Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Volga - El camino

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Volga - El camino

Преди 2 дена стоях на покрива на един блок ( по работа ) и се загледах в една волга , под този ъгъл в който я гледах се замислих как може да стане красив пикап от нея .

Зачудих се за някой модел и се сетих за El Camino - to , което много ме радва като изпълнение .

Та направих на paint-a нещо подобно ( не съм от много опитните с фото шоп ) та ако някой има желание може да доразвие идеята ми .

Ето го El caminoto

А ето и моята идея

Живот и здраве догодина мисля да започна този проект докато все още има волги

До: volga - El camino

Добре изглежда. Мисля, че ще е още по-добре ако се мръдне задната ос с около 20-30см назад ама филма става доста по-сериозен.
    П.П. Не бяха ли вече забранили промяната в конструкциите на автомобила?
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Гледам втората снимка и си мисля ...

Ще я направиш на Ел Камино и като се огледаш в някоя локва ... пак ще се вижда добрата стара Волга

Иначе твоята идея ми напомня на Кроки:

Все си мисля, че Волгата няма тая красива линия като Каминото. Ама пък ако си много талантлив с флекса може и да се получи нещо наистина добро
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Доста идей имам за тази кола , имам иприятел който кара само волги и сме правили какви ли не приключения с тях .

Инструменти и технически познания не ни липсват и двамата сме автомонтьори .

Всичко е въпрос на време и пари .

Коментар

Значи, в Горна се въртеше един пикап правен не от волга, а от стара пура на Мерцедес, може би 116 модел или по-раншен. Беше се получил изключително красив пикап. Предполагам и с Волгата ще се получи , но ще трябва да й повдигнеш линията на задните калници. Да стане както тази на Каминото. В противен случай естетически няма да е красиво.

Коментар

Това полски фиат ли е зеленото?

Коментар

Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнение
              Да полски Фиат на шаси от ГАЗ 69. Има тема за него тук.
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнение
                Ха това е на Чавдар "Ел крокино"-то
                Николай Папазов

Коментар

Ето някакви подобни варианти на Волга - реални и не много.
                  Прикачени файлове
                  диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

Друго за което се сещам е , че може би ще има смяна и на двигателя с газков v8 .

Интересува ме от каде и колко би струвал такъв двигател по възможност нов .

Коментар

Първоначално публикуван от lost_boy Преглед на мнение
                      Друго за което се сещам е , че може би ще има смяна и на двигателя с газков v8 .

Интересува ме от каде и колко би струвал такъв двигател по възможност нов .
                      За нов не знам, но стар двигател от ГАЗ 53 може да се намери за 400-500лв.
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Писано е някъде в подфорума за тая концепция - ЗМЗ 511 на ГАЗ 24.

И все пак - този двигател е тежък и бавнооборотен (то е ясно - нали е от камион). Сложиш ли го на Волгата, ще получиш нещо като влекач, с външен вид на ретро автомобил. Ако толкова държиш на този агрегат, то той трябва да мине през редици промени, че да ти върши работа за това, което искаш да направиш.

Иначе браво за ентусиазма.

А относно линиите на Волгата, спрямо тези на Каминото - на мен Волговите повече ми допадат.ИМХО
                        Последно редактирано от м20_маниак; 26-10-09, 21:19.
                        С "Фармахим" - непобедим
                        Дизел - само дънки!

Коментар

Мисля, че ще стане доста красиво

LZ1NBN

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                            За нов не знам, но стар двигател от ГАЗ 53 може да се намери за 400-500лв.
                            За около 180-200лв мога да ти намеря втора ръка двигател от Газ- 53 стига да имш желание за проекта
                            Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                              ................
                              ......................

А относно линните на Волгата, спрямо тези на Каминото - на мен Волговите повече ми допадат.ИМХО
                              Въпрос на вкус. За мен Волгата е много далеч от Ел Камино.

Първоначално публикуван от Нейчо Наков Преглед на мнение
                              Мисля, че ще стане доста красиво

Графиката е неправдива и неточна. Аз го казах горе ама явно на никой не му направи впечатление.
                              Волгата отзад е със скосени задни калници, което неминуемо ще се засили при пикапа. А това е грозно. Затова на всички пикапи задните калници поддържат една равна линия. Може да стане само с надграждане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X