милиция в Бяла Слатина в 80те години бяха две Жигули Вр 8331 и ВрА 7227 и един Москвич Вр 6139. След 1990г. беше червена Лада 2105.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Какво нещо е... И аз, ясно помня номера на автомобили от детството! Убийте ме, обаче, губят ми се важни мобилни номера, които използвам ежедневно, но са в паметта на телефона и избирам по имена. XXI-век, какво да се прави... В детството, смятахме, че тези години ще пътуваме на екскурзия до Луната. Пък, тя к'ва стана...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар