Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ретро машини - снимки
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Ретро машини - снимки
Тва второто е АТС-ка с двигател ЯМЗ 8 цилиндров(по спомен от казармата като кемаф).Само кабината има общо с джугана
Uaz 469 2.4 D MB
KTM 600 ROTAX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9
Коментар
-
Днес докато пътувах към работата с мотора, видях една доста запазена Шкода 100С на репатрак. На светофара, шоферът на камиона категорично отказа да ми я продаде...
Имам особен сантимент точно към този модел и с кеф бих си я карал понякога, особено с V6 под задния капак..."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Тогава трябва да си спретнеш една командировка към групата членове на клуб "Шкода" в пазарджишко-пловдивска околия. Има какво да се научи от тяхПървоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеДнес докато пътувах към работата с мотора, видях една доста запазена Шкода 100С на репатрак. На светофара, шоферът на камиона категорично отказа да ми я продаде...
Имам особен сантимент точно към този модел и с кеф бих си я карал понякога, особено с V6 под задния капак...
.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Да така е Тони все пак съм бил две години монтьор в казармата. Нарочно написах Джуган с вериги.Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнениеВерижното е АТЛ с двигател ЯАЗ 204-двутактов дизел.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Явно старшинката дето ни обясняваше за тази машина е бил много в час.Аз лично бръмках с МТЛБ и в такова чудо не съм влизал но тиквеника ни обясни , че е същия агрегат и силово предавана , само фацата била Джуганска.Извинявам се за подвеждането
Uaz 469 2.4 D MB
KTM 600 ROTAX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9
Коментар
-
Не съм на зор, но ми дожаля за Шкодето, защото изглеждаше добре, на всичко отгоре. От всички соц возила се задържах на тази маркаПървоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеИмам роднина с такава в гаража, ако си толкова на зор мога да говоря с него? Пиши на ЛС ако искаш.
А конкретно стотицата ми е слабост.
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар