Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свежа руска идея за бездорожник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Eто в какво се е превърнала Виетнамката

Ето още руска реализация, малко нелогична :

Коментар

Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
      [ATTACH=CONFIG]335918[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335919[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335920[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335921[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335922[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335923[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335924[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335925[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335926[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335927[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335928[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335929[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335930[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335931[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335932[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335933[/ATTACH]
      Това ми прилича на машината на Йори.
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
        По слухове около нея, дочух че била с двигател на Мерцедес 6.0л
        Двигатела е 6,0 литров , дифовете са с променено предавателно число ,джантите с гумите са по- големи от оригинала , две лебетки.... собственик е Гено (Ричи) .

П.П. Това е подобрения от Гено "Сусамър"

http://www.youtube.com/watch?v=xkURj...embedded#at=11
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от New hope; 30-05-11, 20:34.
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Страшна е!
          Ето това е ДЖИП!

Коментар

Това беше в началото...http://217.18.245.107/showthread.php?p=769035&

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
              .... собственик е Гено (Ричи) ...
              Е, това обяснява защо съм я виждал там
              Но не обяснява защо, когато попитах за малко повече инфо някой от пичовете, ме изгледа странно и само сви рамене... както и да е. На живо изглежда още по-сериозно това чудо. Мисля, че е доста по-едро от на Йори джипа.
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

От: Свежа руска идея за бездорожник

Малко офф..
                Тази машина я гледах днес по Хоби ТВ...Фаровете са от 2105-Лада, направо страшна....
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                  Е, това обяснява защо съм я виждал там
                  Но не обяснява защо, когато попитах за малко повече инфо някой от пичовете, ме изгледа странно и само сви рамене... както и да е. На живо изглежда още по-сериозно това чудо. Мисля, че е доста по-едро от на Йори джипа.
                  Зависи кой си питал ..... повечето ги бива да разглобяват коли .

Коментар

Чудна работа - и защо "Волфа" е сделан, а "Сусамъра" е страшен. Сащам се веднага за шопа.

Коментар

Първоначално публикуван от buhler Преглед на мнение
                      Ето още руска реализация, малко нелогична :
                      И за какво са му тия гуми, щом очеизвадно няма двигател да ги завърти?
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Блато виждал ли си? А тресавище?
                        И жигулски двигател му е много, не му бери грижата. Там не ги правят, за да тръгват от светофара с вратите напред.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Блато виждал ли си? А тресавище?
                          И жигулски двигател му е много, не му бери грижата. Там не ги правят, за да тръгват от светофара с вратите напред.
                          На филмчето очевадно няма сила да излезе от дупката. Нищо повече от това не казвам. Нито знам какъв му е двигателя, нито знам какви са му дифовете. Знам че V8 дизелов ЗиЛ от последните няма проблем с каквото и да е, на най-ниската предавка, дори и с гуми като на филмчето, и дори натоварен до козирката, че и с тон над нормата. Имахме собствен такъв, чисто нов от магазина.

ПП: И впрочем, на светофара тръгваше доста добре. А пак там е правен.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Щом си стигнал до колела от Т-150 във водно брато, дупката ти е последния проблем. Единствената на 500 километра, не е повод да се удавиш на първия.

Коментар

Съмнява ме, че двигателя просто не му работят всичките цилиндри, обичайния проблем. А Двигател си трябва. Добре степ, ама като навали снежец? Тоя от клипа, ако това са му всичките възможности, на 30тина санта сняг е умрял.
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Зареждам...
                              X