Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С Чайка на бал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С Чайка на бал

Първоначално публикуван от gogo_spama Преглед на мнение
    какво ти трябва? 3 рамки мога да намеря веднага + няколко капли и другите му там неща....

П.С.Само аз ли съл лудия че искам на абитурентската си да отида със скутер,по пижама и джапанки

Поздрави,
    Г.Спама
    Не си, аз отидох на моя преди 17 години с Трабантче, облепено със стари вестници.

Цвети не се бръсне редовно, но мирише хубави и изглежда чистичка, Яворе, за разлика от теб на състезание или в сервиза, т.е в обичайното ти състояние.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ми, май трябва всичко, има само рамка. А, и някакви остатъци от средно движение, дано са само лагери. Мислех че има и предна вилка, ама гледам - тръбата нагоре изгнила((

Коментар

ох...музика за....абе благо е на очите ми за да видя че не съм единствения луд

П.С.абе тея балканчета толкова ли са кът в София ако минаваш през с.Калояново и ако съм си там с удоволствие бих дал едно /почти/ цяло(май нещо лагерите са се разбъзикали) та...сподели за какво е

Коментар

Как за какво бе, ти да не се таковаш нещо? Къде си видял джипери да ходят за бира пеша? Пък като се натряскат и не стигне, нали трябва да отидат с нещо. Вадят от багажника това, и готово.
          Ъ-ъ, с цели вече ме гонят, даже май с две. Тогава какво ще я правим тая рамка? А така първо ще сме реставрирали ретрото, после - за бира.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Как за какво бе, ти да не се таковаш нещо? Къде си видял джипери да ходят за бира пеша? Пък като се натряскат и не стигне, нали трябва да отидат с нещо. Вадят от багажника това, и готово.
            Ъ-ъ, с цели вече ме гонят, даже май с две. Тогава какво ще я правим тая рамка? А така първо ще сме реставрирали ретрото, после - за бира.
            ъм..чувал съм добри отзиви за четвърти километър...(това е в рамките на шегата) обаче с балканче?!на офроуд?!за алкохол?! и то употребил алкохол?! нищо лично но миналата година един съсед(вярно че беше много пиян,аз го испращах до тях) решил да ходи с колелото към 2-3 вечерта някъде и на връщане така се беше натряскал в една корса че и изкриви колонката....а и след като започна да идвам на разходки за кво ще съм няма само покрай вечерния огън свежата кръв съм аз

Коментар

Чайка има в София, студентски град - една автокъща зад Зимния Дворец. Пада се срещу 61 блок. Преди няколко месеца беше там, незнам дали се дава под наем и дали още си седи, но може да проверите.
              После смерти плохие десептиконы попадают в Автоваз

Коментар

Доколкото разбрах, в Самоков са закупени няколко броя от един и същи човек, не една.Местните агенти не може да не го знаят.

Коментар

Пробвайте тук- 0888 335 745 или тел 0722 6 67 78

Преди имаше 8 броя сега незнам колко са.
                  Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Ясно, засега разбрахме много неща от тази тема! Освен, че Чайки има не само по морето, а и в Самоков, та даже и в София. И някакви подробности за Явор..
                    Стоян, каза че още не бил сезона на Чайките...рано било..

А за мен, ще водя преговори с Явор. Яворе, аз колело имам, айде бартер!
                    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнение
                      Тази сутрин видях в Пловдив този Додж както и още няколко ретро коли с бургаска регистрация.Някакъв парад ли е имало?
                      Рали Родопи.
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Да, Родопи. Ама бива ли да съм толкова разсеян и да не направя тема...
                        Но ми е обещан снимков материал, тези дни ще има включване!
                        С "Фармахим" - непобедим
                        Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                          Не си, аз отидох на моя преди 17 години с Трабантче, облепено със стари вестници.

.
                          Вярно е.
                          Само не знам дали знаеш, че имах сериозно участие в тунинговането на трабанчето... Както и в репетициите по ваденето на предните седалки..
                          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

В офиса където работя, долу има автокъща.
                            Имат 4-5 чайки, лъснати и само за тая работа.
                            Ама не разбрах това за бала за догодина ли трябва да е?
                            Ще питам утре за колко ги дават за балове и т.н.
                            Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                            LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                            Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Райчев Преглед на мнение
                              В офиса където работя, долу има автокъща.
                              Имат 4-5 чайки, лъснати и само за тая работа.
                              Ама не разбрах това за бала за догодина ли трябва да е?
                              Ще питам утре за колко ги дават за балове и т.н.
                              Да, бала на випуск 2010.
                              Ако може, попитай.
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                                Вярно е.
                                Само не знам дали знаеш, че имах сериозно участие в тунинговането на трабанчето... Както и в репетициите по ваденето на предните седалки..
                                Радо, я повторпи пак. Ти си бил на моя бал и аз да не помня. Явно познаваш компанията на Стефан Горчилов. Я пиши ЛС да се разбрем. Не няма да чакам ЛС, звъня веднага.
                                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X