Който и вариант да е, при качествена реставрация, от тая машина могат да се изкарат сериозни пари. Колекционерите дебнат за такива находки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Renault Fuego
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Асен Симеонов Преглед на мнение... Предстои ми реставрация на .......... тези бангии. ........... купих стартер от рено еспейс .......
Първо уточни за себе си какво искаш като краен резултат - евридейка, странно ретро возило за събори и паради, закачка за запълване на свободното време (или "да се не карам с жЕната"), реставрация "като по учебник".
След това уточни къде ще го правиш - пред блока, в гараж на приятел, под наем някъде или имаш поне 50м2 свободни.
След това в зависимост от т.1 и 2 уточни бюджет.
След това в зависимост от т.1 2 и 3 уточни срок
След това вече ще му мислим как да ти помагаме................0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
- 2 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
Да, ама колегата пише в началото, че е "тип тарга". И има и такъв вариант. Ей тука, номер 5:
http://lanex.wz.cz/soukr1.htmОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Колата е като номер 5 от линка. Относно реставрацията няма да е пред блока. За бюджет не съм мислил но няма да пестя средства за нея. Между другото е изключително запазена купето на първо четене няма ръжди двигатела няма течове стояла е около 13 години в гараж. Снимки в събота когато почна да се занимавам с нея. Като цяло не е в лошо състояние притеснявам се за това че е стояла толкова много години.Като цяло обмислям да е за паради и събори нямам намерение да я продавам на този етап, преди седмица дойде едни човек който ми даваше 7 хил. лв и не му я дадох но му обещах като я направя да му дам да я покара. Поздрави колеги
Коментар
-
Благодаря за снимките. От доста време ги очаквам.
Добре изглежда автомобила за годините си. Желая успех в реставрацията и очаквам да споделяте с нас.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар