Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ретро машини - снимки
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Ретро машини - снимки
Собственика на това чудо е не по-малко чудо. Все не успявам да го заговоря, че да ме пусне в ''автопарка" си.
От много време се опитвам да снимам и да ви покажа Мерцедесът на Вълко Червенков, който до скоро беше цял, а сега е пикап и снабдява стадо козички със сено за зимата. Има и един много дърт камион МАН, но не знам и от него какво е останало."Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
Е, бра'о!Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение...Мерцедесът на Вълко Червенков, който до скоро беше цял, а сега е пикап и снабдява стадо козички със сено за зимата...
На тоз чудо...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Ако е ЗАЗ - къде са и завряли двигателя? Та нали е отзад? На това предницата е по-дълга, капака не е толкова изтумбен, предния калник има още 10 см зад гумата, а на ЗАЗ-а свършва веднага след гумата. Тази линя по средата е на Шкода, при ЗАЗ такава линия няма. Въздухозабрника на задния калник на ЗАЗ липсваПървоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНа Зазка ми прилича.
Не на сите Зазки вратите се отварят надире.
Така си спомням
А този другия изрод е Газ 69 с коруба от Москвич и задна врата от Вартбург комбиNissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Капсула на времето - ВАЗ-2103 1975-та година с пробег 378 км (20 снимки): http://fishki.net/auto/1397915-kapsu...om-378-km.html
Коментар
-
Коментар
-
Днес ..

Изглеждаше лъскав , но явно зле боядисан. По долните краища на вратите където боята беше очукана се виждаше слой червена и слой зелена боя
Отделно черния скоч от Bauhaus за 5€ ролката по седалките направо ме ядоса ... по-добре един китеник да беше хвърлил човека
Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Коментар
-
Това е киткар, само прилича на истинска Кобра. Съмнявам се да е много стара.Първоначално публикуван от Георги Бозаджиев Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]778322[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]778323[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]778324[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]778325[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]778326[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]778327[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]778328[/ATTACH]
Коментар
-
Няколко стари бойци още на служба в Гърция, почти из цяла гърция има все още работещи стари японски пикапи.
Москвича направо ме разби, не съм предполагал да видя стар москвич пикап в гърция, а ми се струва ,че не е много разпространен модел.
Мерцедеса го снимах не за друго а заради прикачния инвентар, фадрома и багер- не бях виждал с такова оборудване.
Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
GSM +359 895 236 182
А Rhf +
Коментар
-
Ако и тази е киткар, аз се отказвам от "кариерата" си на фотограф на ретро коли...Първоначално публикуван от ifo666 Преглед на мнениеТова е киткар, само прилича на истинска Кобра. Съмнявам се да е много стара.
Ето и още една.
Mit einer positiven Einstellung faellt jede Aufgabe im Leben leichter.
Коментар
-
Перфектна джипка,прилича на дядото на Чероки,наистина заслужава перфектно отношение,въпреки че на снимките изглежда добре!Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнениеДнес ..

Изглеждаше лъскав , но явно зле боядисан. По долните краища на вратите където боята беше очукана се виждаше слой червена и слой зелена боя
Отделно черния скоч от Bauhaus за 5€ ролката по седалките направо ме ядоса ... по-добре един китеник да беше хвърлил човека
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Изобщо не отказвай, изглежда великолепно. Любопитно ми е каква е тази кола?Първоначално публикуван от Георги Бозаджиев Преглед на мнениеАко и тази е киткар, аз се отказвам от "кариерата" си на фотограф на ретро коли...
[ATTACH=CONFIG]784336[/ATTACH]
Коментар
-
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар