Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за два непознати за мен автомобила.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане за два непознати за мен автомобила.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Относително е прав. Фиатката е правена да прилича на Алфата и те така.
    Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    Това ме изкефи много......обаче фиат 124 са крали от алфа ромео,така приема ли се
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Те всички крадат и сега,поне отделни елементи,особено на изток.Ако се чудиш кое да си купиш Алфата или Аудито,второто е по добро,подкарвал съм заводската серия с предно , това купе и петака мотор ,уникално е,ако намериш куатро обаче ще си в класиката.
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Е,ако расъждаваме така,по-обобщено,може да се приеме,че БМВ Х6 е пълно копие на САнг Йонг Екшън .
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Повече прилича на мосмвич тази алфа.

Коментар

е може ли да не знаеш Аудито... Ако собственикът му и той не знае какво има... Да отиваме да купуваме... Ще стане чудна бръмчалка...

А пък алфата от снимката няма нито един еднакъв детайл с джигули-лада-фиат124... Всичките коли от това време изглеждат горе-долу така...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

На Фиат 124 ,както и на Жигуле, става мотора от Фиат 131 двувалка барабар с петстепенната кутия,от Алфа надали ще стане нещо,конструцията е друга,въпреки приликата в някои панели.Пробвано е на Жигула ,но се слагат още 2 дълги щанги отзад,щото кърти планки.Едно време имаше време и за експерименти.
              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                Е,ако расъждаваме така,по-обобщено,може да се приеме,че БМВ Х6 е пълно копие на САнг Йонг Екшън .
                Зависи кой питаш
                БМВ бяха завели дело в китайският съд за откраднат дизайн... И съдийте просто казаха, че няма нищо общо
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                  Зависи кой питаш
                  БМВ бяха завели дело в китайският съд за откраднат дизайн... И съдийте просто казаха, че няма нищо общо
                  Че то Х6 има ли въобще дизайн, пък и кой би го откраднал... Същата работа като GT-то... Нормална кола с тумор отзад
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                    Че то Х6 има ли въобще дизайн, пък и кой би го откраднал...
                    Освен Acura

Коментар

Мхм - за запетайките се фанахте
                      Те ко правят недостижимите:
                      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                        На Фиат 124 ,както и на Жигуле, става мотора от Фиат 131 двувалка барабар с петстепенната кутия,от Алфа надали ще стане нещо,конструцията е друга,въпреки приликата в някои панели.Пробвано е на Жигула ,но се слагат още 2 дълги щанги отзад,щото кърти планки.Едно време имаше време и за експерименти.
                        За фиат мирафиоли ли имаш в предвид 131
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          E как ти хрумна?! Ето Жигули:

[ATTACH=CONFIG]773526[/ATTACH]
                          Жигулито много прилича като тази кола на снимката, но бронята на тази кола е различна от бронята на жигули, а пък и на самата снимка се вижда и табела на която пише Фиат 124.....

Коментар

Най-първите жигулита бяха със същите брони като на Ф124. После ги преработиха с големите буфери.
                            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                            Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                              За фиат мирафиоли ли имаш в предвид 131
                              И "Мирaфиори"и всички с товa купе,тa до турския"Топaз",от него още имa чaсти.Дa не си хвърлил око нa някоя от двете?

Коментар

Не обиждайте жигулито с това подобие на кола. Алфа са правили уникални автомибили, ама тази не е от тях. Фиат 124 си е класика отвсякъде, а русниците са го ''подобрили'' до прекрасните сандъци 04/05/07. Въобще 60, 70-те години фиат са правили най-красивите машини.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X