Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Свежа руска идея за бездорожник
Свий
X
-
От: Eто в какво се е превърнала Виетнамката
Това ми прилича на машината на Йори.Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]335918[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335919[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335920[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335921[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335922[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335923[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335924[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335925[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335926[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335927[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335928[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335929[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335930[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335931[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335932[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335933[/ATTACH]Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Двигатела е 6,0 литров , дифовете са с променено предавателно число ,джантите с гумите са по- големи от оригинала , две лебетки.... собственик е Гено (Ричи) .Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнениеПо слухове около нея, дочух че била с двигател на Мерцедес 6.0л
П.П. Това е подобрения от Гено "Сусамър"
http://www.youtube.com/watch?v=xkURj...embedded#at=11Последно редактирано от New hope; 30-05-11, 20:34.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Това беше в началото...http://217.18.245.107/showthread.php?p=769035&Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Е, това обяснява защо съм я виждал тамПървоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение.... собственик е Гено (Ричи) ...
Но не обяснява защо, когато попитах за малко повече инфо някой от пичовете, ме изгледа странно и само сви рамене... както и да е. На живо изглежда още по-сериозно това чудо. Мисля, че е доста по-едро от на Йори джипа.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Зависи кой си питал ..... повечето ги бива да разглобяват коли .Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеЕ, това обяснява защо съм я виждал там
Но не обяснява защо, когато попитах за малко повече инфо някой от пичовете, ме изгледа странно и само сви рамене... както и да е. На живо изглежда още по-сериозно това чудо. Мисля, че е доста по-едро от на Йори джипа.Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
И за какво са му тия гуми, щом очеизвадно няма двигател да ги завърти?Първоначално публикуван от buhler Преглед на мнениеЕто още руска реализация, малко нелогична
:Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
От: Свежа руска идея за бездорожник
На филмчето очевадно няма сила да излезе от дупката. Нищо повече от това не казвам. Нито знам какъв му е двигателя, нито знам какви са му дифовете. Знам че V8 дизелов ЗиЛ от последните няма проблем с каквото и да е, на най-ниската предавка, дори и с гуми като на филмчето, и дори натоварен до козирката, че и с тон над нормата. Имахме собствен такъв, чисто нов от магазина.Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеБлато виждал ли си? А тресавище?
И жигулски двигател му е много, не му бери грижата. Там не ги правят, за да тръгват от светофара с вратите напред.
ПП: И впрочем, на светофара тръгваше доста добре. А пак там е правен.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
От: Свежа руска идея за бездорожник
Съмнява ме, че двигателя просто не му работят всичките цилиндри, обичайния проблем. А Двигател си трябва. Добре степ, ама като навали снежец? Тоя от клипа, ако това са му всичките възможности, на 30тина санта сняг е умрял.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.
Коментар