Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ретро машини - снимки
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Ретро машини - снимки
Първоначално публикуван от ArSey Преглед на мнениеВ БГ се правят много неща, повечето от които даже са за чужденци или веднага се продават на запад.
Реставрирахме една Шкода 706 RTO и тя си замина на собствен ход за Чехия. Оттогава си мечтая за една такава. Ето я:
Поздрави за екипа, реставрирал тази Skoda! Дано и добре да са ви платили, че не е било малко труд, а както споменах вече, изглежда страхотно!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнениеДа! В София има един фантастичен Круп от 30-те години, един Форд, един не лош Опел Блиц, както и 2-3 други Опел Блицове и Манове, които май не са съвсем в движение, но съм виждал да ги докарват за масовка при филмова продукция. Ето го Круп, изключително интересна машина!
Коментар
-
Първоначално публикуван от rsk_skodaowner Преглед на мнениеБраво колега, резултата изглежда страхотно!!! Ако не е проблем, би ли разказал малко повече за този проект - как се хванахте въобще, къде го правихте, как си намери нов стопанин автобуса... Ако може и снимки, разбира се. В такива случаи наистина съм съгласен с износа на автомобили (автобуси в случая) извън България. Тук едва ли има някой, който иска да има оригинален автобус, макар и с туристическа цел. Повечето такива са намацани, за да са шарени, режат им покривите, за да са панорамни, разбираш ли, търкалят ги две години и - морга...
Поздрави за екипа, реставрирал тази Skoda! Дано и добре да са ви платили, че не е било малко труд, а както споменах вече, изглежда страхотно!!!диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg
Коментар
-
Първоначално публикуван от ArSey Преглед на мнение... Нещата около боядисването бяха най-големия купон. Нямахме избор с помещението...То бяха пожарни(споко! нямаше пожари!),найлони, облепване (отне повече време от боядисването)...
Коментар
-
Ние имаме два ЗиЛ-а 157, които са били подвижни работилници в армията. Единия го взехме в пълно бойно снаряжение с aбсолютно всички инструменти и в движение, даже го регистрирахме с новите номера, даже съм го карал. Лошото е, че само докато вдигне въздух и 10 л. бензин заминават. За съжаление нямам снимки, а другия беше разграбен купихме го за да използваме фургона.
Моля старайте се повече с правописа.
Последно редактирано от м20_маниак; 30-10-10, 17:13.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rsk_skodaowner Преглед на мнениеСтрахотно, браво!!! А снимки има ли, много ми е интересно наистина. На снимката на готовия автобус ми направи впечатление, че наистина всичко е много автентично, но щом клиента си ги е осигурил нещата, работата е ясна. Че тия лайсни, мигачи, дръжки наистина са трудни за намиране детайли... А седалките тука ли ги тапицираха, или те дойдоха готови?диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg
Коментар
-
Първоначално публикуван от ArSey Преглед на мнениеОт клиентите бяха изкуствената кожа и каучукувите покрития по салона. Лайсните,дръжките и другите джаджи, неподлежащи на възстановяване от нас бяха описани, поръчани и докарани от Чехия, директно от склад на "Шкода". Оказа се,че имат някви залежи на части за стари модели,та чак едва ли не отпреди І-ата световна война. Намерихме една 706RTO все още в движение,дето се водеше към министерството на земеделието, зачислена на едно СПТУ по земеделие. Преписахме номера на шасито и номера на ДВГ и така частите бяха купени уж за тая Шкода (щото нашето си беше "Йелч"). Нашия украинец видя голям зор с тоя курс за частите. Беше отишъл с малко неподходящ транспорт...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар