Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С Чайка на бал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С Чайка на бал

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
    На тази в Бургас винетка ли и липсва или 100л бензин
    Със 100л бензин Чайка може да не стигне до София, а ще трябва и да се връща. Освен това, ретро-автомобилите не се славят с безкраен ресурс, а собствениците не винаги са склонни да го пилеят. Вероятно ще трябва да се преговаря за платформа.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Със 100л бензин Чайка може да не стигне до София, а ще трябва и да се връща. Освен това, ретро-автомобилите не се славят с безкраен ресурс, а собствениците не винаги са склонни да го пилеят. Вероятно ще трябва да се преговаря за платформа.
      Съмнявам се Вальо да му се занимава да се транспортира до София, ако беше за Бургас можеше да помогна, но чак до София едва ли ще се навие.Естествено веднага вдигнах телефона и ти намерих една софийска Чайка, собственика се казва Тони и телефона му е: 0888 257 390
      Успех в преговорите
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Вие пък - платформи, морски градове. Че да не би у нас всичко на всичко да има две Чайки?!
        Преди малко говорих, Чайка за 28-ми ще има. Довечера ще му се обадя пак да се доуточним. След което, Цвети, ще ти звънна.
        С "Фармахим" - непобедим
        Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
          Вие пък - платформи, морски градове. Че да не би у нас всичко на всичко да има две Чайки?!
          Преди малко говорих, Чайка за 28-ми ще има. Довечера ще му се обадя пак да се доуточним. След което, Цвети, ще ти звънна.
          И утре да не забравите с Цвети да направите една фото-сесия на старите Фолксвагени.Ал.Невски 10.00 часа е началото, може и по-късно да се завъртите към обяд, за да има време да се събере народа

Коментар

Ц.Ц.Ц.Ц. Колело да ви бях поискал нямаше да ми дадете Ама нали е Цвети и ще се избиете чайки да търсите

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
              Ц.Ц.Ц.Ц. Колело да ви бях поискал нямаше да ми дадете Ама нали е Цвети и ще се избиете чайки да търсите
              За теб колелео от печка ще намерим винаги... то и те вече са кът, но на накое "чудо" капакът ще свърши работа!
              Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Поискал ли си, че да мрънкаш? Освен това Цвети е Супер, нормално е малко да и се понатегнат.
              За последното и аз съм съгласен!
              ..... ако толкова си закъсал за колело, мога да ти намеря Лястовица с рамка
              Ти само с ретро машини ли се занимаваш?
              Последно редактирано от Танасе; 26-09-09, 14:26. Причина: допълване
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Тц тц тц, не колело, Витара давам за теб Само кажи кога ти е бала

Коментар

Поискал ли си, че да мрънкаш? Освен това Цвети е Супер, нормално е малко да и се понатегнат.

Коментар

Е много ясно

Иначе, ако толкова си закъсал за колело, мога да ти намеря Лястовица с рамка
                    С "Фармахим" - непобедим
                    Дизел - само дънки!

Коментар

Не се бръснеш редовно и се ровиш в разни омаслени двигатели, та затова не си атрактивен. И се каляш по разни оврази
                      Виж кво стана за една чайка, ами ако Цвети поиска гларус
                      Сори за спама
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Е много ясно

Иначе, ако толкова си закъсал за колело, мога да ти намеря Лястовица с рамка
                        Слаба оферта, искам Школник с бели обръчи на каплите с червени ивици

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                        Не се бръснеш редовно и се ровиш в разни омаслени двигатели, та затова не си атрактивен. И се каляш по разни оврази
                        Сега това как да го разбирам че Цвети се бръсне редовно и работи в аптека
                        Последно редактирано от cveti; 26-09-09, 22:14.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                          Или един Додж Чарджър

Оферти много, ама си далчеко
                          Тази сутрин видях в Пловдив този Додж както и още няколко ретро коли с бургаска регистрация.Някакъв парад ли е имало?
                          YAMAHA WR450F

Коментар

Айде сега, Явор бил грозен. Аз съм много по-грозен. И тъп. И дебел! И с очила!
                            Дайте сега части за сгъваемо Балканче, че има само рамка. Темата е секретна, не мога да я разправям. Свързана е с паркинги и щайги бира. Критично важна.
                            Последно редактирано от Goblin; 26-09-09, 18:22.

Коментар

И след всичко това има ли една Чайка в района или трябва да внасяме някъде от вън ???
                              SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                              +359 0878 888 874
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                                Айде сега, Явор бил грозен. Аз съм много по-грозен. И тъп. И дебел! И с очила!
                                Дайте сега части за сгъваемо Балканче, че има само рамка. Темата е секретна, не мога да я разправям. Свързана е с паркинги и щайги бира. Критично важна.
                                какво ти трябва? 3 рамки мога да намеря веднага + няколко капли и другите му там неща....

П.С.Само аз ли съл лудия че искам на абитурентската си да отида със скутер,по пижама и джапанки

Поздрави,
                                Г.Спама

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X